Arama sonuçları: *

• Users: İmpalaMan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. İmpalaMan

Yardım HP ZBook 15u G6 Soru

HP ZBook 15u G6 Model Laptop'u yeni aldım ve internette hiç türkçe kaynak yok malasef. Bu laptop ile alakası olan varmı ve yükseltme olarak neleri yükseltebiliyoruz?
  2. İmpalaMan

Manuel'den Otomatiğe çevirme

Hocalarım Sizden bu konu hakkında yardım istiyorum. Dededmin bir arabası var kolundaki bir sıkıntıdan dolayı vites atarken sıkıntı yaşıyor o yüzden aracı otomatiğe çevircez ama bunun ruhsat'a işleme kısmını bilmiyoruz nasıl yapılıyor veya neler yapılması gerek bilenler beni aydınlatabilirmi acaba?
  3. İmpalaMan

Şarjlı Lehim Makinesi

"USB 5V 8W ŞARJLI KABLOSUZ LEHİM MAKİNASI TYPE C" Sahibinde'nde ve birçok sitede var bir button box yapıcam buton'ların in ve out uçlarına kablo lehimlicem 650-700tl bütçem var ve pek yer kaplamasını ve kablolu olmasını(tercihim ama olabilir kablolu) istemiyorum, Kullanan ve ya bilen birisi...
  4. İmpalaMan

ASUS ROG Ryujin III Düşünceleriniz Nasıl?

Hocam Herkese İyi Akşamlar. Ben "ASUS ROG Ryujin III" aldım 360mm'lik ama gelmesi biraz sürücek yurtdışından aldığım için. Kullanan ve ya Kullanma imkanı olanlar için sizi düşünceleriniz nedir araştırdığımda eksik bir yanını görmedim. Bildiğiniz diğer soğutucular'a göre eksisi ve ya artısı olan...
Geri