Arama sonuçları: *

• Users: xvlox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Logitech G PRO X Superlight 2 nereden alınır?

Amazon'dan aldım üründe bir sorun çıktı ve Logitech'le iletişime geçtim. Daha önceden bu ürün garantiye kaydedilmiş, satın alacağım yer Logitech garantili olmasını istiyorum X bir firmanın değil.
  2. X

Amazon iadesi nasıl yapılır?

Bir ürün aldım, daha kargoda değil. Memnun kalmazsam 1 2 gün içerisinde iade edebilir miyim? Veya süreç nasıl işliyor? Hangi kargoya vermem gerekiyor?
  3. X

Aras Kargo teslimat yapmamakta ısrar ediyor

Şikayetvar'a yazdım, bir şey değişmedi. Günde 1-2 kere Aras Kargo'yu arıyorum; aynı cevap, aynı sorun devam ediyor. Normalde teslim edilen yere, dağıtıma çıkmadan önce kurye "alıcı adresi dağıtım alanı dışında" diyor. Tahmini teslimat süresi 2 günü geçti. Soruyorum, "burası köy mü, neden teslim...
  4. X

Temu kupon gercekmı

2.7k kupon verıcek 3 urun alırsam toplam aldıgım urunler 1.1k edıyor gercekmı deneyen varmı
  5. X

Logitech G29 Hissiyatı Çok Kötü Hiç Zevk Almıyorum

G29 hıssayat cok kötu 1 ay olmadı alalı cok ayar denıyorum bir sert oluyor bi yumusak ne makasa gırebılıyorum cidden anlayan varsa yazabilir mi güzel ayarı olan Assetto Corsa için yazdım.
  6. X

Superlıght 2 ile 910-005943 pro x superlıght farkı

aynı fıyattalar neden ne farkı var bılen varmı
  7. X

G29 direksiyon dönüyor ama oyun algılamıyor

Videodan da gördüğünüz üzere fren vb algılıyor ama dıreksıyonu çeviriyorum ama algılamıyor. Drıver kurulu https://streamable.com/nsjp18 1741787669 +
  8. X

10k kadar oyuncu koltuğu önerisi

rahat olması beklentım 10 butcem
  9. X

Ekran kartı değiştirmek istiyorum

ekran kartımı yükseltmek istiyorum ama yerine hangi ekran kartını alsam uyumlu olur sorun çıkmaz bilmiyorum size sormak istedim yardım ederseniz sevinirim.Sistemim şu şekilde: ryzen 5500 gtx 1650 , 4060 almayı dusunuyorm
  10. X

3-5 bin TL'ye HyperX Cloud Stinger 2 Wireless kulaklık alınır mı?

Alınır mı? Bütçem 3-5k arası.
  11. X

3-4 bin TL bandında kasa önerisi

İncehesap'tan 1 2 yıl önce hazır kasa almıştım. RGB kapanmadığı için sorun yaratıyor. Baska kasaya geçmek istiyorum bir kasa alırken. Uyumsuzluk vb olabilir mi? Bütçem 3-4K.
  12. X

Razer Gigantus V2 alınır mı?

SteelSeries QCK Edge kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır Razer Gigantus V2 geçmeyi düşünüyorum alınır mı?
  13. X

3k TKL %80 veya %75 oyuncu klavye önerisi

3k butcem var onerılerınızı beklıyorum
  14. X

0.10 gram kuyumcu alırmı

0.10 gram altın var elımde 20 tane kuyumcu alırmı
  15. X

1000 kadar mousepad önerisi

SteelSeries QCK heavy medium kullanıyorum 1 ay olmadı cok memnun değilim 1k kadar öneri bekliyorum
  16. X

Assetto Corsa Klavye Makas Ayarları

asetto corsa klavyeden oynuyorum ama mousele coğu kişi daha iyi diyor mouse ayarınız varsa paylaşırmısınız
  17. X

Oyun oynarken küçük ekrandan video izleme?

ets oynarken yanda kucuk bı yerde video ızlemek ıstıyorum, youtubenin özelliğini kullanıyorum ama oyuna gırınce kayboluyor
  18. X

Razer blackShark V2X için ses kartı önerisi.

Cızırtı problemı var çoğu herkeste ses kartı olmadğından dolayı dıyor, ses kartı alsam duzelir mi, hangi ses kartını almalıyım?
  19. X

razer black shark v2x cızırtı sorunu

barız bı şekilde mıkrofonda cızırtı var ses kaydedıcısındende denıyorum dıscorddan konusurkende denemediğim çözüm kalmadı , mikrofonda bir problem olsa telefonda denediğimde ondada cızırtı olurdu dıye dusundum
  20. X

razer black shark v2x

merhaba arkadaşlar bu video evet işe yarıyor ama mikrofnu 10dB alıyor bundan dolayı sesım cok az ve anlasılmayacak hale gelıyor bunu 30 veya 20 dB yaptığımızda cızırtı baslıyor bunun bır çözümü varmıdır yardım edebılırmısınız gunlerdır bunla uğrasıyorum
Geri