Arama sonuçları: *

• Users: Meef175
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Greenmangaming resident evil requiem alırken hata alıyorum

Ben biraz daha ucuz olan siteden yani "greenmangaming" sitesinden resident evil requiem alacaktım ama alırken bir hata alıyorum Hata:Maalesef, sepetinizdeki belirli bir oyunu satın alamıyorsunuz. Daha fazla yardım için lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Acaba Bunun Nedeni Nedir?
  2. M

İndiegala.com güvenilir mi?

Ben Hogwarts Legacy deluxe edition alacağım türkiyede bu geçerli olur mu? Ve site güvenilir mi https://www.indiegala.com/store/game/hogwarts-legacy-deluxe-edition/990080_deluxe?ref=itad
  3. M

Xbox series s alınır mı?

Sizce bu dönemlerde xbox series s alınır mı yoksa 1-2 seneye çöp mü olur
  4. M

Amd 5 7600 dan 9 9900x geçilir mi

Benim amd ryzen 5 7600 işlemcili rtx 5070 32gb ramli bir sistemim var sizce amd ryzen 9 9900x geçmeye gerek var mı Not:Resident evil ve last of us gibi oyunlar oynayacağım yani hikayeli oyunlar Not2:Monitörüm 2k çözünürlükte
  5. M

Samsung telefonda iz sorunu

Benim telefonum Samsung Galaxy A16 LTE sürümü ekranı super amoled konu şu ben instagramda dolaşırken uygulamadan çıktım çıktıktan sonrada instagram daki altkısımdaki + seçeneği ekranın tamda o köşesinde siyah bir şekilde duruyor ve çıkmıyor ne yapmalıyım
  6. M

Windows 10 kurulum ekranı disk görmüyor

Windows 10 kurulumu yaparken bura Disk gözükmüyor
  7. M

Android Samsung A16 telefonuna ne zaman Onu UI 8 ve Android 16 güncellemesi gelecek.

Benim telefonum Samsung Galaxy A16 bu telefona ne zaman one 8 ve android 16 güncellemesi gelecek.
  8. M

Thermalright Phantom Spirit 120 SE montajındaki hata sonucu sistem açılmıyor

Yeni bilgisayar aldım, işlemci soğutucu olarak Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım. Kurulumunu yaptım ama ARGB kablosunun ucundaki 3 pin girişini kapatmayı unuttum. Bu işlemci soğutucusunun demirine değdi ve sistem kapandı, daha da açılmadı. Bunu nasıl çözebilirim?
  9. M

Until dawn vs the last of us part 1

yaz tatilinde until dawn veya the last of us part 1 birisi almak istiyorum ama sizce hangini almak daha iyi olur ve bu iki oyun sizce ne zaman indirime gireler (steam veya Epic Games)
  10. M

DeepCool LE300 amd ryzen 5 7600 iyi soğutur mu

DeepColl LE300:https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deepcool-le300-marrs-le300-sivi-sogutma-fiyati,2050881880.html AMD Ryzen 5 7600 soğuta bilir mi veya bu paralara soğtucu öneriside alabilrim
  11. M

Samsung galaxy A16 ya one ui 7,Android 15 performans düşürür mü?

Benim samsung galaxy A16 telefonum var (5G değil) telefona one 7 ve android 15 güncellemesi geldi bunu yüklersem performans düşüklüğü olur mu?
  12. M

Dbd mobileyi ofline nasıl oynanır?

Dead By Daylight mobile benim telefonda yüklü ama oyunun sunucuları kapatılmış ben oyunu botlara karşı oynamak istiyorum bunun bir yolu var mı?
  13. M

Samsungda istediğim uygulamada game boosteri kapatma (Tamamen)

Bu uygulama oyun değil ama yinede game boosteri açıyor bunu kapatmak istiyorum
  14. M

Msi mag a850gn gen5.1 850 w power supply alınır mı

msı mag a850gn gen5.1 850 w power supply alınır mı?
  15. M

A16 ya ui 7 gelecek mi?

Benim telefonum Samsung A16 Android 15 ve ui 7 alacak mı ? Alacaksa haziran ayında mı ?
  16. M

Redmi Note 10s Telefonu alnır mı?

Redmi Note 10s 6/128 almayı düşünüyorum sizce alınır mı 2.el olarak 3500-4000 fiyat aralığında telefon önerileride alabilrim
  17. M

Lenovo LOQ 15İAX9İ vs HP Victus Gaming 15 hangisi almak daha mantıklı

https://www.epey.com/laptop/lenovo-loq-15iax9i-83fq000utr.html Vs https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fb2028nt-a44mjea.html Bunlardan hangi almak daha mantıklı (Oyun için)
  18. M

MSI Pro B840-P WiFi alınır mı?

MSI Pro B840-P WiFi Anakartı alınır mı?
  19. M

2. El 3-4 bin TL'ye telefon önerisi

3-4 bin Tl ye 2. El telefon önerisi
  20. M

Fifine A8 vs Solocast vs duocast

Bu üç mikrofonlardan hangi daha iyi
Geri