Arama sonuçları: *

• Users: docc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım Fifa oynarken kasadan ses geliyor ne yapacağım

ilk başta ekran kartı sandım ama fanları fullediğimde ses kesiliyor daha cok kendisi fan hızını değiştirirken bir trill sesi gibi geliyor bir titreşim sesi geliyor çok rahatsız ediyor muhtemelen bir parçanın gevşediğini düüşünüyorum sizce nerede problem var yardımcı olursanız cok sevinirim
  2. D

Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum en kolay nasıl öğrenebilirim

youtube kanalı vs öneriniz var mı şu anda klasik gitarım var yeni aldım ve sıfır yeteneğim var
  3. D

Sephora ya da kikodan 500-600 bandında ne alabilirim

yılbaşı hediyesi olarak alacağım bu fiyat aralığı çok iyi olur
  4. D

Ps5 kolu alacağım en garanti orijinal nereden alabilirim

hepsiburadada 3.700 civarına var vatanda 5500 sorun yaşar mıyım hangisinden almak mantıklı önereceğiniz bir site var mı birde bu kronik problemli olan seriyi almamak için hangi renk almalıyım
  5. D

Bilgisayarımı ne zaman bakıma götürmeliyim?

geçen sene şubatta aldım yaklaşık 9 oldu oem sistem sizce ne zaman bakıma götürmeliyim?
  6. D

4060ti ve bf6 redsec kasma görüntü bulanıklığı problemi

4060ti 16gb 7500fle bf6 da ultra ayarlarda doğru düzgün görüntü alamıyorum uzaklar çok bulanık görülüyor dandik 2042 de bile görüntü daha stabil oyunun yeni çıkmasıyla alakalı optimizasyon problemi hala devam ediyor olabilir mi ? redsecte inanılmaz kasma var
  7. D

3 yıllık sevgilime 2-3k arasında alabileceğim en güzel şey

3 sene boyunca o kadar cok hediye aldım ki aklıma başka gelmiyor yardımcı olursanız cok sevinirim
  8. D

Yardım Vatandan aldıgım klavye bozuldu

steel series apex5 almıştım ses çarkı artık çalışmıyor garantiye nasıl gönderebilirim vatandan mı başvurmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  9. D

Kaliteli fp iphone şarj kablosu önerisi

bataryamı bozmayacak kaliteli bir şarj kablosu linki bırakabilir misiniz dostlar iphone 13 için
  10. D

BF6 BULANIKLIK SORUNU

4060ti16gb yürürken etraf bulanıklaşıyor normal dururken görüntü gayet iyi 2042de böyle bir sorunum yok yardımcı olursanız seviniirm
  11. D

Max 800tlye alabileceğim en iyi klavye

mekanik olursa çok güzel olur yardımcı olursanız sevinirim
  12. D

FC 25 GRAFİKLER ÇOK KÖTÜ

Dostlar 7500f 4060ti 16gb sisteme sahibim ama çok kötü görüntü alıyorum. Top ve oyuncular piksel piksel. Reklam panolarının çizgisi sürekli oynuyor. FC 24 ten geçtim orda böyle bir problem yoktu. Başka oyunlarda da sorun yaşamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  13. D

Kız arkadaşıma öylesine alabileceğim bir hediye

standartın dışında kolye vs tarzı değilde makul bir fiyata alabileceğim aklınıza gelen bir şey varsa yazarsanız sevinirim dostlar
  14. D

4060ti16 gbtan 5070e geçmeye değer mi

6 ay önce aldıgım zotac 4060ti 16gbdan 5070e geçmek istiyorum üzerine eklemeye değer mi ? not: monitörüm 1080p
  15. D

Bu fiyata alabileceğim en iyi laptop önerisi

kardeşime cs lol gta5 bf1 oynayabileceği max 25k bütçede laptop arıyorum 16gb ram olursa çok iyi olur alternatifte atarsanız çok memnun olurum iyi forumlar..
  16. D

Bu fiyat bandında alabileceğim kulak içi kablosuz kulaklık önerisi

ucu silikon olursa sevinirim
  17. D

Epic gamesten cash back veren uygulama/kampanya biliyor musunuz

var mı dostlar bildiginiz
  18. D

4060ti 16gb oyunlarda bulanıklık

genel olarak oyunlarda bulanık yaşıyorum fareyi çevirirken vs artıyor hangi ayarı düzeltmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
  19. D

Fifa 24 ara sahnelerde ve korner atarken kasıyor

4060ti 16gb ve 7500f kullanıyorum nedense kasıyor ara sahnelerde yardımcı olur musunuz
  20. D

Cheat global güvenilir mi ?

daha önce denediniz mi
Geri