Arama sonuçları: *

1. N

Ekranı Kırılmış Laptop dan Bilgi Alma

Selam millet daha 2 gün önce içinde herşeyimin oldu laptopun sinirden ekranına vurdum ve kırdım (cs:go girdim fps dropları yaşamaya başladım 2-3 kere oyundan atmıştı zaten birde 150 ping e çıkınca sinirden vurdum bir tane) İçinde herşeyim vardı oyun hesaplarım,sosyam medya hesaplarım ve...
  2. N

Corsair HS35 vs HS60

Selamlar millet bu iki kulaklık nasıldır? Aralarındaki farklar ne? aralarındaki fiyat farkına (300-400 TL siteden siteye degişiyor) degermi?
  3. N

İleride Toplayacagım Sistemi Yorumlarmısınız?

EGER 1 YILA KADAR 10.NESİL ÇIKMAZSA O ZAMAN İ7 9700K ALACAGIM YOKSA 10.NESİL ALACAGIM VE İNTEL SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM AMD ÖNERMEZSENİZ SEVİNİRİM. Dostlar ileride yani tahmini 1 yıla toplayacagım sistem nasıldır? Yorumlarmısınız? -İNTEL İ7 9700K (10.Nesil çıkarsa 10.nesil alacagım eger çok...
  4. N

ASUS ROG SWIFT 24" PG248Q 180Hz 1ms Nasıldır?

Selam millet bu monitör nasıldır?
  5. N

Bu sistem ile yayın ve render yapılır mı??

Selam millet elimde şuan bir sistem var 3500 bitrate de yayın yapacagım ve videoları 1080P 60 FPS kayıt edecegim ve renderleyecegim sistemim şöyle -AMD Ryzen 5 3600 (Stok Sogutucu Dışında Bir Hava Sogutucu Aldım) -MSI B450 Tomahawk Max. -GİGABYTE RTX2070 Super Windforce OC 3X. -XPG 16GB (2x8)...
  6. N

Logitech G305 vs CoolerMaster MM711 RGB

Selam millet hangisi daha iyidir? Elim çok terliyor,RGB seviyorum ve hafif olması lazım o yüzden MM711 almak istiyorum ama kablosuz oldugu için Logitech G305 de alasım var 711 de istedigim daha fazla özellik var diye onu almak istiyorum burayada sorasım geldi hangisi daha iyidir? CM 711 De...
  7. N

24 GB Ram yapılır mı??

Selamlar millet B450 Tomahawk Max bir anakartım var elimde XPG 16GB(2x8) Spectrix D41 RGB 3200mhz CL16 DDR4 Ram ler var 1 tane daha alıp 24 GB ram yapabilirmiyim? sonrada bir tane daha alıp 32 yaparım diye düşünüyorum.
  8. N

Logitech G305 Kablosuz Mouse Nasıldır?

Selamlar bu mouse nasıldır?
  9. N

Logitech G432 vs SS Arctis 3

Selam millet hangi kulaklık daha iyidir?
  10. N

%60 Klavye Önerisi

Selamlar millet alanım far oldugu için küçük bir klavyeye ihtiyacım var en fazla 450TL olması lazım %60 klavye ne? diye soranlar için aşşagıya atıyorum. Bunun gibi ama Abdullah abi Annepro 2 yi tanıttı oda 550 tl falan o yüzden alamıyorum bana şöyle en fazla 450 tl ye red switch bir %60...
  11. N

R5 3600 A OC Nasıl Yapılır?

BURASI ÖNEMLİ! Dostlar şimdi gelip OC Şart degil yapma falan demeyin ben yapmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim biraz kaba olduysam kusuruma bakmayın. Selamlar dostlar R5 3600 bir işlemcim var MSI Core Frozr S de bir sogurucum nasıl OC yapabilirim? ben bir 3.3 ghz e yükseltmek istiyorum...
  12. N

Topladıgım her şey Dahil Sistem Nasıl?

Şimdi ekran kartını 5700XT yap işlemciyi 3700X yap demeyin lütfen 2070S almak istiyorum. Selamlar dostlar her şey dahil bir sistem topladım nasıl? Yayın ve render yapacagım. -AMD Ryzen 5 3600 (İleride 3900X ya da 4. nesil alacagım) -B450 Tomahawk Max (İşlemciyi degiştirirken anakartıda...
  13. N

Kamerayı Webcam yapma

Selamlar dostlar bende NİKON markalı bir kamera var ve yayınlarda mousecam yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Kamera 1080P 30FPS destekliyor galiba tam bilmiyorum ama bu kamerayı webcam olarak kullanabilirmiyim? eger kullanabilirsem nasıl? Teşekkür ederim. Kamera ...
  14. N

FPS Düşük Olursa Ping Yüksekmi Oluyor?

Selamlar millet uzun zaman önce bir video izlemiştim adam Fortnite de 10 FPS e sabitlemişti ping i 40 falan olması gerekirken adam 500 ping alıyordu kısaca fps düşük olursa ping yüksekmi oluyor?
  15. N

Gamepower Ogre vs Katana

Selam dostlar hangi klavye daha iyidir? Red Switch alacagım.
Geri