Arama sonuçları: *

• Users: NLARES
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Akdeniz Üniversitesi nasıldır?

Arkadaşlar tercihlerimden gelmesi en muhtemelen olan bu üniversitenin matematik bölümü. Sizce nasıl? Burada bu bölümde okuyan ya da sadece üniversite hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Eğitim kalitesi nasıl acaba? Yani ben tabii biraz araştırdım ama sizlerden de dinlemek isterim bilmediğim...
  2. N

MSI CYBORG 15 vs Asus TUF Gaming A15

https://www.hepsiburada.com/msi-cyborg-15-a13vf-895xtr-intel-core-i5-13420h-16gb-ddr5-1tb-ssd-ssd-rtx4060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00005T87HW?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:1635354844&utm_content=agid:6183728946...
  3. N

Ryzen 7 7735HS İŞLEMCİ NASIL?

Mühendislik okuyan bir arkadaşım için laptop bakıyoruz da bu işlemci yeterli mi sizce?
  4. N

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

https://www.itopya.com/lenovo-loq-15iax9-i5-12600hx-24gb-ddr5-rtx4050-gddr6-6gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook_u28211 Arkadaşlar ben böyle bir şey buldum çok uygun ve mantıklı geldi. Sizce nasıl? Sizin önerilerinizi de almak isterim. ( Bütçe 35-40 arası )
  5. N

Ekran Kartı Isınması (XFX 6750XT)

Arkadaşlar biliyorum yaz aylarındayız haliyle normalden fazla ısınır ama fanı 100e çektiğim halde 80 dereceye cıkıyor sizce normal mi bu ?
  6. N

Çözüldü✓ Klavye ve Mouse Önerisi

Arkadaşlar ben gm clutch 08 ve gk30 ikilisini almak istiyorum. Sizce nasıl iyi midir? Ya da sizin önerebilecekleriniz var mıdır? Bütçe çok değil 2-2.5k max
  7. N

Telefon Soğutucu Önerisi

Redmi 13 Pro+ kullanıyorum. Oyun oynarken çok ısınıyor ve FPS düşüyor haliyle. Bu telefonu iyi soğutabilecek önerileriniz var mıdır?
  8. N

25-30k civarı telefon önerisi

Arkadaşım için telefon bakıyoruz bütçe 30k. S24fe almayı düşünüyor şimdilik. Bundan başka f/p önerebileceğiniz telefonlar var mı? Oyun performansı biraz daha öncelikli olsa daha güzel olur.
  9. N

PC için uygun fiyatlı gamepad önerisi

Arkadaşlar bilgisayar için gamepad bakıyorum da uygun fiyatlı bildiğiniz güzel modeller varsa önerebilir misiniz? max 2k olsa iyi olur.
  10. N

XFX 6750xt ısınma sorunu

Arkadaşlar ağır ya da hafif farketmeden her oyunda birkaç dakikada 80 dereceleri görüyorum. Yani bu ekran kartı için normal midir bu? Yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
  11. N

Oyunlarda FPS drop sorunu

Oyunlarda çok sık fps drop yiyorum. Bir çözümü ya da oyun içinden yapmam gereken bir ayar var mıdır?
  12. N

AMD SİSTEM ARIZASI HATASI

Arkadaşlar bu hatayı alıyorum bazen ve oyundan atıyor. Neden olabilir? Çözümü var mı?
  13. N

Gaming Laptop Önerisi

Max 30k güzel bir laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  14. N

Kasa fanları ve soğutucu pompası kapanıp açılıyor.

Le500 aldım biraz önce monte ettim. İşlemci sıcaklığı açısından bi sıkıntı yok gayet serin ama monte edip bilgisayarı çalıştırdıktan sonra kasa fanları ve işlemci pompasının üzerindeki ışıklar yanıp sönüyor kapanıp açılıyorlar. Neden olabilir?
  15. N

Deepcool le500 Isınma Uyarısı Sorunu

LE500 Aldım monte ettim ama bir şeyler yanlış gibi bilgisayarin güç düğmesine bastığımda hemen açılmıyor kendi kendine açılıp kapanıyor. Açıldığında beni bios ekranına attı. Ve 15-20 saniye sonra aşırı ısınma uyarısı verdi ve kapattım bilgisayari. Sorun ne olabilir?
  16. N

İ5 12400f SOĞUTUCU ÖNERİSİ

İ5 12400f'te 90-100 dereceleri görüyorum. Bu işlemciye uygun güzel bi soğutucu önerir misiniz? Ben deepcool le500 düşünüyorum iyi midir sizce? DeepCool CC560 V2 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa kasa bu
  17. N

i5 12400f ISINMA SORUNU

İNTEL i5 12400f işlemcim var ve ağır bir yük bindirmesem bile 100 dereceleri görüyor. Bana hiç normal gelmedi neden olabilir?
Geri