Arama sonuçları: *

• Users: dwdogukan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Yardım MSI B550M MORTAR MAX WIFI Hız Sorunu

Arkadaşlar yakın bir zamanda 1000 MBPS'lik fibere geçiş sağladım. Modem ile aramda sadece 1 oda ve duvarlık mesafe olmasına rağmen PC'de maksimum 250 MBPS hız alabiliyorum. Driverlerı sildim en güncel halleriyle güncelledim ama hala maksimum 250 MBPS hız alabiliyorum. Çözüm yolu bilen var mıdır?
  2. D

Yardım Türk Telekom Fiber Dönüşüm Belirsizliği

Bugün sabah altyapı kontrolü yaptığımda Fiber Dönüşümümün gerçekleştiğini bazı altyapı sorgulama sitelerinde görebiliyorken bazılarında hala aktifleşmemiş görünüyor. Yarın İlçe Müdürlüğüne gitsem dönüşümü başlatabilir miyim sizce?
  3. D

🔥İndirim Old Spice Deodorant 95 TL

Migros Sanal Market'te 2 Al 1 Öde Kampanyası mevcut. Ekstra olarak adres ve bölgenize göre Money indirimi de tanımlayabiliyor. Bu şekilde ben tanesi 95 TL'den Old Spice Deodorant almış oldum 8 tane. Stoklamakta fayda var bakımınıza dikkat eden birisiyseniz.
  4. D

Yalnızlık ve Asosyallik

Gece gece biraz iç dökmek ve tavsiye almak istedim yaşı benden hem küçük hemde büyük forum arkadaşlarımdan... Yaşım 24 ve hayatının neredeyse çoğu döneminde sosyal olamamış bir kişiyim. Ghetto denilebilecek bir mahallede doğdum ve ilkokul, ortaokul arkadaşlarım pek olmadı çünkü onlar gibi...
  5. D

Yardım Mid Tower Kasaya 3 Fanlı Ekran Kartı Sığar mı?

Zamanında PC Hocası'nın yayınladığı PCH Velar sistemini satın almıştım ve sistemde 2 fanlı RX 6700XT mevcut. Sistemin kasası XPG K modeliydi ve şimdi ekran kartımı yükseltmek istiyorum .Kasanın ölçülerine baktığımda maksimum ekran kartı uzunluğu 340mm yazılmış. MSI Gaming Trio 5070 modelinin...
  6. D

CS2'DE 400+ FPS Aldırabilecek Ekran Kartı Önerisi

360 Hz monitöre sahibim. Ryzen 9 5900X işlemcim ve RX 6700 XT Ekran kartım var. CS2'de ortalama 250-300 arası bir FPS alıyorum. Monitörümü daha verimli kullanmak adına ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. RX 9060 XT'ye baktığımda garip bir şekilde RX 6700 XT'den daha kötü performans sergiliyor...
  7. D

AMD Software Adrenaline Çökme Problemi

AMD Adrenaline 25.3.1 versiyonuna bilgisayarımı güncellediğimden beri bazen oyundayken bazen Google'da gezinirken bazen video izlerken aniden bilgisayar çöküyor. Güncellemeyi yapmadan önce hiç çökme problemi yaşamıyordum. Bilgisayar çöküyor ve otomatik yeniden başlıyor. Karşıma da AMD Software...
  8. D

Bilgisayar Açılış Hatası Çözümü

Arkadaşlar bilgisayarı açarken böyle bir hata ekranı geliyor. Google Lens ile yazıları çevirip anlamaya çalışsam da bir şey anlayamadım. Nasıl düzeltebiliriz bunu?
  9. D

ACER Nitro 180HZ Monitörde Garip Garip Çizgiler

Arkadaşlar Acer Nitro monitörümde böyle garip garip çizgiler çıkıyor bir suredir. İlk zamanlar PC’yi aç kapa yaptığımda çözülüyordu fakat artık o da işe yaramıyor. Bazen ekran kartını komple sok tak yapınca monitörün bağlantı kablolarını sok tak yapınca duzeliyordu ama artık hiç düzelmiyor...
Geri