Arama sonuçları: *

• Users: Wupard
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wupard

Yardım KULAKLIK ÖNERİSİ

Selam, uzun zamandır kulakiçi kulaklık araştırması yapıyorum. 60'tan fazla kulaklık arasından geriye sadece 3 seçenek kaldı ama hangisini seçeceğim konusunda kararsızım. Siz hangisini tavsiye edersiniz? 1- Xiaomi Buds 6 Gürültü Seviyesi: 13-14 Fiyat: 1500₺ * ANC...
  2. Wupard

Sistem topladım bütçe yetmiyor yardım ‼️

Selamlar, iyi akşamlar; Şöyle bir sistem topladım. Oldukça f/p olduğunu düşünüyorum, baya ucuz ve uyumlu parçalar seçtiğimi düşünüyordum. Ama hepsinin 2. el fiyatını topladıktan sonra tam 15.000 TL olduğunu gördüğümde bir kalbime ağrı girdi. Ben sistem toplamaya sadece parça yükseltmek için...
  3. Wupard

Yağ yakımı Diyeti için tavsiye lazım

Elbette! Yazım hatalarını düzelttim, ama hiçbir kelimeyi değiştirmedim – sadece imla ve noktalama açısından düzenledim. İşte temizlenmiş versiyonu: Arkadaşlar selam. Amacım yağ yakmak. Yaklaşık %34 oranında bir yağ oranım var, bu sebeple bunu istemem normal bence :D ChatGPT abimden şöyle bir...
  4. Wupard

Yardım Klavye Keycaps konusunda yardım lazım

Dostlar iyi akşamlar, bu iki farklı markayı Temu üzerinden buldum Aula F75 için alacağım hangisini tavsiye edersiniz? (Vergisi ört. Ürünün fiyatı kadar yani toplam ücret örn. Klavye 100 TL + Vergi = 200 Tl) Teşekkürler...
  5. Wupard

Öneri AJ159 Pro, Aj159 hangisi alınmalı?

Selamlar, iyi akşamlar. AJ stokları yenilenmişken alayım dedim ama kafamda bazı sorular var. Cevaplarsanız sevinirim. 1. İki satıcı var, ikisi de Ajazz. Birisi AJ159 Pro 8K ve fiyatı 1.680₺. Diğeri ise 630₺, ama sadece AJ159 modeli. Hangisi alınmalı? 2. 600₺'lik olanın 1K olduğunu tahmin...
  6. Wupard

Öneri WI-FI Hızından Şikayetçiyim

Selamlar, İyi Akşamlar: Şu an kullandığım modem yan dairede duruyor ve binadaki diğer komşular da bu internete bağlanıyor. En az 4-5 aile internete bağlı oldğundan çok nadir internet güzel çekiyor onun haricinde her zaman düşük bağlantılar alıyorum. Uzun lafın kısası: Bu sorunu nasıl...
  7. Wupard

Çözüldü✓ AULA F75 TUŞLAR YANLIŞ BASIYOR

Başlıkta zaten özet hali yazıyor ama yinede takrardan yazayım: Şimdi shift + 8'e basınca normalde * simgesini koyması gerekirken ( işaretini koyuyor diğer tuşlarda da böyle; shift + 0'a basınca ) işaretini koyması gerekirken = işaretini koyuyor ama = işareti 0'ın sağındaki tuş için aylarlanması...
  8. Wupard

Bilgisayar Parça Yükselmek için yardım

Merhaba, Uzun süredir kullandığım mevcut bilgisayar sistemim, özellikle Minecraft gibi düşük gereksinimli oyunlarda bile performans sıkıntısı yaşıyorum. Grafik ayarları en düşük seviyede olmasına rağmen FPS değeri 30'un üzerine çıkmıyor. Bu nedenle sistemimi güncelleme zamanı geldi. Aşağıda...
Geri