Arama sonuçları: *

• Users: Voluxia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Ortalama bir wireless mouse önerisi

Yeni laptop aldım touchpad kullanmak aşırı zor geldi, yıllardır masaüstü vardı ve gaming mouse kullandım hep. Şu an da mousea çok para bayılasım yok uygun fiyatlı gaming mouse tasarımlı wireless mouse var mıdır?
  2. V

Üniversite için laptop önerisi

Üniversite senemdeyim seneye ekstra masraf yapmamak için hem bu sene çalışmak için laptop arıyorum, arada LoL Valorant falan oynarım çok fazla hikaye oyunu oynamam ama oynamak istediğimde de 60 70 FPS alabileceğim bir laptop olsa fena olmaz. Genel olarak YouTube üzerinden video izlemek için...
  3. V

S24 FE Orijinal Şarj Aleti Önerisi

S24 FE telefonum için şarj aleti arıyorum, Hepsiburada'da kuponum var onu kullanmak istiyorum ama bir türlü orijinal şarj aleti bulamadım, orijinal yazanların yorumlarında çakma ürünler gönderilmiş ya da 25 watt güç alamamışlar. Öncelik olarak Hepsiburada olmak üzere 25 watt orijinal şarj aleti...
  4. V

DAREU EK75 Pro Alınır mı?

DAREU EK75 Pro sanırım indirime girmiş 1900 TL verilir mi? DAREU EK75 ile arasındaki farklar 1000 TL'ye değer mi? Yardımcı olursanız sevinirim. https://shop.connectgame.com.tr/products/dareu-ek75-pro-beyaz-siyah-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-rgb-dream-switch-hotswap-pbt-tus-takimi...
  5. V

AliExpress indirimleri artık göremiyorum

Bu ay 2 farklı hesaptan 2 ürün aldım, yeni bir şey alacağım yeni hesap açmama rağmen hiçbir indirimi göremiyorum ne yapabilirim?
  6. V

25-30 bin TL laptop önerisi

Çok oyun oynamam, üniversite için alacağım nadiren LoL Valorant Minecraft gibi klasik oyunlar oynarım 25-30k arası laptop önerebilir misiniz?
Geri