Arama sonuçları: *

1. Edmond_Dantes

2. el sistemlerinizi ortalama ne kadar sürede satıyorsunuz?

Selam dostlar masaüstü ve laptop olarak sistem satanlara sorum var ortalama ne kadar sürede sisteminiz elinizden çıkıyor? Sattığınız sistemi ve ne kadar sürede sattığınızı yazarsanız sevinirim. Merak ettim alıcı çok var mı diye.
  2. Edmond_Dantes

Motosikletle 2 kişi gezme nasıl oluyor?

Selam dostlar motosiklette çanta olmadığı durumda 2 kişi gezme işi nasıl oluyor? Yanında bir şey taşıyamazsın, 2 tane kask var elinde onu gezdirmek zorundasın. Pratikte nasıl oluyor bu durum onu merak ettim. 2 tane dolu sırt çantası bile alıp gidemiyorsun bir yere. (Naked veya racing için yani...
  3. Edmond_Dantes

IPhone12 için kablosuz kulaklık önerisi

Selam dostlar aradığım şey mikrofonu iyi olsun dışarda, rüzgarda rahat duysun karşı taraf beni. Ayrıca tek tarafı kullanıyorum ben yani sağ takıyorsam sol kutuda oluyor, sol takıyorsam sağ kutuda oluyor. Bu durumda dahi iyi ses iletebileceğim bir kulaklık arıyorum. Öncelik olarak bu, bu özelliği...
  4. Edmond_Dantes

Çiziği olan araca pasta cila atılır mı?

Merhaba dostlar araçta küçük küçük çizikler mevcut. Ele gelmiyor çoğu, 1-2 tanesi tırnağa geliyor. Tırnağa gelmeyenler geçiyormuş sanırım pasta ile. Önce boyayıp sonra pasta cila mı yaptırmalıyım yoksa önce pasta cila atıp geçmeyenleri mi boyatmalıyım?
  5. Edmond_Dantes

4K sistem ortalama ne kadar tutar?

Merhabalar şu an 4K'da güncel tüm oyunları Ultrada oynatacak bir sistem ortalama ne kadar tutar bileşenler çok da dandik olmayacak şekilde? Sadece kasa için soruyorum bu arada.
  6. Edmond_Dantes

AirPods pro 3 parasını hak ediyor mu?

Selamlar iPhone cihazım var. Kulaklık değiştirmeyi düşündüm. Bu kulaklık almaya değer mi yoksa daha mantıklıları var mıdır?
  7. Edmond_Dantes

Kontaktayken yanan motor lambası çalıştırınca sönüyor nedeni nedir?

Arkadaşlar Clio 5 1.0 tce araçta kontağı (2) konumuna getirdiğimde hiçbir lamba yanmıyor sadece motor lambası yanıyor ve öyle kalıyor. Aracı çalıştırdığımda sönüyor nedeni ne olabilir? Geçen haftaya kadar yoktu böyle bir şey.
  8. Edmond_Dantes

Araç koltuk kılıfı önerisi

Selamlar, Clio 5 araç aldık geçenlerde. Koltukları deforme olmasın, kirlenmesin diye kılıf düşünüyoruz. İşe yarar mı? İşe yararsa önerilerinizi bekliyorum. Şöyle bir şey buldum ben, iyi midir?
  9. Edmond_Dantes

Telefonumun kaç Watt ile şarj olduğunu öğrenebilir miyim?

Merhabalar kategori yanlışsa özür dilerim. iPhone 12 cihazım var. Bunun kaç watt ile şarj olduğunu nasıl öğrenebilirim? (Kaç watt güç aktardığını gösteren kablo olmadan) Kaç watt desteklediğini sormuyorum yalnız, şarj olduğu esnada kaç watt ile şarj oluyor onu öğrenmek niyetim. Bunun bir yolu...
  10. Edmond_Dantes

Araç içi çakmaklık şarj adaptörü önerisi

Merhabalar arkadaşlar çakmaklık ile telefonumu şarj etmek için cihaz arıyorum. 2 çıkışı aynı anda kullandığımda 20+ watt destekleyen adaptör varsa harika olur ve de ikisi de type c olursa iyi olur. (elzem değil öyle olan varsa daha iyi olur.) Önerilerinizi bekliyorum sağlam olsun lütfen yanma...
  11. Edmond_Dantes

Kuyumcudan alınan fiziksel altın sahte olabilir mi?

