Arama sonuçları: *

1. H

Epic ve Steam'de İndirime girip Game Pass'de Olmayan Oyunlar

Selam, Game Pass Ultimate üyesiyim ve bir süre daha devam etmek istiyorum. Gamepass'te olmayıp Steam ve Epic'de indirime giren ve mutlaka al dediğiniz oyunlar var mı? Benim durumumda olan kişiler hangi oyunları alıyor diye merak ediyorum. Çünkü uzun zamandır oyun oynamıyordum ve oyunlara uzağım...
  2. H

ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 WIRELESS WHITE 4.900TL

Birkaç aydır 6KTL altında görmemiştim. İlgilisi varsa bitirsin de stoğu benim de aklımdan çıksın. Satıcının puanı ise kötü. Tabi bir Aula F75 değil :) Bu ürüne bütçesi yetmeyenler için Throne Niji Eclipse K1'de bir seçenek. 1.5KTL Amazon Itopya - 5.650TL
  3. H

ViewSonic XG272-2K OLED 27 inç 240Hz OLED (50K'dan 37K'ya düşmüş)

Akakçe'ye göre 50k'dan 37K'ya düşmüş. Satıcı kötü diye tabir edilenlerden... Buraya gelip çok ucuzmuş diye dalga geçmeyin. Alıcısı var ki satıyorlar. Linki spam gördüğünden farklı mesajda iletmeye çalışacağım.
  4. H

Kulaklık İndirimleri (Sennheiser 8KTL - Marshall 10KTL - Bang & Olufsen 12KTL)

Selamlar, Kulaklıkları denemedim. Akakçe'de gezinirken gördüğüm indirimleri paylaşayım dedim. Belki ilgilileri vardır. 1-Sennheiser Accentum Plus Siyah Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - Plus olmayan fiyatından daha ucuz ve Akakçe'ye göre tüm zamanların en ucuz fiyatında. Fiyatına göre Momentum...
  5. H

7800x3d - 4070 TI Super Hyte HY 70 Sisteme Anakart Tavsiye

Merhaba, Aşağıdaki sistemdeki anakartım bozuduğu için satıcı para iadesi yaptı (6KTL 'ye almıştım). Yeni bir anakart arayışı içerisindeyim. Önceki anakartım : "MSI MB PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E ATX" Sistem neredeyse tamamen beyaz olduğu için...
  6. H

R7 7800x3D sistemde CPU ve RAM ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor

Merhaba, Aşağıdaki sistemi yeni topladım. PC'yi kurdukan sonra BIOS güncellemesi de yaptım. Akabinde dün normal bir şekilde bilgisayarı kapattım sonra yeniden açtığımda ekrana görüntü gelmedi. CPU ve RAM ışığı yanıyordu ekrana görüntü gelmiyordu ve BIOS'a giremedim.(mouse klavye elektrik...
  7. H

Kadıköy Toplama Sistemi Toplama-Birleştirme

Selamlar Kendime göre görsele önem vererek bir PC topladım ama kasa biraz farklı olduğundan hava akışı vs bilgili işini düzgün yapan kasayı toplayıp kurulum yapacak bir yer öneriniz var mı? Teşekkürler.
  8. H

Eski Masaüstünü Güncelleme Tavsiyesi Bütçe15K

Merhaba, Bu bilgisayarı 15K bütçe ile güncelleyebilir miyim? Değer mi? Çok fazla oyun oynamıyorum ama en azından güncel oyunları oynatabilse iyi olur. Eğer değmez ise neredeyse sürekli monitöre bağlı kalacak bir laptop da alabilirim. Amacım değip değmeyeceğini anlamak. Mevcut eski sistemim...
Geri