Arama sonuçları: *

• Users: Lientum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Gainward RTX 2060 Süper 8GB Alınır mı?

Sahibindende 6.000TL'ye RTX 2060 Süper buldum. Kutulu ve mining yapılmadığı söyleniyor sadece oyun vs. için kullanılmış. Furmark testi aşağıda.
  2. L

Valorant'ta ciddi küfürleşmek sorun yaratır mı?

Merhaba. Biliyorsunuz ki maçlara çok geri kafalı insanlar geliyor. Maç boyunca size ve takıma küfürler savuruyorlar. Hatta bazıları maçın başından sonuna kadar hiçbir şey olmadığı halde küfür edip bundan zevk alıyorlar, küçük çocukların annesine babasına küfür ediyorlar takıma gelen kızlara...
  3. L

Valorant hesap satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Malum skinler çok pahalılandı benimde hesabım bomboş, güvenilir bir siteden dizilmiş valorant hesabı almak istiyorum. Hesap alırken neye dikkat etmeliyim, hesabın ban yeme ihtimali var mı aydınlatır mısınız?
  4. L

Minecraft sunucusunda TL ile kasa anahtarı satmak haram mı?

Arkadaşlar merhaba. Çok yakında minecraft sunucusu açacağız. Sunucunun açılmasına çok az kalmışken birden sunucu ortağı arkadaşım gelip markette tl ile kasa anahtarı satmayacağız caiz değilmiş dedi. Neden olduğunu sordum, şans faktörü varmış içerisinden oyuncuya göre değerli itemde çıkabilirmiş...
  5. L

Minecraft AcLayers.DLL Bozuk Görüntü sorunu

Arkadaşlar merhaba. Son 1-2 gündür bu sorunla karşılaştığım için minecraft oynayamıyorum. Sistem dosyalarını hiçbir şekilde ellemedim birden oldu. Ne yapmam gerek?
  6. L

2500TL Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Bütcem en maksimum 2500-3000TL daha üstüne çıkamam. Taşınabilir güzel marka hoparlör lazım. Boyutu ortalama olsun çok büyük olmasın ama çok küçükte olmasın. Güzel ses versin bass vururken cızırdama filan olmasın şu anki hoparlörümde yaşıyorum. Bu fiyata hoparlör önerilerinizi...
  7. L

CS2 Skinchanger ban yedirtir mi?

Arkadaşlar merhaba. Artık CS2'de skinsiz oynamak sarmıyor. Skinlerde çok pahalı (özellikle bıçaklar). Güvenilir bir skinchanger arıyorum ama kullanırsam ban yeme ihtimalim var mı? Rekabetçi filan girmiyorum sadece ölüm maçı filan atıyorum.
  8. L

Steam ilkbahar indiriminde GTA5 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Steam hesabıma GTA 5 çekicektim o yüzden İlkbahar indirimlerini bekliyordum. Ancak Rockstar Games GTA 5 Enhanced ve GTA 5 Legacy oyunlarını birleştirmiş. Toplam 3 oyun 550TL'ye geliyor. Alınır mı ya da yaz indiriminde daha çok düşer mi fiyat?
  9. L

Çözüldü✓ Claws Nexus X1 mi yoksa Claws Titan X1 mi

Merhaba arkadaşlar. 600-700TL bandında mouse bakıyordum. Claws Nexus X1 çok önerdiler. Tam alacaktım Claws Titan X1 mousesini gördüm fiyatı 450TL tasarım aynı DPI'ları aynı yazılımları her şeyi aynı. Aralarında böyle çok belirgin bir fark var mı bilenler yazabilir mi? 1738783863 Siz söylemeden...
  10. L

Çözüldü✓ 600-700TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar. Bütcem maksimum 600-700TL, Şu anda bulabildiğim en iyi mouse Claws Nexus X1 oldu, 12800Dpi ve 8000Hz. Bunun gibi ama daha ucuz olan çok iyi oyun oynatan bi mouse varsa önerilerinizi bekliyorum.
  11. L

Çözüldü✓ RX 550 Sistemde Minecraftta Drop Yeme

Merhaba arkadaşlar sistemim i5-3570 16Gb ram RX 550 4GB 1TB HDD. Forza Horizon 4 giriyorum CS 2 giriyorum hiçbir şey yok mis gibi oynatıyor. Minecraft giriyorum Chunklar yüklenirken takılmalar, 100FPS alırken birden 2-3 Fps'e düşüp geri çıkma vs. yaşıyorum. Ayrıca tek başıma olduğum dünyada...
  12. L

Çözüldü✓ Oyunlarda donma-çökme sorunları

Sistemim: Ekran Kartı: GTX 960 2GB OC İşlemci: i5-3570 Ram: 12GB DDR3 1600MHz Anakart: HP PSU: 300W Oyunlarda genel olarak problem yaşıyorum işletim sistemim Windows 11 PRO. The Forest giriyorum birden oyun ekranı geliyor arkada ses var tıklıyorum ağaçlara filan vuruyorum ama görüntü yok. CS2...
  13. L

Çözüldü✓ Sürücüler güncel değil sorunu

Bir kaç hafta önce ekran kartımı ve işlemcimi değiştirdim(GT 620=GTX 960 2GB | i3-3220 =i5-3570). Ancak ekran kartının driverlarını kurduğum günden beri hiçbir oyunu oynayamıyorum. Valorant'a giriyorum, ekran kartı sürücüsü çöktü diyor. GTA 5'e giriyorum(crack) pls reboot and restart game diyip...
  14. L

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı taktım ama monitöre görüntü gelmiyor

Merhabalar, Şu an eski ekran kartımdan yazıyorum şu an ki ekran kartım Nvidia GeForce GT620. Yeni ekran kartı aldım oda Nvidia quadro p600 ekran kartını kasaya taktım gerekli olan tüm adaptörleri alıp ekran kartına taktım ancak bilgisayarı açıyorum monitör simsiyah enerji var görüntü gelmiyor...
Geri