Merhaba dostlar komik gelebilir ama bilmediğinden soruyorum. Kuyumcudan altın aldım diyelim bunun sahte olmadığını nasıl anlayabilirim? Böyle çok haber var kuyumcudan aldı sahte çıktı falan diye, o nedenle soruyorum.
  12. Edmond_Dantes

Clio 5 Joy paket aracıma İcon paketteki ekranı taktırabilir miyim?

Selam dostlar geçen konu açmıştım, tavsiyeleriniz ve sağa sola danışarak nihayetinde clio5 joy aldım. Bu araca, icon paketteki ekranı ve geri dönüş kamerası taktırabilir miyim? Serviste böyle bir işlem yapıyorlar mı acaba veya başka bir dükkanda? Bir multimedya dükkanına sordum tesla ekran...
  13. Edmond_Dantes

1.0 TCE Clio Alınır mı?

Merhaba hocalarım, clio düşünüyoruz. Baktığım kadarıyla bütçeme göre olan (800- 1000) bu model araçlar doluluk bakımından vs iyi. Lakin yakıt tüketimi önemli husus benim için. Bu aracın fazla yakıt tüketimi olduğu ve bu yakıt tüketimine karşın gitmediği söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  14. Edmond_Dantes

Kamp Sandalyesi ve plaj Şemsiyesi önerisi

Kamp sandalyesi lazım yalnız sağlam olsun. dandikler var en ufak rüzgarda uçuyor, 40 kilo biri oturunca kırılanlar falan olmasın nolursunuz. Kaliteli olsun.
  15. Edmond_Dantes

900 bin civarına 2. El araç önerisi

Selamlar babam araba alacak bütçe taş çatlasın 1M ye çıkar. Aradığımız özellikler : -Otomatik Vites -Arabadan gram anlamıyoruz bu nedenle sorun çıkarmayacak ve parçaları ucuz araç lazım. Babamı 2.ele zor ikna ettim zaten. 2.el araçta sanayiden çıkamazsın diyip duruyor. -Küçük araç olsun clio...
  16. Edmond_Dantes

Gamepadin titreşim motorlarını test etmenin yolu var mı?

Selamlar elimde cyclone 2 var. Uncharted 4 oynuyorum. Oyunun ilk sahnesinde iki motor da çalışarak titriyordu daha sonraki 10-12 saat boyunca hep soldan verdi titreşimi. Acaba oyun mu bu şekilde yoksa kolda mı problem oldu merak ettim. Bunun için test edebileceğim bir site vb. var mı?
  17. Edmond_Dantes

IKEA SKADIS DUVAR PANOSU ALICAM SİZCE HANGİ BOY?

Sleamlar skadis alacağım ama boyu hakkında karar veremedim. Uzun olan 76cm Diğeri 56cm Fotoğraftan bakınca sizce hangisini alsam daha iyi olur? Klavye, gamepad , switch falan koyacam. Bir türlü karar veremedim 76 olan büyük gelir gibi duruyor Not: illa soldaki duvara sıfır olmasına gerek yok...
  18. Edmond_Dantes

🔥İndirim VATAN MSI SUPRIM LİQUİD 142 BİN ₺

Vatanda %20 indirim işini 5090larda deneyeyim derken gördüm. BÜYÜK İHTİMAL HATA VAR İPTAL GELEBİLİR Böyle bir şey gördüm. Adamlar SUPRIM LIQUID i normalinden ucuza satıyor 😂 İhtiyacı olanlar şansını deneyebilir...
  19. Edmond_Dantes

RTX 5090 modelleri arasındaki bu fark çok değil mi?

Bu fark çok değil mi ya baksanıza bu kadar fark eder mi 10 derece oynatmış resmen.
  20. Edmond_Dantes

BIM 8 TEMMUZ ProteinOcean ürünleri

BİM’de 8 Temmuz’da aktüel olarak proteinocean ürünleri geliyor. Whey protein ürünü normal fiyatına göre aşırı uygun. (Bi türlü düzgün hd bulamadım artık idare edin)
Geri