Arama sonuçları: *

• Users: ekrod
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yardım hyperx cloud 3 wireless alınır mı?

önclikle hyperx cloud 3 wirless sizce alınır mı?? sonrasında işaretle gösterdigim kısım hangi mazemeden internete bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  2. E

kulak üstü kulaklık önerisi

merhaba arkadaşlar wirless bir kulak üstü kulaklık arıyorum bütcem max 6500tl menteşe kısımları aliminyum olması benim için çok önemli 2 kulaklıgım bu yüzden pert oldu. yardımcı olursanız sevinirim. kulanım alanları oyun,iş,müzik.
  3. E

razer blackshark v2 pro 2023 degişim iade kararı

Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce Razer BlackShark V2 Pro kulaklık satın almıştım ancak kulaklık iç taraftaki plastıklerden çaltalı garantiye gönderedim ve degişim veya iade kararı çıktı ancak ürün satın aldıgım magzada yok. İadeye zorluyorlar bende iade etmek istemiyorum şu anda aldıgım fıyatın 2...
  4. E

Razer blackshark v2 pro plastik parçalar çatlamış

arkadaşlar alt ve üst kısımlarda yok sadece üst yüzeylerinde var bu çatlaklar. internete araştırmalarımda çogu kişininki kırılıp elinde kalmış bazısı garantiden iyi sonuç almış bazısı alamamış sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
  5. E

🔥İndirim surroundead %50 inidirimde

hayata kalma ve açık dünya temalı olan grafik kalitesi olarak güzel bir oyun tavsiye ederim almak isteyen indirimi kaçırmasın. ayrıca unterned oynamış ve sevmiş arkadaşlar için çok iyi bir alternatif. https://store.steampowered.com/app/1645820/SurrounDead/
  6. E

steam den gelen davet

tam saat 1 de deadlock diye bir oyunu oynamam için davet geldi nedir bilgisi olan varmıdır?
  7. E

Zoko amiral DK431 Kasası Bilgilendirme

Merhaba arkadaşlar 3 gündür deneyimledigim Zoko amiral DK431 kasası hakındaki düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. 5 gün önce satın aldım ürünü 2 günlük Aras Kargo sürecinden sonra elime ulaştı. Kasaya kurulum yaparken elimi atıgım yerin yamuldugunu hisetim ama sorun yok gibiydi. Yanında gelen...
  8. E

ynalış giriş

yanlış girildi
  9. E

r 5 5600x işlemcim normalmi çalışyor

merhaba 1 saat önce r 5 5600x işlemcim elime ulaştı kulandıgım ekran kartı rx6950x psu 850w asus rog bench mark çoklu çekirdek testinin fotografları maksimum 4100mhz e çıktı ısı olarak 47 dereceyi geçmedi size asıl sormak istedigim soru işlemciye ekstra bir overclok yapabilirmiyim. (konu...
  10. E

comnet hakında görüş paylaşımı

Merhaba arkadaşlar ben 2 gün öncesine kadar bir TurkNet VDSL kulanıcısydım fiyatlarının 500TL olması üzerine araştırmalarım sonrasında Comnet'in 260TL'ye 1 aylık, 200TL yede 12 aylık olarak satıklarını buldum ve güvenilir oldugunu teyit etim. Başvurum üzerine "taşıma yapmak sureti ile" 8 saat...
  11. E

arakdaşım 4070 ler arasında kaldı parasıda var sizin tavasiyeleriniz nedir?

ayrıca ventusla silimin farkı nedir...
  12. E

❌İndirim Bitti! THERMALRIGHT TL-C12C-S 120MM ARGB Kasa Fanı 3-lü paket 615.6tl

https://www.ciceksepeti.com/thermalright-tl-c12c-s-120mm-argb-kasa-fani-3-lu-paket-kcm97287673 bi teşekkürünüzü alırım :d 1722304902 THERMALRIGHT TL-C12C-S 120MM ARGB Kasa Fanı 3-lü paket 684tl naysla 615.6tl
  13. E

rx 6950xt ye ve 12cm lik 3 fanlı sogutucuya kasa arıyorum.

rx6950 33cm cıvarlarında yani büyük bir kasaya ihitiyacım var 2k civarı bir bütcem var. bide bu sogutucuyu almayı düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ benim buldugum kasa...
  14. E

ryzen 5 5600x vs ryzen 7 5700x

Dün bu işlemcilerin fiyatı güzel bir düşüş yaşadı o sırada ikisini de almıştım Ryzen 7 5700X kendi kendine iptal olmuş banda stoko girerse inidirmi fiyatan verebileceklerini söylediler. Şimdi sizce RX 6950XT için hangi işlmeciyi almak daha mantıklıdır. Ryzen 5 5600X = 3310TL. Ryzen 7 5700X =...
  15. E

rx 6950xt sıgacak kasa önerisi

rx 6950xt sıgacak 1500tl cıvarı bir kasa almak isityorum her tarafı mesh olursa güzel olur.
  16. E

rx6950 xt için işlemci önerisi

RX6950 XT için işlemci almak istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim şu anda anakartım B450M-H berki DDR5 bir sistem toplıyabilirim şu anda aklımda bir fikir oluşsun diye soruyorum.
  17. E

800 TL'ye CPU Sogutucu Arıyorum Öneri Verir Misiniz?

benim bulduklarım bunlar yardımcı olabilirseniz sevinirim https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D4QVPHJK/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1...
Geri