Arama sonuçları: *

• Users: berat00048
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ana kartımdaki bluetooth bozuldumu?

daha sabaha kadar sıkıntısız calışıyordu şuan baktığımda ise bluetooth acamıyorum aygıt yoneticisinde gorunuyor ama surekli yeniden başlatıyor aygıt yoneticisi kendini anakartımın kendi bluetooth var extra pir parca takmadım
  2. B

Temu indirim kuponu vermiyor

Temuyu indirdim birkac eşya ekledim sepetime herzde kuponlar var bi tek bendemi yok kupon nasıl ekleyebilirim birkac kupon kodu girdim ülkenizde gecerli değil gibi bi hata aldım daha önce hic alışveriş yapmadım
  3. B

Kasanın ustundeki panel jakları

Kasamın ustundeki panelde jak girişleri sağa veya sola doğru itirince ses geliyor bu paneli komple bulabilirmiyim bulamazsam ne yapmam lazım tamir olurmu
  4. B

Hoparlör nereye takılmalı?

Anakartımın modeli MPG X570 Gaming Edge Wi-Fi arkada 6 jak girişi var sadece kırmızı ile belirtilmiş jaktan ses alabiliyorum diğer jaklardan ses gelmiyor nasıl cozebilirim? Kulaklıkla hoparlör aynı anda takamıyorum. Ondeki jaklarımda bozuk olduğu icin takamıyorum nasıl bir yol izleyebilim?
  5. B

HDD Nasıl Bicimlendirebilirim?

Az önce HDD bicimlendire bastım ve Windows NT bu diski bicimlendiremiyor gibi bir hata aldım. 2 3 uygulama denedim CMD'den denedim bir turlu bicimlendirilmiyor, hata veriyor. Bende icindeki her şeyi kendim sildim. İcinde hiçbir şey gozukmuyor ama hala 10 15 GB alan kulanılıyor gorunuyor. Bunu...
  6. B

Sizce Ssd değişmelimi?

sorum başlıktaki gibi ssd değiştirmeli miyim beni ne kadar daha götürür.
  7. B

Amd Ryzen 7 3700x core AVX teknolojisi varmı

Sorum başlıkta yazıyor internete bulamadım AVX teknolojisi varmı?
Geri