Arama sonuçları: *

• Users: aaeerr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Anakart SSD’yi Görmüyor

Arkadaşlar yeni sistem topladım ancak windows kurmak için PC’yi açtığımda anakartın SSD’yi görmediğini fark ettim. Hem windows disk ekranında SSD gözükmüyor hem de BIOS üzerinde gözükmüyor. Bunun için ne yapabilirim acaba? Anakart: MSI MPG X870E Carbon WiFi SSD: SPATIUM M580 PCIe 5.0 NVMe M.2...
  2. A

Steam Deck Sıcaklıklar

Arkadaşlar merhaba, dizüstü bilgisayarımı aileme verdiğim için şu an Steam Deck kullanıyorum. Sıcaklıkla ilgili sorularım olacak size. Steam Deck'i Şubat 2023 gibi aldım. O gün bu gündür neredeyse hiç açıp oyun oynamadım, öylece yattı. Daha sonra PC gidince, yaklaşık 1 haftadır aktif olarak...
  3. A

Fiberden VDSL’e Geçeceğim. Modem değiştirmem gerekir mi?

Arkadaşlar mevcutta oturduğum evde fiber altyapısı olduğu için 500mbit internet kullanıyordum. Şimdi başka bir eve taşınmak zorundayım ve taşınacağım yerde yalnızca VDSL altyapısı var. Kullandığım modem MERCUSYS MR90X. https://www.mercusys.com/tr/product/details/mr90x Bu modemi yeni evde VDSL...
  4. A

Corsair vs ASUS 1000W PSU Seçimi

Arkadaşlar merhaba, bu benim buradaki ilk konum. Bir PC toplamaya çalışıyorum ama PSU konusunda arada kaldım. Hem geleceğe yönelik hem de parçaların güvenliği açısından iyi bir PSU seçmeye çalışıyorum. Hazırladığım sistem basitçe: AMD Ryzen 7950x3D PNY RTX 4090. Bu sisteme almak istediğim...
Geri