Arama sonuçları: *

• Users: RecoV2
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RecoV2

Instagram'da Reels Kasma sorunu

Redmi Note 13 kullanıyorum ve Instagram'da Reels'lar sürekli kasıyor. Daha önce GM 21 kullanıyordum ve hiç sorun yaşamamıştım. Oysa Redmi Note 13 teknik olarak ondan daha güçlü bir telefon. Ancak Reels'larda sürekli takılma ve kasma oluyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Uygulamayı birkaç kez...
  2. RecoV2

Minecraft Solo da fps sorunu

Merhaba, uzun zamandır Minecraft oynamıyordum. Tekrar başladım ve solo oynamayı denediğimde genel olarak 400–500 FPS alıyorum, fakat hareket ettiğimde FPS aniden 10’a kadar düşüyor ve chunk'lar çok geç yükleniyor. Multiplayer oynarken böyle bir sorun yaşamıyorum ama bu sefer solo bir dünya...
  3. RecoV2

17 Yaşında Çalışma İzni

Merhaba, 17 yaşındayım ve yakında liseden mezun olacağım. 18 yaşıma gelene kadar Vatan Bilgisayar veya benzeri yerlerde veli izin belgesiyle çalışabilir miyim? 2026 yılında TYT ve AYT sınavlarına gireceğim, bu nedenle bir yıl ara vermeyi planlıyorum."
  4. RecoV2

15 20 bin TL TELEFON ÖNERİSİ

Merhaba yakın zamanda telefon alacağım ama aklımda çok karışık telefonda oyun oynamıyorum genelde günlük hayatta kullandım uygulamalar var instagram, x, Youtube, gibi uygulamalar telefondan bekledim Hz değeri yüksek ve uygulamlarda takılmadan kasmadan gezinme uygulamadan çıkarken kasmasın yeter
  5. RecoV2

GAMETECH SİYAH VESTA Kasa h410m Pro anakart ile uyumlu mu?

Başlıkta yazdığı gibi anakart modelim H410M-Pro uyumlumudur ve hava akışı nasıl olur ? ekran kartı modelim RTX2060 SUPER Gainward ekran kartım içine rahat olurmu ? https://gametechpc.com/vesta-kasa-siyah/
  6. RecoV2

Win11 Başlat Menüsü çok boş

Önceden üst tarafta Windows'un programları vardı şuan böyle nasıl değiştiririm ???
  7. RecoV2

Cloudflare billing hatası

Domain kayıt ederken bu hatayı alıyorum hep çözümünü bilen varmı? çok araştırdım ama bulamadım yeni hesap vs. de açtım ama hala ayın
  8. RecoV2

Yardım SSD ve HDD yi bu durumdan nasıl çıkartırım

Merhaba bir süre önce yanlışlıkla bu duruma getirdim disk1 ve disk2 yi ve disk2 benim m2 ssd'm de win11 çok yavaş açılıyor sata ssd de daha hızlı açılıyordu
  9. RecoV2

Hangi termal ped almalıyım

Merhaba gainward ile iletişime geçtim bana attıkları dosyada ölçüler yazıt ama tam anlamadım RTX2060S kullanıyorum
  10. RecoV2

18 yaş altı vatan bilgisayar/ monster / itopya gibi yerler ?

Merhaba 17 yaşındayım aralıkta 18 olucam lisenin son dönemi liseden sonra 18 e kadar çalışca bileceğim yer varmı ?
  11. RecoV2

Gainward RTX 2060 super Ghost için hangi termal ped almalıym?

Merhaba ekran kartı modelim RTX 2060 super Ghost 82 dereceye kadar çıkıyor bakım hiç yapılmadı bakım yapmayı düşünüyorum yapmışken termal ped leride değiştiricem bu model için hangi pedleri almalıyım ? ek olarak 1 tane fanı yalpalıyor yeni fan nerden alabilirim ?
  12. RecoV2

Oyun oynarken anlık takılma ve garip ses

Merhaba oyun oynarken anlık takılma ve garip bir ses geliyor oyun fark etmiyor virüs olabilirmi kontrol ettimde bir şey çıkmadı format atmayı düşünüyorum
  13. RecoV2

Windows iptv önerisi ve qmplay2 güvenlimi ?

Merhaba iptv ararken forumda qmplay2 ye rastladım github linkinde setup var güvenlimi ?
  14. RecoV2

1500TL Pc Masası önerisi

Merhaba Yakın zamanda Masamı değiştiricem 1500tl bütçem var pc masanın üstünde 2 monitör kullanıyorum ben sadece bunu buldum eğer bundan daha iyi var ise atabilirsiniz :)...
  15. RecoV2

12.sınıf TYT AYT kaynak önerisi?

Öncelikle merhaba.12.sınıf meslek lisesi öğrencisiyim, şu anda staj yapıyorum haftanın 3 günü kalan, 2 gün okul. 2 günde hafta sonu bilgisayar mühendisliği istiyorum. "Sakarya Üniversitesi" haftanın 4 günü verimli çalışabileceğim kaynaklar var mıdır? Varsa linkini atar mısınız? Temelden başlamam...
  16. RecoV2

Ekran kartının derecesini düşürmek için Undervolt yapmak mantıklımı ?

Merhaba Gainward RTX2060s Kullanıyorum herhangi bir oyunda 80 derece oluyor Undervolt yapmayı düşünüyorum birzararı olurmu ?
  17. RecoV2

Call of Duty Warzone oyundan atma sorunu

Merhaba Warzone oyununa Black Ops6 geldikten sonra oyundan durduk yere atmaya başladı bir anda Ama MW3 varken bu olay yoktu Çözümünü bilen yada yaşayan varmı ?
  18. RecoV2

XPG D30 RAM alacağım. İki modül kullanınca anakart üzerinde sıkışıklık olur mu?

Yeni alacağım RAM'in anakartım üzerinde sıkışıp sıkışmayacağını merak ediyorum. Anakart modelim H410M Pro, 2x8 GB Alıcam.
  19. RecoV2

Donanım yükseltmesinden sonra fps düşüşü

Merhaba bilgisayarımı yükselttim Anakart, işlemci, ram, ekran kartı oyunlarda fps düşmeye başladı format atsam düzelirmi?
  20. RecoV2

Ekran kartı fanını ney ile yağlarım

ekran kartı fanım yavaş dönmeye başladı bende ney ile yağlanıcan bilmiyorum aklıma gres yağ geldi olurmu ?
Geri