Arama sonuçları: *

• Users: sedatmert
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Anlık Donma Kasma

Merhaba laptopum daha 2 haftalık civarında. Oyunlarda (CS 2, GTA 5 vb.de yaşadım) bir anda donuyor ve 15-20 saniye kadar devam ediyor, sonrasında ya oyundan atıyor ya da donuyor kendine geliyor yavaş yavaş. Eğer donduğunda şarja takarsam da direkt düzeliyor yani donduğunda şarja takınca laptopu...
  2. S

HP Victus Max 35 klık bilgisayar öneriniz?

Arkadşalar uzun süre HP Victus mu Acer Nitro 5 mi diye arada kaldım. Her ne kadar donanım olarak o fiyatlarda Acer iyi olsa da marka işçilik kalitesinden dolayı HP Victus almayı düşünüyorum bana bu bütçede güvenilir sitelerden Hepsiburada vb laptop önerisinde bulunur musunuz?
  3. S

HP VİCTUS - ASUS TUF- ACER NİTRO 5

MERHABA üniversite için laptop alacağım bütçe 30 - max 35 . hangi marka model daha iyidir . kronik sorunu az olan rdr 2 dir cyberpunktur bu tarz oyunları kasmadan sorunsuz açan laptop lazım ancak modelde kararsızım genelde victus acer öneriyorlar bu model aralığında ama dediğim gibi arada...
  4. S

35 BİN TL ye kadar laptop önerisi

Merhaba bütçem 35 diğer türlüsü zorlar 35 binin aşağısında fiyat olursa da güzel olur :). Oyun vb. oynayan birisiyimdir, sizce en mantıklı laptop nedir şu an?
Geri