Arama sonuçları: *

• Users: kdrpnlc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kdrpnlc

DA2 Sistem İkinci El

Merhaba arkadaşlar. 2 yıl önce Abdullah Bey sayesinde DA2 sistem aldım. İhtiyacımdan dolayı satmak istiyorum. İkinci el fiyatı için ne kadar isteyebilirim? Teşekkürler. DA2 Sistem:
  2. kdrpnlc

Vestel VP10 Sarj Aleti

Merhaba. MEB'in dağıttığı Vestel VP10 tablet var elimizde. Bu tableti kullanmak istiyoruz fakat sarjı ve sarj aleti elimizde yok. Yeni bir sarj aleti almak istiyorum. 5v 3a fakat giriş ucunun kaç mm olduğunu bulamadım.
  3. kdrpnlc

İnternet sağlayıcı değişikliği

Merhaba. 3 sene sadece şehrimde bulunan yerel bir internet sağlayıcı tarafından hizmet alıyordum fakat ana makineleri arızalanınca şirketi kapatmak zorunda kaldılar. Bu sebeple mecburiyetten Türk Telekom'a geçtim. Yakında taahhütüm bitecek. Şehirde sadace 3 büyük sağlayıcı hizmet verebiliyor...
  4. kdrpnlc

Bilgisayar Kasasından Kaynaklanan Elektrik Çarpması

Herkese merhaba. DA2 sistem kullanıyorum. Sistemde sürekli elektrik çarpmalarıyla karşılaşıyorum. Ev elektrik tesisatı 2 sene önce yenilendi. Yani evde topraklama hattı bulunmaktadır. Ayrıca akım korumalı 3'lü priz kullanıyorum. Duvar prizlerine taktığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum. Bu...
  5. kdrpnlc

Öneri 500 TL Arası Koltuğu Önerisi (Alternatif TÜRKSİT)

Merhaba arkadaşlar. 500 TL civarı oyuncu koltuğu arıyorum. Bu kapsamda TÜRKSİT markasının ürettiği koltuklara rastladım. Acaba bu koltukları kullanan var mı? Önerir misiniz? Alternatif olarak bu fiyat dışına çok çıkmadan bir koltuk öneriniz var mı? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür...
  6. kdrpnlc

Bilgisayar ekran kararması

Herkese merhaba. Windows yüklü bilgisayarımı kullanırken ekran arada kararıyor. Neden olabilir?
  7. kdrpnlc

Bilgisayar / Ofis Sandalye Önerisi

Merhaba herkese. Başlıkta da belirttiğim üzere Bilgisayar / Ofis Sandalye Önerisi alabilir miyim? Bütçem Max 200-220 lira civarı. Teşekkürler
  8. kdrpnlc

Da sistem 2 görüntü alamıyorum

Da sistem 2 ekran görüntüsü alamıyorum. Ekran kartını taktım, çalışıyor görünüyor fakat monitörden görüntü alamıyorum. Neden olabilir, ekran kartını tam yerleştirdim.
  9. kdrpnlc

Öneri Monitör Önerisi

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd27fg1ms144-27-gaming-monitor-fiyati-44299/ https://www.incehesap.com/lg-24gl650-b-23-6-full-hd-gaming-monitor-fiyati-45610/ https://www.itopya.com/aoc-27-27g2u5-bk-75hz-1ms-2xhdmi-dp-pivot-freesync-gaming-monitor/...
  10. kdrpnlc

HDMI ve VGA

Da 2 sistemde anakarttaki çıkıştan HDMI kablo ile görüntü alamamam normal mi? VGA girişli bir monitörüm yok. Yeni bir monitör sipariş verene kadar bununla idare etmem gerekiyor. Yoksa HDMI kablo ve dönüştürücü alıp öyle mi kullanayım.
  11. kdrpnlc

Termal macun Önerisi

30-40 lira önerebileceğiniz bir termal macun var mı? Yaklaşık 5 yıldır kullanılan bir notebook çok ısındığı için temizleme ve macul değişimi yapacağım.
  12. kdrpnlc

Upload hızım çok düşük, sizde de öyle mi?

Türk telekom kullanıyorum. Bir kaç gündür Upload hızım çok yavaş. Sizde de öyle mi?
  13. kdrpnlc

Öneri 1500 TL altı monitör tavsiyeniz var mı?

Max 1500 liraya monitör tavsiyeniz var mı? Çok fazla oyun oynamıyorum, genellikle montaj, film falan yapıyorum. Çok nadir oyun oynuyorum. Bunun için önereceğiniz, ekranı büyük olan bir monitör var mıdır?
  14. kdrpnlc

Teknobiyotik E2.5 XT-Yeni Sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, sizce 4600 TL bandında olan Teknobiyotiğin yeni sistemi sizce oyun ve render işlemleri yaparken iyi bir performans verir mi? Herhangi bir paçasını değiştirmek isteseniz hangi parçayı değiştirerek kullanırdınız? Ürün Bağlantısı...
  15. kdrpnlc

Xiaomi Mi5 donma ve kapanma

Herkese merhaba. Xiaomi Mi5 telefonum var. Bazen donuyor ve hiç bir işlem yapılamıyor. Bu durumda kapatıp açmak gerekiyor. Kapatırken sorun olmuyor ancak açarken açılmıyor. Açılması için darbe alması veya üst köşeden hafif bastırılması gerekiyor. Bu çözüm kimi zaman işe yarıyor kimi zaman işe...
  16. kdrpnlc

Anket Konumu

Eklenen anketin konunun üstünde yer alması, özelliğin 2. planda kalmasına neden oluyor.İlgili anket, eklenen konunun altına veya içine gelecek şekilde organize edilebilir.
  17. kdrpnlc

İncehesap'daki Komik Fiyatlandırma

Yine alamayacağım hazır sistemlere göz atarken resimlerdeki gibi bir fiyatla karşılaştım. Hazır sistem ile alınan monitörün fiyatının daha düşük olması gerekirken, daha yüksek bir fiyat ile karşıma çıktı. Bir çok monitörde bu şekilde.
  18. kdrpnlc

Sizce UNLOST X v3 Nasıl?

Sizce unlost X v3 sistem fiyat/performans açısından nasıl? Siz olsanız hangi parçasını nasıl değiştirirdiniz? Beyin fırtınası yapalım :) Sistem Bağlantısı: https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_x_v3.aspx
Geri