Arama sonuçları: *

• Users: 444312
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 4

Yardım Küçük klavye önerisi 2K altına.

2k altına numpad olmayan klavye önerisi olan var mı?
  2. 4

Beyler bu virüs ne ?

Birkaç gün önce tam tarama da yaptım. Kafayı yicem sonunda
  3. 4

Cpu %100 kullanımı, bilgisayar donup duruyor.

Beyler bilgisayar donup donup kapanıyo. Veya donuyo ben kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Az önce fc26 açıkken alt tab attım görev yöneticisinden baktım. chrome ve fc26 %100 cpu kullanımı diyordu. Ne yapmam gerekiyor? Problem ne olabilir?
  4. 4

500 TL ALTINA LAPTOP İÇİN MOUSE

Beyler laptop için 500 tl ya altına bi mouse lazım modelleme falanpıyorum. 1 ay aktif kullanacam o yüzden ekstra bir şeye gerek yok
  5. 4

Dc'de konuşurken video sesleri falan karşıya gidiyor

Beyler g335 kulaklık aldım. Oyun oynarken oyunun eski mikrofondan karşıya sekiyor. Youtubedan video izlerken falan tam ses karşıya gidiyor. Çözümü var mı?
  6. 4

MOTOKURYE İÇİN BOT ÖNERİSİ VAR MI?

Beyler motokurye için bot önerisi olan var mı? Max 3-4k bütçe var.
  7. 4

Kaspersky bilgisayarı taradı, reset attı. Klavye-mouse çalışmıyor.

Kaspersky indirdim bilgisayarı tarattım, yeniden başlat dedim. Klavye mouse gitti. Işıkları yanıyor ama tık yok. Çıkar tak yaptım slot değiştirdim. Napıcam beyler
  8. 4

Yardım Shein'den logitech ürün alacağım orjinal midir? Problem yaşar mıyım?

Agalar trde 3.5k olan ürün indirimle falan 1000 TL'ye denk geliyor, böyle bir şey mümkün mü? Orjinal ürün gelir mi? Orjinal gelirse bile gümrükte problem yaşanır mı? Valla bana mantıklı gelmiyor ülkemizde 3.500 tl olup 1000 TL'ye sorunsuz geleceği. Hiç böyle bir şey deneyimleyen var mı?
  9. 4

Pc bi anda donuyor, 5-10 saniye DIIIIT diye ses çıkarıp kapanıyor açılıyor

Neye göre kapandığını hiç anlamıyorum. Bazen lol oynarken bazen chromedayken bazen fifa oynarken. Böyle hatayla karşılaşan oldu mu? Nasıl çözdünüz?
  10. 4

400 tl altına akım korumalı priz önerir misiniz acil? 5'li

400 tl altına akım korumalı priz önerir misiniz acil? 5'li
  11. 4

500 tl altına 5'li akım korumalı priz var mı?

500 tl altına 5'li akım korumalı priz var mı? Bilgisayar için kullanacam.
  12. 4

2K Altına Gaming Kulaklık Önerisi

Beyler 2k altına gaming kulaklık öneriniz var mı? Cs2, valorant falan oynuyorum. Bir de müzik için kullanacam. Şu anki düşüncem bunu almak: https://www.amazon.com.tr/dp/B08HQW9SGP/ref=asc_df_B08HQW9SGP1730384820000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08HQW9SGP&linkCode=asn&th=1
  13. 4

G332 menteşesi kırıldı

Beyler ya yılların kulaklığı menteşe kısmını kırdım. Bunu nasıl düzeltebilirim? Cepte para yok evde çözmem mümkün mü?
  14. 4

Bilgisayar için priz önerisi?

Beyler, en az 5'li prize ihtiyacım var. Kasayı, monitörü falan bağlayacağım. 400 liraya alabileceğim priz öneriniz var mı? Akım korumalı falan mı almam gerekiyor?
  15. 4

FİFA WL ATMALIK PC HESABI

Hesabım yok boştayım, müsait olmayan wlsini atamıcak kardeşlerimin wlsini atarım. Ücret falan istemem, sararsa rivals bile atabilirim şakasız :D
  16. 4

PC Donuyor, DIIIIIIIIIIT diye ses çıkarıp 5-10 saniye içinde reset atıyor

Beyler 1-2 haftada bir fifa oynarken bilgisayar bi anda donuyor. Donduktan sonra hoparlörden sadece dıııııııııııııt diye ses geliyo ve kendini resetliyor. Yardımcı olabilecek var mı?
  17. 4

Yardım UYGUN FİYATLI İNTERNET SAĞLAYICI VAR MI? FİBER ALTYAPI YOK

UYGUN FİYATLI İNTERNET SAĞLAYICI VAR MI? FİBER ALTYAPI YOK
  18. 4

Yardım Fc25 kasıyor çözümünü bilen var mı?

Beyler 4060 & i5 12400f sistemle, oyunu oynayamıyorum. Tüm ayarları lowa çektim 120hz 120fps yapıyorum yine kasıyor. Allah rızası için kafayı yicem, şu sorunu çözebilen yok mu?
  19. 4

icloud şifremi unuttum telefonu sıfırladım, şifreyi nasıl sıfırlayabilirim?

icloud şifremi unuttum, mailim var. Ama sıfırlayamıyorum. Nasıl sıfırlayabilirim şifreyi?
  20. 4

iphone 7 plus ses açma-kapama mute tuşları çalışmıyor ne kadara yaparlar?

Beyler fiyat bilen var mı? iphone 7 plus ses açma-kapama mute ve ekran açma tuşları çalışmıyor ne kadara yaparlar?
Geri