Arama sonuçları: *

• Users: ymree13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Superonline çalışanları hatası yüzünden düşük hız almak

Bugün eski operatörden Superonline internete geçtik. Kurulum için geldiler (iki tane ukala tip) senelerdir odamda kullandığım modemlerin yerine fiber çekerken kablo içeride sıkıştı bunlarda çekerken koparttılar ve tıkandı. Daha sonra buraya interneti çekemeyiz dediler. Biz dedik her zaman burada...
  2. Y

İnceleme Acer Nitro 16 AN16-51 NH.QJMEY.002 İnceleme

Herkese iyi sosyaller. Yaklaşık 9 aydır kullanmakta olduğum "Acer Nitro 16 AN16-51 NH.QJMEY.002" laptop hakkında incelemelerimi paylaşacağım. Cihaz Özellikleri Ekran 16" 165 Hz %100sRGB 400nit G-Sync 3ms İşlemci İntel Core İ5-13500H 12 Çekirdek 2.60 GHz temel 4.70 Ghz turbo hız Ekran...
  3. Y

Jahrein-BOSS R5 7500F ve RTX4070 sistem 33.999 TL

https://www.itopya.com/jahrein-boss-winamd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4070-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441 güzel fiyat
  4. Y

Call of duty modern warfare 2 kütüphanemde gözükmüyor

Selamlar. Bundan 1 yıl önce abim call of duty modern warfare 1 ve 2 remastered almış ve bende oynamak istedim fakat kütüphanede call of duty modern warfare 1 gözüküyor fakat arama kısmında warfare 2 arattığımda kütüphanede gözüküyor. Ayrıca kütüphanede modern warfare den farklı bir oyun daha...
  5. Y

Panelde ghosting var mı?

Merhaba. laptobun paneli 165 hz fakat bazen oyunlarda ekran takılıyormuş gibi hissediyorum kısa süreliğine. vidodan pek anlamadım acaba ghosting var mı?
  6. Y

Xbox üzerinden aldığım oyun kütüphanemde gözükmüyor

Herkese selamlar. Geçenlerde indirimde Submerged: Hidden Depths adlı oyunu aldım fakat tarayıcıdan xbox hesabına girince bu oyuna sahipsiniz diyor pc de kütüphanemde görüntüleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  7. Y

❌İndirim Bitti! Coco Pops 700gr 50 tl

https://www.amazon.com.tr/KELLOGGS-Vitamin-vitamini-Kalsiyum-Kahvalt%C4%B1l%C4%B1k/dp/B0CNXV7KBY/ref=sr_1_5?dib=eyJ2IjoiMSJ9.iuKlwMbQ-tqHyi5UZdY9MvZoTbST5ZenEFJFQSleJXxWyfb3ZMlr1OTPiFVmnBax0oFBcBl8cyANvqu-EuH01b9p7NEOWE-IXMNRZJiTTaYe-ApRkslnJvnF9rZgmDl08I-Mn7HxuCdE5CpUWWnwvsMtJqbf_SGALqCCR0YrZoM0...
Geri