Arama sonuçları: *

1. HONORLESSNESS

CS2 YENİ HESAP DÜŞÜK GÜVEN FAKTÖRÜ SORUNU

Benim arkadaş yeni steam hesabi açıp cs2 seçkin satın aldı. 3 maç sonra güven faktörü kırmızı oldu. Sebebi nedir. Daha once hile acmış guven faktörü cok dusuktu. Yeni hesap aldı 3 maç sonra guven faktörü çok düşük duruma geldi sebebi nedir?
  2. HONORLESSNESS

SPİGEN 3000 MAH ALINIR MI

Spigen powerbank iyi midir alınır mı 30000 mah için fiyat cok uygun https://app.hb.biz/fgFSSwVkKpmZ
  3. HONORLESSNESS

Yardım WİNDOWS AĞ AYARLARI SIFIRLAMA SORUNU

SELAMLAR, PC DE AĞ AYARLARINI SIFIRLADIM VE FAREKTTİM Kİ İNTERNET HIZIM 1000 MEGABİTTEN 100 MEGABİTE DÜŞMÜŞ VE NE YAPSAM DA ARTIRAMIYORUM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN YOKSA FORMAT ATACAĞIM. EĞER FORMAT KOMPLE HERŞEYİ SIFIRLARSA VE DÜZELİCEKSE FORMATLA HALLEDEYİM YOKSA BİLDİĞİNİZ FARKLI BİR...
  4. HONORLESSNESS

Yardım ACİL YARDIM İNTERNET HIZ DÜŞÜŞÜ

Internet ağ ayarlarını sıfırladıktan sonra internet hızım 1000 mbps den 100 e dustu. Ne yapsam da tekrar 1000 e çıkartamıyorum. Sadece evde benim kullandigim pc de bu sıkıntı var. Kesin çözüm nedir yardımci olur musunuz?
  5. HONORLESSNESS

Internet hızım 1000 den 100 megabite düstü

Superonline kullanıyorum internet hızım 1000 mbps, fakat 100 mbps alıyorum şuan. Dun dns sıfırlamıştım biraz kurcaladım ondan mı oldu bilmiyorum ne yapmam lazım?
  6. HONORLESSNESS

COD MW 2 MAÇ BULMAMA SORUNU

İyi forumlar, mw 2 de ground war modunda maç bulmuyor birkaç modda da aynı sorun var. 60 pingle başlıyor 200 e kadar gidiyor ve bulmuyor bu şekilde kalıyor çözümü bilen var mı acaba ?
  7. HONORLESSNESS

3500 TL Kablosuz Kulaklık

3500 tl butcem var bu fiyata alinacak en iyi kablosuz kulaklik ariyorum kulak ustu tavsiyeleriniz nelerdir?
  8. HONORLESSNESS

FATURA BÖLDÜRME MÜMKÜN MÜ?

Mayıs ayında mediamarkt uzerinden samsung marka telefon aldım yanında akıllı saat hediye ettiler. Akıllı saatin faturası yok. Yani telefonla aynı fatura üzerine kayıtlı. Akıllı saati 2. El satış uygulamasından satmak istiyorum. Satın almak isteyen kişi faturasını istiyor fakat adama faturayı...
  9. HONORLESSNESS

S25 KAMERADA TAKILMA SORUNU

1 hafta once s25 aldim bugun farkettim kamera da video cekerken en basta kare hızı çok düşüyor takılıyor bir sure sonra duzeliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Değişim talep edeceğim bu sekilde devam ederse. Not: 2 hafta geçmeden götursem anında değişim yaparlar mı mediamarkt tan satın aldım?
  10. HONORLESSNESS

ÜCRETSİZ OFFİCE PROGRAMLARI NASIL İNDİRİLİR?

selamlar iyi forumlar "crack" şekilde office programı indirmem lazım minimum 2016 olacak guvenilir indirebilecegim bir yer var mı? Bazı yerlerden indirdim fakat kurulum sırasında sorun çıkartıyor. İndirmeme yardimci olabilecek var mı? Not: office 365 i biliyorum fakat işimi görmüyor.
  11. HONORLESSNESS

7800XT 16GB vs 4060Ti 16GB

7800xt 16 gb almaliyim yoksa 4060Ti 16 gb mi almaliyim?
  12. HONORLESSNESS

TEŞHİR ÜRÜNÜ MONİTÖR ALINIR MI?

İyi forumlar, banayeni adlı sitede teşhir ürünü monitör satılıyor. Teşhir urunu monitor almanin ne gibi dezavantajları vardır bilgilendirir misiniz?
  13. HONORLESSNESS

CS2 RANKIMA GÖRE TAKIM ARKADAŞI NASIL BULURUM

Cs2 de surekli ruslar geliyor ve oyun zevki sıfır. Turk gelme ihtimali yuzde 10. Master Guardian 1 de takiliyorum suan. Rankima gore turk takim arkadasi nasil bulucam oyunu satmayan?
  14. HONORLESSNESS

7000-7500 TL bandında 2k monitör tavsiyesi?

İyi forumlar, 7500 e kadar bütçe var. 2k 165hz VA panel veya 180hz de olur o farketmez. Pivot özelliği bulunan bir monitor ariyorum. İlgilenen arkadaslar varsa fikir verebilir mi tesekkur ederim.
  15. HONORLESSNESS

XMP PROFIL 1 SORUNLU

Dostlar benim ram hızı 4800 mhz de çalısiyor. Fakat benim ramler 5600 mhz lik. Bunu bios a girip xmp profil 1 e çekince ekrana goruntu gelmiyor klavye ve mouse ışıkları da gelmiyor. Duzeltmem icin bios pilini çıkar tak yapıyorum. Bu sefer gene olmazsa gene çıkar tak yapıyorum, olmadigi her...
  16. HONORLESSNESS

Sipay Hesap Yükseltme Hatası

Sipay indirdim kaydoldum fakat hesap yükseltmem gerekiyor. Gerekli bilgileri doldurup devam et diyorum ve yeni kimlik hatası veriyor. Oysaki kimliğim yeni. Nedir bunun çözümü ?
  17. HONORLESSNESS

PS4 KOL SORUNU YARDIM !!!

Elimde yan sanayi ps4 kolu var. Oyun icin takiyorum çıkarıyorum ve klavye devreye girmiyor. Mouse calisiyor fakat klavyenin işiklari yanmasına rağmen tuşa basıyorum yazmıyor. Pc yi yeniden başlatiyorum anca oyle klavye devreye giriyor. Çozumu nedir yani ps4 ün kablosunu cekince direkt klavyenin...
  18. HONORLESSNESS

Repack Oyunlarda Steam_api64.dll Hatasının Çözümü

Last of Us part 1 repack sekilde oynuyorum ve steam_api64.dll hatası alıyorum kalıcı cözum var mıdır acaba?
  19. HONORLESSNESS

Crack Oyun Kurulumu Yardım

Crack oyun indirdim fakat kuramiyorum yardimci olabilecek var mı? Not: korsan oyun tavsiye etmiyorum fakaf "The Last of Us" çok pahalı. Mecbur crack sekilde indirdim.
  20. HONORLESSNESS

DEPOLAMA ALANI KENDİ KENDİNE AZALIYOR

Selamlar, Formatın kurulu olduğu C alanı kendine kendine dolmaya başladı. içine bisey de yuklemedim. Yukleyecegim zaman baska alana yüklüyorum. Bunun sebebi nedir? Virüs tarzı bişey mi var acaba yardimci olur musunuz?
Geri