Arama sonuçları: *

• Users: gymice
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gymice

Intel I3-N305 ve 8 GB DDR5 RAM FM24 oynamak için yeterli mi?

Intel I3-N305 8 GB DDR5 RAM. 256 GB SSD. Bu özelliklere sahip bir laptopta FM24 akıcı bir şekilde oynanır mı? Akıcıdan kastım arayüzde donmalar vs ve maç esnasında ağır kasmalar olmaması. Daha öncesinde i5 8250U ile normal bir şekilde oynayabiliyordum ve yanlış bilmiyorsam bu işlemci daha güçlü...
  2. gymice

Bu iki laptop arasındaki fiyat farkına değer mi ?

Beyler üni için laptop almam gerekiyor. Bilgisayarla ilgili bir bölüm okuyorum ve nesneye yönelik programlama öğreniyorum. ayrıca günlük hayatta ufak tefek oyunlarıda oynuyorum. ( lol,fm,m&b warband vs...) şimdi sorum şu, bu iki laptoptan birini alacağım ancak 1. laptopa bütçem ucu ucuna...
  3. gymice

Dövüş sporlarına yazılmam kavga anında özgüvenimi arttırır mı ?

Beyler ömrüm boyunca hiç ölümüne ciddi bir kavgam olmadı. İri yapılı biri de değilim aşağıda bıraktığım videodaki küçük çocuk gibi bir vücudum var. Hani dünyanın binbir türlü hali var ne olur ne olmaz bir söz vardır dayak yemiş insan kavgadan korkmaz diye, dövüş sporlarına yazılsam bu tarz...
  4. gymice

Bu Adaptör orjinal mi ?

https://www.dr.com.tr/Elektronik/Samsung-Ep-T1510X-Type-C-Hizli-Sarj-Aleti/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/sarj-Cihazlari/urunno=0002050924001?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.44.3 samsung s9+ için alacağım 15w hızlı şarj desteği arıyorum. bunlar orjinal mi yoksa replika falan mı ? fiyatı ucuz...
  5. gymice

redmi note 13 pro plus 5G vs samsung s23FE ?

Arkadaşlar bu iki telefonu araştırıyorum ve kafama birkaç şey takıldı. 1.sorum redmi 13 pro plus 5g almayı düşündüğümü varsayarsak, ithalatçı garantili almak bir problerm teşkil eder mi ? problem yaşar mıyım? arada 4k ya yakın fiyat oynuyor çünkü. illa xiaomi türkiye garantili mi önerirsiniz...
  6. gymice

batumdan bilgisayar toplamak uyguna gelir mi ?

ps5 alıp gelenler daha uyguna hem gezdik hem ps5 aldık diye video çekiyor ya. onun gibi düşünürseniz ulaşım ve konaklama ücreti (1 gün alıp ertesi gün döneceğim ) 1600tl gidiş-dönüş ve 1200tl de gecelik otel masrafı. yeme içme 500tl tuttuğunu varsaysam kabaca 3000tl temel masraflarıma gidiyor...
  7. gymice

yurdışı telefon almak ileride problem oluşturur mu ?

yd xiaomi alırsam örneğin redmi 13 pro gibi, ileride ne yapmam gerekiyor? imei attırmak hakkında bilgim yok ve problemli bir işlem mi?
  8. gymice

Aile için özel mobil faturaları nereden bulabilirim ?

Arkadaşlar eskiden 4-5 tane hattı ortak bir fatura ile kullandığımız tarifeler oluyordu. bunları tam olarak nasıl bulabilirim operatör farketmeksizin? örneğin 5 tane hat olacak toplam 50gb internet 10000dk 10000sms ve 5 kişi bu paketi ortaklaşa kullanacak.
  9. gymice

ryzen 3 1200 ve rx580 8Gb sistem 4500tl ye alınır mı ?

r3 1200 a320m tek ram slot bozuk 8gb ram rx580 8gb miningli ama sıcaklıklar %60 fan 75derece 256gb ssd 500w psu sizce bu sistem alınır mı ? fiyatı 4500 pazarlıksız, valorant,minecraft vb şeyler için kullanılacak. (monitör 75hz olduğu için işlemci yüksek bir şey almaya gerek duymadım.)
  10. gymice

Poco C65 8gb+256gb 6400tl'ye alınır mı ?

Sorum başlıktaki gibidir. şuan iphone 6s kullanıyorum ve telefonumdan şarj performansı ve küçük ekran olması dışında her şeyinden memnunum açıkçası. çünkü whatsapp, banka uygulamaları ve arada sosyal medya için kullanıyorum ve bundan fazla bi beklentim de yok bir telefondan. Ama şarjı o kadar...
  11. gymice

z11 klavye ile nasıl "<" ">" "é" simgelerini yazabilirim?

sorum başlıktaki gibidir. bi türlü bulamadım aklıma gelen tüm ctrl alt shift fn kombinasyonlarını denedim ama bunları yazamıyorum. oklar ö ve ç harflerinin üzerinde gözüküyorlar ama é yi hiç klavye üzerinde de göremiyorum.
  12. gymice

Lolde oyundan atıp duruyor nasıl düzeltebilirim.

Arkadaşlar WattMan mı yiyorum anlamadım ama bu sorunu nasıl çözebilirim? LoL oynarken bir anda oyundan bu hatayı verip atıyor. Yeniden bağlanıyorum ve tekrar oyundan atıyor. Sürekli tekrarlanıyor. DDU ile sürücüleri silip tekrar yükledim ama tekrar ediyor. Sistem özelliklerim: R5 2600. MSI...
  13. gymice

replika ayakkabı almak için site önerisi

replika ayakkabı alabileceğim güvenilir ve ucuz bir yer arıyorum. hangi ayakkabı diye sormanıza gerek yok aklımda pek bir model yok ama 350-500tlye falan güzel bi ayakkabı öneriniz varsa alabilirim.
  14. gymice

sistemim ne kadar eder?

R5 5600. B450 ASRock anakart. RX6600 ASRock Challenger. 16 GB RAM. 500W DeepCool PSU. CC560 kasa. 500 Gb MLD M.2 SSD. Snowman T5 kule tipi soğutma. ASUS VY249HGE 23.8 IPS 144Hz monitör. hepsinin 1 yıllık garantisi var kgf tam
  15. gymice

Elimdeki sistemleri kaç TL'ye satabilirim ?

arkadaşlar elimde aşağıda saydığım sistemler mevcut. hepsini ekim ortasına doğru satmış olmak istiyorum. sizce sistemleri kaça satabilirim? kasa olanları monitörle birlikte satarsam daha iyi olucak o yüzden monitörle fiyatlarını söyler misiniz ? hepsine cevap vermenize gerek yok aralarından...
Geri