Arama sonuçları: *

• Users: moonlight_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Ekran kartında bir sorun var !

ekran kartının modeli yazıyor zaten işlemci 5 5500 32 gb ram ve 650w psu var ve aylardır ekran kartı bu halde ve performansı çok etkiliyor sizce bunu nasıl çözerim
  2. M

Ekrana görüntü gelmiyor

Kasayı temizledim ve herşeyi eskisi gibi taktım ama görüntü gelmiyor, kulaklık ve mousea ışık geldi fanlar çalışıyor sadece klavyeye ışık gelmedi, bilgisayarın açma tuşuyla bilgisayarı açabiliyorum ama tekrar kapatamadım bende psunun tuşunu kapattım ve pc yi tekrar açtım yine de görüntü yok...
  3. M

Stranded deep'de yaratıklara nişan alınca sensitivity kayıyor

Stranded deep'de örneğin köpekbalığına mızrakla, okla yada speargunla nişan aldığımda senitivity bir anda inanılmaz hızlanıyor ve hedef alınaz hale geliyor, oyun içindeki tüm ayarlara baktım öyle bir şey bulamadım ve benden başka bu sorunu yaşayanı da bulamadım. Oyunu steam üzerinden orijinal...
  4. M

Monitör önerisi arıyorum

240hz 24inç FHD en fazla 1ms gecikme flat bir monitör alacağım. panel konusunda çok kararsızım va panel alsam bütçeme uyan çok monitör var ancak forumlarda va panellerin ghosting sorunu çok göze sokuluyor tn panel alsam fiyat çok artıyor, bütçemi aşıyor ve renkleri çok kötü diyorlar arada hikaye...
  5. M

Yeni monitör alacağım sorun çıkarır mı?

https://www.itopya.com/aoc-25g3zm-245-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u20509 bu monitörü alacağım bu monitörün kroniği yada sık rastlanılan bir sorunu var mı acaba bu monitörü kullanan yada hakkında bilgisi olanlar ?
  6. M

Ekran Kartında bir sorun var (yardım edin lütfen)

Bilgisayarım son 1-2 haftadır normalde verdiği performanstan çok daha düşük performans veriyor örneğin normalde valorantta 280 ortalama fps veriyordu ancak şuan ortalama 200 fps( kısa süreliğine 300lere çıktığı ve 100lere düştüğü de oluyor ) veriyor. Bununla ilgili birçok nedeni kontrol ettim...
  7. M

İTOPYADAKİ SEPETTEKİ İNDİRİMLERİN BİTİŞ TARİHİ

Merhaba ben itopyadaki şu monitörü alacağım ancak sepette 6.029 tl indiriminin bitiş tarihi öğrenmem gerek, bileniniz var mı? https://www.itopya.com/aoc-25g3zm-245-240hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-pivot-fhd-va-gaming-monitor_u20509
  8. M

Çözüldü✓ Kasanın ön fanları çalışmıyor

Yaklaşık 3 hafta önce hazır sistem aldım ve ilk aldığımdan beri cpu fanı dışında kasanın kendi 4 fanı çalışmıyor. ısınma problemi olmadığı için çok takmamıştım ancak şuan rahatsız etmeye başladı. anakartın driverı ve bios baktığımda fanlar sistemde gözüküyor ancak ne ışığı yanıyor nede çalışıyor...
  9. M

Çözüldü✓ Kasanın ön fanları çalışmıyor

Yaklaşık 3 hafta önce toplama pc aldım ve ilk aldığımdan beri cpu fanı dışında kasanın kendi 4 fanı çalışmıyor. ısınma problemi olmadığı için çok takmamıştım ancak şuan rahatsız etmeye başladı. anakartın driverı ve bios baktığımda sistem fanları algılamış ancak çalıştıra bastığımda ne ışığı...
  10. M

1000 - 1500 tl civarı gaming kulaklık önerisi

kablolu ve mikrofonu bulunan bir kulaklık arıyorum
Geri