Arama sonuçları: *

• Users: vecaca
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. vecaca

Yeni sistem topladım ama hediye oyunları nasıl alabilrim

amd 7 9700x n11den aldım birde galax 5070 aldım yine n11den monster hunter wilds ve doom dark ages nasıl alabilirim yada alablir miyim acaba bir yol gösterebilicek var mı
  2. vecaca

Ekran kartı kablosu takamadım

psudan çıkan psuya bağlayıp doğrudan ekran kartına taksam bir sorun olur mu psu 750w gold ekran kartı da 5070
  3. vecaca

Sistem topladım herhangi bir uyumluluk sorunu yaşar mıyım

MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 32MB AM5 TRAY İşlemci Galax RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC White 57NON7MDBVXW 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1 TB...
  4. vecaca

Yaz gelmeden klima almak istiyorum F/P tavsiyesi

yaz gelmeden uygun bir klima almayı düşünüyorum. F/P olarak önerdiğiniz bir model var mıdır. Fiyatlar artmadan almak istiyorum.
  5. vecaca

Yanlış mı aldım? powercolor hellhound ve saphire pure

stok biter diye hızlıca aldım beyaz almak istiyordum malum siteden.powercolor hellhound almışım emin olamadım saphire pure karşılaştırınca hangisi daha iyi bakmamıştım.
  6. vecaca

Sistemime psu,ram ve sıvı soğutucu önerir misiniz

MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart ASUS PRIME GeForce RTX 5070 Ti OC AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci Lian Li Lancool III Beyaz RGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa (G99.LAN3RW.00) ASUS ROG...
  7. vecaca

5070ti satış fiyatları

5070ti Yurtdışı satış fiyatları belli oldu. lansman fiyatından çıkmıyacak. ortalama fiyat olarak şuan 930 dolar oldu. modelleri dolar kuruyla çarpıp üstüne 6 7 bin ekleyin ortalama olarak tr fiyatları bu civar da olucak.
  8. vecaca

5070ti founder edition satışa sunulmucak

5070tinin founder edition satışa sunulmuyacaği onun yerine ortak firmalarla satışa cikacagi soyleniyor. https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-reviews-samples-ship-next-week-still-no-update-on-rtx-5070-non-ti
  9. vecaca

5080 mi 5070ti mi kararsızlık

yarın 5000 serisinin lansmanında 5080 almayı düşünüyorum 4 k oyun için fazla mı kaçar 5070ti de 4k için yeterli olur mu. Aradaki farkla daha üst model işlemcili bir sistem mi toplim
  10. vecaca

4080 süper 45bin altı

güncel olarak 4080 süper fiyatları arttı 50 bin üstügenelde. 45 bin altı iyi soğutmalı satılan bi yer var mı hiç
  11. vecaca

Kulaklık Troy iade oluyor mu

Geçen hafta bir kulaklık aldım ürün geleli bir gün oluyor denedim sevmedim baş ağrısı yapıyodu.Kutusunu açtım online sipariş ettim. Troy kabul ediyor mu geri iadeleri
  12. vecaca

Rtx 5080 fiyat vs 4080 süper

bir fiyat duydum ama emin olmadığım bir kaynak tabi .rtx 5080 fiyatının 72k 73kdan başlanacağı üzerine bu fiyat tabi yeni yıl asgari ücrete gelen zam artı fiyat dalgalanmaları az çok biraz daha oynatabilir. bunu beklemek yerine galax 4080 süper alsam mi o kadar bi performansa değeceğini sanmıyorum
  13. vecaca

Alienware AW2723DF mi ucuz oled mi samsung gibi

dell Alienware AW2723DF görüntü kalitesi ve tasarımı iyi geliyor ama oled arasında kaldım hangisini tercih ederdiniz. yeteri kadar oled araştırmadım.
  14. vecaca

MSI ve ASUS anakart. rtx5000 serisi için

RTX5000 serisi çıkana kadar diğer bilgisayar bileşenleri toplamaya karar verdim. yavaş yavaş toplamak bütçe olarakta zorlamayacağını indirimleri yakalarsam daha iyi olacağını düşünüyorum.Anakartta MSI mı tercih edersiniz ASUSu mu. Birde Anakart modeli tavsiyesi verebilir misiniz bütçe konusunda...
  15. vecaca

ubisoft oyun yüklerken hata veriyor

ubisofta vpn üzerinden bağlanınca oyunları indirip oynayabiliyorum ama kendi internetim düz bağlanınca hata veriyor atıyor kolay bi çözümü var mı
  16. vecaca

oyuncu koltuğu tavsiyesi

exvega,xdrive,rampage ve hawk arasında kaldım bütçe de esnek olabilriim 6 10 bin arası bir koltuk öneriniz var mı acaba bu markaladardan uzun süre çalışıyorum ve ayrıca oyun oynuyorum. beli rahatsız etmicek özellikle
  17. vecaca

RTX 5070, 5080 Yerine 4080 süper alınır mı

hocamlar rtx 5000 serisi çıkacak 5 6 aya sizce bundan mı alınır beklemeye değer mi yoksa rtx 4080 süper mi alınır hangisini tercih ederdiniz?
Geri