amd 7 9700x n11den aldım birde galax 5070 aldım yine n11den monster hunter wilds ve doom dark ages nasıl alabilirim yada alablir miyim acaba bir yol gösterebilicek var mı
stok biter diye hızlıca aldım beyaz almak istiyordum malum siteden.powercolor hellhound almışım emin olamadım saphire pure karşılaştırınca hangisi daha iyi bakmamıştım.
5070ti Yurtdışı satış fiyatları belli oldu. lansman fiyatından çıkmıyacak. ortalama fiyat olarak şuan 930 dolar oldu. modelleri dolar kuruyla çarpıp üstüne 6 7 bin ekleyin ortalama olarak tr fiyatları bu civar da olucak.
5070tinin founder edition satışa sunulmuyacaği onun yerine ortak firmalarla satışa cikacagi soyleniyor. https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-5070-ti-reviews-samples-ship-next-week-still-no-update-on-rtx-5070-non-ti
yarın 5000 serisinin lansmanında 5080 almayı düşünüyorum 4 k oyun için fazla mı kaçar 5070ti de 4k için yeterli olur mu. Aradaki farkla daha üst model işlemcili bir sistem mi toplim
Geçen hafta bir kulaklık aldım ürün geleli bir gün oluyor denedim sevmedim baş ağrısı yapıyodu.Kutusunu açtım online sipariş ettim. Troy kabul ediyor mu geri iadeleri
bir fiyat duydum ama emin olmadığım bir kaynak tabi .rtx 5080 fiyatının 72k 73kdan başlanacağı üzerine bu fiyat tabi yeni yıl asgari ücrete gelen zam artı fiyat dalgalanmaları az çok biraz daha oynatabilir. bunu beklemek yerine galax 4080 süper alsam mi o kadar bi performansa değeceğini sanmıyorum
RTX5000 serisi çıkana kadar diğer bilgisayar bileşenleri toplamaya karar verdim. yavaş yavaş toplamak bütçe olarakta zorlamayacağını indirimleri yakalarsam daha iyi olacağını düşünüyorum.Anakartta MSI mı tercih edersiniz ASUSu mu. Birde Anakart modeli tavsiyesi verebilir misiniz bütçe konusunda...
exvega,xdrive,rampage ve hawk arasında kaldım bütçe de esnek olabilriim 6 10 bin arası bir koltuk öneriniz var mı acaba bu markaladardan uzun süre çalışıyorum ve ayrıca oyun oynuyorum. beli rahatsız etmicek özellikle