Arama sonuçları: *

• Users: Furkan0001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

2022 Toyota hybrid 800 km de kaç TL yakar

Herkese iyi akşamlar 2022 model Toyota hybrid ile 800 km de kaç TL yakar Antalya İstanbul arası gidip gelmek için uçak biletine kıyasla ne kadar ucu olacağına bakacağım
  2. F

Selamlar LCW sevkiyat günleri ne zaman?

Öncelikle Herkesin geçmiş bayramını kutlarım. Selamlar LCW sevkiyat günlerini bilen var mı acaba? Hw araba koleksiyonu yapıyorum ve LCW ye güzel modeller geliyor fakat kaçırıyorum sevkiyat günlerini bilen varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
  3. F

Nike Pegasus 40 mı yoksa guest 5 mi?

Herkese iyi akşamlar Nike Pegasus 40 modeli ile Nike quest 5 modeli arasında kaldım bunları veya birini bile deneyen varsa yorumunu alabilir miyim?
  4. F

Nike quest 5 mi Pegasus 40 mı?

Herkese iyi akşamlar Nike Pegasus 40 modeli ile Nike quest 5 modeli arasında kaldım bunları veya birini bile deneyen varsa yorumunu alabilir miyim?
  5. F

Baseus Ingenuity Type-C to USB 3.1 Çevirici https://amzn.eu/d/9D6ZDWK

Selamlar bu dönüştürücüyü alıp telefona taksam arkasına da kulaklık dongle ını taksam çalışır mı kulaklık acaba? Şimdilik PC yok ta bunu telefonda kullanmak istiyorum. Baseus Ingenuity Type-C to USB 3.1 Çevirici https://amzn.eu/d/9D6ZDWK
  6. F

Baseus Ingenuity Type-C to USB 3.1 Çevirici https://amzn.eu/d/9D6ZDWK

Selamlar bu dönüştürücüyü alıp telefona taksam arkasına da kulaklık dongle ını taksam çalışır mı kulaklık acaba? Şimdilik PC yok ta bunu telefonda kullanmak istiyorum. Baseus Ingenuity Type-C to USB 3.1 Çevirici https://amzn.eu/d/9D6ZDWK
  7. F

Telefonda oyuncu kulaklığı çalışır mı?

Herkese iyi akşamlar. Bende Bluetooth ile olmayan sadece dongle üzerinden kullanabildiğim kulaklık var Corsair void elite var. İnternet üzerinden type C den USB ye dönüştürücü alıp telefona taksam kulaklık çalışır mı. Boşu boşuna da paramdan olmiyim.
  8. F

Papara kart başvurusu iptal etmeme rağmen kart adrese gönderilecektir yazıyor

Merhabalar papara kart başvurusu yaptıktan 2 dk sonra iptal etmeme rağmen 1 gün sonra başvuru kabul edildi ve adrese gönderilecektir yazıyor. Gönderirler mi yoksa iptal mi edilmiştir?
  9. F

Dongle telefonda çalışır mı?

Selamalar. Bende Corsair kablosuz oyuncu kulaklığı var fakat sadece dongle üzerinden kablosuz kullanabiliyorum. Şimdilik PC yok ve telefon üzerinden kullanmak istiyorum. Type C de. USB ye dönüştürücü alıp dongle ı ona taksam telefonda kullanabilir miyim kulaklığı.
  10. F

Acil yardım edin lütfen.

Selamalar. Bende Corsair kablosuz oyuncu kulaklığı var fakat sadece dongle üzerinden kablosuz kullanabiliyorum. Şimdilik PC yok ve telefon üzerinden kullanmak istiyorum. Type C de. USB ye dönüştürücü alıp dongle ı ona taksam telefonda kullanabilir miyim kulaklığı.
  11. F

Bu ayakkabıları giyen var mı

Selamlar Nike Kiger 8, Kiger 9 veya Nike Pegasus trial 4 modellerini deneyen var mı rahatlıkları nasıl taraklı ayaklara olur mu
  12. F

Sportive mağazası hakkında

Selamlar Sportive mağazasından ayakkabı almayı düşünüyorum internetten güvenilir mi acaba daha önce alışveriş yapan var mı?
  13. F

Acil Rahat ayakkabı önerebilir misiniz

Selamlar herkese 45 numara taraklı ayak içinde uygun rahat ayakkabı önerebilir misiniz? Nike Adidas puma olur fiyat. 2800-3400 arası olursa iyi olur.
  14. F

Sahibinden satış ödemesi alma

Selamlar herkese sahibinden sattığım 2. El bisikletimin ödemesini nasıl alabilirim karşı taraf nakit mi veriyor yoksa sahibinden hesaba mı geliyor para daha önce hiç satmadım
  15. F

Letgo ve sahibinden'e satış

Selamlar herkese ben letgo ve sahibinden'e bisikletimi ikinci elden satışa koydum alan olursa para ödemesi nasıl oluyor. Para nakit mi veriliyor yoksa letgo ve sahibinden hesbaa mı geliyor daha önce hiç satış yapmadım.
  16. F

Letgo ve sahibinden satış

Selamlar herkese ben letgo ve sahibinden'e bisikletimi ikinci elden satışa koydum alan olursa para ödemesi nasıl oluyor karşı taraf parayı nasıl verecek 2 sitede de
  17. F

Bisikleti nasıl satabilirim.

Selamlar bisikletimi satmak istiyorum daha önce satan var mı nasıl sattınız internet üzerinden (letgi vb.) veya bisikletçiye mi koydunuz müşteriye satmak için hangisi daha güvenilirdir.
  18. F

Salcano astro fren ve göbek sorunu

Selamlar Salcano astro 2021 model bisikletimin orta göbeğinden veya pedallardan her çevirişte çıt cıt ses geliyor bir de frenlerden gafur gucur ses geliyor balatalari değiştirmeme rağmen aynı sorunu yaşayan var mı?
  19. F

Razer cobra kablolu mouse donma sorunu

Selamlar Razer cobra model mousem var maouseyi pc ye takınca oyunlarda donmalar ve fps düşüklüğü oluyor rampage marka eski mouse mi takınca sorun düzeliyor örneğin assasin's creed 1 de mouse dona dona geliyor akıcı bir şekilde gelmiyor rampage de akıcı 4 gün önce pc ye kahve dökülmüştü çok az...
  20. F

Corsair void RGB elite modelinin ayrıca dongle nereden bulabilirim.

Dongle A kahve döküldü bozulma ihtimaline karşı sadece Corsair void RGB elite dongle nereden bulabilirim. Güvenilir olursa sevinirim.
Geri