Arama sonuçları: *

• Users: Mxphan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

450SR/NK mı yoksa dominar d400 mü

Arkadaşlar ben eylül ayında 250sr aldım ve şimdiye kadar hep iyi anılarım oldu motorla ve uzun bir süre daha beraber anı biriktirmeye devam edeceğiz kendisiyle ama bilenler beni anlar, yüksek cc zehrini aldı vücut bir kere dayanamıyorum, yana döne 450sr/nk bakıyorum sonra araya bi uzun yol...
  2. M

Asus tuf mı msi cyborg mu laptop öneri acilll

https://app.hb.biz/BH9zUd24cYm2 https://app.hb.biz/sn2dVBQaVZte İkisi arasında kaldım hangisini alayım acil lütfen Asusun tasarımı malzeme kalitesi çok güzel ve en büyük özelliği tek elle açılabiliyor Msi ın ram mhz si biraz daha yüksek İlerde düşük ihtimalle olsa da ssd eklemesi yaparim...
  3. M

Okul ve oyun için laptop öneri

Mühendislik programları ve oyun için dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve asus tuf a15 FA507NU-LP030 modeline karar vermek üzereyim Rtx 4050 ekran kartı Ryzen 7 işlemci DDR 5 ram 512 gb m2 Özellikleri benim dikkatimi çekti fakat size de sormak istedim nasıl bir bilgisayardır, bu fiyata daha...
  4. M

30.000 TL Laptop Önerisi

Üniversitede kullanacağım, mühendislik programlarının yanında ekstra olarak oyun oynamak icin de kullanırım. Forza,lol,valo tarzı oyunlar falan. İşlemcisi eski nesil olmasın ekran kartı olarak da 4050 veya 4060 var aklımda
  5. M

S24 plus şarj adaptörü

Arkadaşlar bugun s24 plus cihazım geldi gece eve geçince kullanmaya başlayacağım inşallah. Daha şarj adaptörü almaya fırsatım olmadı maalesef, evdeki redmi note 13 pro telefonun 67W adaptörünü kullanarak bi süre şarj etsem sıkıntı olur mu acaba? Bir de orijinal şarj aleti linki atabilir misiniz...
  6. M

S24 Ultra imei kopyalama

evde ekranı kırık kullanılmayan redmi note 9 pro telefonun 2 imeisini de kopyalayıp 6 7 seneye yakın kullanmayı düşünüyorum, herhangi bi sıkıntı çıkar mı yoksa samsung telefon bulup onun imeisini mi kopyalamam lazım
  7. M

S24+ mı s23 ultra mı?

önümüzdeki ay yeni bir telefon alacağım ve hala kesin bir karar veremedim maalesef. İstediğim özellikler şu şekilde -kamerası iyi ve kaliteli -aksesuar bulması kolay -uzun süre kasma donma yaşatmayacak -6 7 yıl gibi bi süre kullanım sunabilecek -6.4 inçden daha büyük ekranlı -çok fazla oyun...
  8. M

30.000 tl civarında telefon önerisi

öyle aşırı oyun oynayan biri değilim günde en fazla 1 2 saat o da belki. Aklımda yd s24 ultra var şu an ama önerilere de açığım, tr olsun yd olsun aklınızda performans konusunda beni uzun yıllar sıkıntısız idare edebilecek, kamera konusunda da güzel performans verecek bir telefon almayı...
Geri