Arama sonuçları: *

• Users: hasaner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hasaner

Victus 16 fan çok ses çıkarıyor

Fanım acayip ses çıkardığı için (tak tak şeklinde, bilgisayarı hatta masayı bile titretecek şekilde) gittim tamirciye verdim adam bakım yaptı ama hala fanlar aynı durumda nedeni nedir fan kırılmış mıdır
  2. hasaner

Sons of the Forest oyun arkadaşı arıyorum 14-18 yaş

Sons of the forest oynayacak oyun arkadaşı aranır yaşım 15 isteyen herhangi bir iletişim bilgisi yazsın
  3. hasaner

FC 24 KOVULMAMA YAMASI

Fc 24 ile teknik direktör kariyeri yaparken cheat engine olmadan kovulmayı kapatmanın bir yolu var mı
  4. hasaner

FC 24 CHEAT ENGİNE İLE ÇALIŞMIYOR

Fc 24 te live editor kullanamıyorum ya live editor sorun çıkarıyor ya fc 24 ya da açsam bile cheat engine açınca kapanıyor, hile olmadan yama vs. kullanarak kovulmama yapamaz mıyım lütfen yardım.
  5. hasaner

Sons of The forest oynayacak kişi

Sons of the forest oynayacak var mı yaşım 15
  6. hasaner

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

bütçe 40-70 bin tl arası değişiyor, 4070 ve üstü ekran kartları tercihimdir. fp olması önemli, önerilerinizi bekliyorum.
  7. hasaner

BLUEETOOTH KULAKLIK GÖZÜKMÜYOR

hocamlar telefonda gözüken kulaklık laptopumda gözükmemeye başladı bağlayamıyorum ne yapabilirim ?
  8. hasaner

THE FOREST OYUN ARKADAŞI ARANIR

6 kişilik ekibimiz var, 2 kişi lazım gelecekler onlara ulaşabilmemiz için bilgi versin. steam id skype telefon no falan fark etmez
  9. hasaner

BESTELENMİŞ ŞİİR ÖNERİSİ

Arkadaş edebiyatçı bestelenmiş şiir okumamızı istiyor ezberleyip, kısa ve güzel bir şiir var mı bestelenmiş ?
  10. hasaner

Kablosuz kulaklık çalışmıyor

Şarj ederken ışığı yanıyor ancak açma tuşuna basılı tuttuğumda kırmızı mavi ışık yanıp sönmüyor
  11. hasaner

Kablosuz kulaklık çalışmıyor

Şarj ederken ışığı yanıyor ancak açma tuşuna basılı tuttuğumda kırmızı mavi ışık yanıp sönmüyor
  12. hasaner

25 TL'ye RDR 2 SATIYORUM

Hacılar sa, 25 TL'ye rdr 2 içeren hesap veriyorum size online kısmı hariç normal kısımları sorunsuz kullanabiliyorsunuz almak isteyen discord nickini yazsın sınırsız destek sağlarım.
  13. hasaner

Sınıfım ne zaman güncellenir

9. sınıfa geçtim bu sene ve eba da sınıfımı görmek için güncelleme yapmaya çalıştığımda güncelleme işlemleri şuanlık devre dışı diyor, daha önce 8 den 9 a geçerken bu sorunu yaşayan arkadaşlar ne zaman açıldığını hatırlıyor musunuz ya da bu konuda fikri olan var mı ?
  14. hasaner

sıfırlama mı format mı ?

arkadşalar bilgisayarıma virüs bulaştı, format atmak için usbm yok, ayarlardan sıfırlarsam format yerine geçer mi, virüs gider mi ? format sıfırlamanın yerini tutmuyorsa da nasıl format atarım ?
  15. hasaner

drivepack pişmanlığı

Arkadaşlar bilgisayarımın sesi az olduğu için bir arkadaş bana driverpack solutiondan driverları güncellememi önerdi ancak virüstür diye ilk başta yarıda kestim ve çok pişman oldum, önceden kesintisiz 144 fps aldığım oyunlarda 90-100 fps zor alıyordum akıcılık deseniz 0 dı. Daha sonra dedim ki...
  16. hasaner

gta 5 te eski fpsi alamıyorum

arkadaşlar daha düne kadar gta 5 te kesintisiz 144 fps alırken (ultra grafik ayarlarıyla) bugün 100 fpste zor dayanıyor (normal grafik ayarlarıyla) neden böyle oldu anlamadım yardımcı olur musunuz ? Sistem : Hp victus r1052nt 16 gb ram rtx 4050 i5 14500HX
  17. hasaner

hikayeli oyun önerisi

Saracak, tek oturuşta 5-6 saat oynayacağım hikayeli oyun var mı ? Sistem : 16 gb ram ddr5 İntel core i5 14500HX rtx 4050
Geri