Arama sonuçları: *

• Users: slyavix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. slyavix

Anakart ve İşlemci Önerisi

Şimdilik 7.5k bütçeye sahibim, zorlayabilirsem eğer anca 8-8.5k olabilir. Yeni işlemci ve anakart almak istiyorum, bunun için önceliğim ChatGPT ile konuşmak oldu ve kendisi sistemim için en uygun parça değişimi AMD üzerinden olduğunu belirterek aşağıda ki parçaları sunmuştur. Sistem bilgilerim...
  2. slyavix

M.2 SSD ve Dönüştürücü Seçimi Yardım

SATA 3 ya da PCIe dönüştürücüyle birlikte bilgisayarıma M.2 SSD almak istiyorum. Ancak bu konuda yeterli bilgim olmadığı için yanlış bir harcama yapmak istemiyorum. B Key, M Key gibi farklı terimlerle belirtiliyormuş; bilgisi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim. TEMU linkini bıraktığım M.2...
  3. slyavix

Oyun Açıldığında 'No Signal' Hatası Sorunu

1 haftadır şu sorun ile uğraşıyorum, haftanın 7 günü dershanede olduğumdan bilgisayarcıya da gidemiyorum ve artık kafayı yemek üzerim. DDU ile GPU driver'ını silip yükledim işe yaramadı, parçaları çıkartıp tek tek temizliğini yaptım olmadı, BIOS pilini çıkartıp statik elektriğini alıp tekrar...
  4. slyavix

RTX 3050 Uyumlu İşlemci Önerisi

İşlemcimi yükseltmeyi planlıyorum ve hangi işlemciyi almam gerek pek anlayamadım. Biraz araştırdığımda ağırlıklı olarak i5-9400F öneriliyor ama bu işlemci almaya değer mi? Her türlü fikir ve yorumu rahatlıkla yazabilirsiniz. Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 3050 VENTUS 2X XS 8GB Ram: Kingston 2x8...
  5. slyavix

i3-9100F GPU Önerisi

GTX 1660, RX 6500 XT, RX 6600, GTX 1650, RTX 2060 bu beş ekran kartından birini düşünüyorum ama darboğaz konusunda kararsız kalmış durumdayım. Hangi ekran kartını almam mantıklı? Bu seçenekler dışında da ekran kartı önerisi olacaksa link ile beraber atarsa memnun olurum. Sistem: Ekran Kartı...
Geri