Arama sonuçları: *

• Users: DoctorStif
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

M4 Mac Mini için Harici SSD Önerisi. YARDIM!

Yeni çıkan Mac Mini M4 en basit modelinden alacağım, bu cihaz ile uyumlu mümkünse Thunderbolt 4 destekleyen Harici SSD önerisi verebilir misiniz? KC 3000 gibi yüksek hızlı bir SSD düşünüyorum ama bunun için nasıl bir harici SSD kutusu almak lazım. Donanımdan anlamıyorum o yüzden önerilerinizi...
  2. D

M4 Mac Mini için Harici SSD Önerisi.

Yeni çıkan Mac Mini M4 en basit modelinden alacağım, bu cihaz ile uyumlu mümkünse Thunderbolt 4 destekleyen Harici SSD önerisi verebilir misiniz? KC 3000 gibi yüksek hızlı bir SSD düşünüyorum ama bunun için nasıl bir harici SSD kutusu almak lazım. Donanımdan anlamıyorum o yüzden önerilerinizi...
  3. D

Yeni Mac Mini M4 Hakkında Yardım!

Merhaba bu yeni çıkan M4 Mac Miniyi almak istiyorum ama 256 GB disk kapasitesi çok az ve 512 yapmak için 9 bin TL fazla ödemek gerekiyor ki imkanı yok vermem. Ucuz ve güçlü bir makine olduğu için almak istiyorum ama bu SSD olayını harici disk ile falan çözebiliyor muyuz yardımcı olabilecek biri...
  4. D

redmi pad pro hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-pad-pro-12-8gb-256gb-p-HBCV00006L3AQ3?magaza=Hepsiburada Bu linkde ki tablet iyi gibi ve yanında 3bin TL lik kulaklık da hediye veriliyor. Tabletlerden anlamıyorum ama anlayıp yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Bu iyi bir indirim mi? Yoksa aynı fiyata...
Geri