Arama sonuçları: *

• Users: nuheu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. nuheu

Yardım Telefonuma virüs mü girdi (çokcahilim)

Selamlar kuzenime verdim telefonu aslında apk bi oyun indirecekti bende pc deyim bakmıyodum aslında indirirken gösteriyordu ama dikkat etmedim sonra bir dosya gözüme çarptı hemen sildim bir şey olmaz dedim akşamına yani az önceleri az telefon bakiyim dedim gezinirken direkt google a attı garip...
  2. nuheu

Yardım İem kulaklık önerisi

Selamlar ses kartım yok mikrofonu cızırtı yapmicak oyun için kullanıcam ve discord için silah seslerinin patlamayacağı bir iem kulaklık önerebilir misiniz
  3. nuheu

Goodbyedpi açık ama discord açılmıyor

Selamlar dün rusta güncelleme attım oyun tamamiyle giriş kısmını fln değişmiş işte yükledim o güncellemeyi discordda açıktı sonra rust driverlerınızı güncelleyin uyarısı fln verdi veya yeniden başlatın dedi yeniden başlattım rusta girdim ancak bir daha diacorda giremedim yardım edebilir misiniz...
  4. nuheu

Çözüldü✓ 2. Monitör önerisi 3 bin tl bütçe

Ana monitörüm 24 inç bütçem 3k bana 22-24 inç aralığında 2. monitör önerebilir misiniz samsung s3 düşündüm bi ama bütçemi aşıyor sanırım önerilerinize açığım.
  5. nuheu

4060 satmak için yardım

Beyler 4060 13 bin TL'ye satılığa koydum biri almak istiyor satılır mı
  6. nuheu

Yardım Kulakl üstü bluetooth kulaklık önerisi

Beyler normalde jbl alıp geçicemde kafam ve kulaklarım çok büyük yani normal bi jbl e göre kuzenimde vardı denedim bildiğin oyuncak gibi geldi böyle kafama uyucak sesi bassı güzel kulaklık önerisi var mıdır 2 bine kadar
  7. nuheu

Aula f75 gecikmesi fazla

Aula f75 im var ilk 6 ay bi sorun olmadı sonra oyunlarda sıkıntı yapmaya başladı w dln takılı kalıyo uzun süre ya da basmıyo testte 200 ms gördüm çoğu tuşu bilemedim araştırdım az bişe anakartım asrock b760m Son zamanlarda kontrolcü falandır filandır 2. ssd dir bunlar veri yolunu yavaşlatıyomuş...
  8. nuheu

İş için laptop önerisi

Merhabalar abim muhasebeci masaüstü güçlü bir sistemi var ama onu taşıyamadığı için laptopa ihtiyacı ofis programlarını kaldırıcak ve lol oynatacak 10-15k arası bi laptop önerebilir misiniz
  9. nuheu

İş için powerbank önerisi 10000 mah

Bugün telefonumun şarjının hızlı bittiğile ilgili bir konu açmıştım ama pek bi sonuç alamadım çözüm olarak powerbank almayı buldum cebimde falan taşıyacam 1 kere fullesin yeter type-c den şarj edebileyim yeter fiyatıda uygun olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum
  10. nuheu

Şarjı iyi giden telefon önerisi

Selamlar telefonum a35 5000 mah pili var şarjımın uzun gitmesi için öneri falanda verebilirsiniz yani can sıkıcı bir durum işe geliyorum 2-3 saatte şarjın yarısı bitiyor eve gidene kadar asla dayanmıyor ya 2 telefon yapıcam biri durucak birini kullanıcam bu konuda ne önerirsiniz
  11. nuheu

Yıllık taahüt yenileme önerisi

Selamlar bugün t**kcell beni superonline wifim için beni aradı yıllık taahütümün bitmesine son 1 ay kaldı beni yenilemek için aradılar ve normalde 500 tl olan internetime (100 mbps) 330 tl zam yaptıklarını belirttiler bende bu zammı çok buldum 1000 mbpsnin ücretini sordum 1150 tl dedi sonra...
  12. nuheu

Böyle sistem alınır mı

Selamlar yazın biriktirip bi sistem kurucam ortalama bütçe 30k ekran kartını 2. el rx5700xt veya rx6600xt idarelik alıcam parçalarda kasa olarak kozmetiği ilerde yapacağım için böyle seçtim ne düşünürsünüz parçalar: Kasa...
  13. nuheu

İdarelik ekran kartı önerisi

Selamlar yaz için 7500f bi işlemci b650m k Anakartlı bişi toplicam 32 gb ramli fln böyle hepsi düzgünce 25k fln tutuyor 5k fln eden ikinci el 6 ay fln götürücek ekran kartı lazım çoğunlukla valorant rust 7days vallheim gibi oyunlar oynayacağım ne önerirsiniz
  14. nuheu

Bu playstation bu fiyata alınır mı?

Selamlar aşağıya bıraktığım linkteki konsol alınır mı? Normal hazır sistem bi 4060lı bi setupum var abimle ortaklaşa kullanıyorum bazen zamanlarımız çakışıyor oynamak için sizce zaman geçirmek için bu ps 5 e bu fiyat verilir mi cdli olmasını ve iki kollu olmasını istiyorum Link...
  15. nuheu

Corsair Void Elite hala alınır mı?

Merhabalar 3800 TL'ye düşmüş sorunlarını biliyorum ama hala içimde şüphe var çözemeyeceğim sorun olur mu diye sizce alınır mı iyi midir?
  16. nuheu

40-45k amd sistem önerisi

Bana 7800xt 7600xli bi hazır sistem önerebilir misiniz bütçe 45k
  17. nuheu

Yardım Hangi Koltuğu Önerirsiniz

Selamlar uzun süre bilgisayar başında oturuyorum boy 1.85 kilo 90 bunlardan birini düşünüyorum ne önerirsiniz aklımdakilerden biri xdrive 15'li biri xdrive toryum
  18. nuheu

Oyuncu koltuğu önerisi

Boyum 180 cm kilom 90 bana böyle uzun saatler sonucunda ağrı sızı bırakmıycak bi koltuk önerebilir misiniz bütçem 6-7 bin aralığında
  19. nuheu

Yardım 3500 TL'ye gaming wireless kulaklık

Kabloludan bıktım böyle büyük kafa yapısına uygun rahat mikrofonu kaliteli bi kulaklık önerir misiniz aklımda g435 var ama bilemedim
  20. nuheu

3-3.5k kablosuz gaming kulaklık önerisi

Beyler kabloludan sıkıldım aklımda logitech g435 ve asus tuf h3 wirelles gördüm alınabilecek ancak aklımda bazı sorular var g435 3 yıllık baya eski ama benim beğendiğim bir kulaklık h3 te ise hem satıcısal hemde kulağı büyük olanlar için küçükmüş sizce ne almalıyım başka önerinizde var mıdır
Geri