Arama sonuçları: *

1. Gergin Görünüşlü Adam

Scrapy bilgiyi text halinde alma

import scrapy class WanikaniSpider(scrapy.Spider): name = 'japandict' allowed_domains = ['www.japandict.com'] start_urls = ['https://www.japandict.com/lists/jlpt5k'] def parse(self, response): kanjiler = response.xpath("//div[@class='row']/div/div/div")...
  2. Gergin Görünüşlü Adam

Python ile Kanji Öğretici

Merhabalar Python'da daha yeniyim bir yandan da Japonca öğreniyorum. Japoncada Kanji dediğimiz Çince karakterler var. "七" mesela bu karakter yedi anlamına geliyor ve bunun onyomi ve kunyomi olarak iki farklı okunuşu var. Yapmak istediğim şu; Bu karakterleri 0'dan 50'ye kadar olan sayılara...
  3. Gergin Görünüşlü Adam

Youtube Kanalım için Ortak Arıyorum

Kanalda birçok ortak olacağız herkes en az 1-2 yayıncıyı takip edecek ve Youtube kanalına video atacak. Takip etmek derken 7/24 ne oynayıp oynamadığına bakmak değil sadece bugün girip mesela Elraen bugün yayında neler yapmış diye bakması yeterli. Eğer izlenme kazanabileceğimiz bir şey ise...
  4. Gergin Görünüşlü Adam

Trendyol indirim kuponları ile ne alınabilir?

Selamlar, bildiğiniz gibi forumda da bir konu açılmıştı paylaş kazan olayı. 10 koleksiyon kaydetmesi başına 5 TL veriyordu. Buradan 20 TL indirim kuponu kazandım 10 TL'de Trendyol cüzdanımda var. Ancak ne alacağıma karar veremedim. Saat almak aklıma geldi sadece. Bir de termal macun almayı...
  5. Gergin Görünüşlü Adam

Antalya gidilebilecek yerler

Selam, şuan Antalya göynükte tatildeyiz ailemle birlikte. Pazar günü çıkış yapacağız öğlen sıcağında yolculuk yapmamak için bir yerlere gitmeyi planlıyoruz ancak dışarısı çok fazla sıcak olduğu için seçenekler kısıtlı var mı sizin onerebileceginiz yer? Fiyatı ucuz olursa iyi olur.
  6. Gergin Görünüşlü Adam

350 TL masa seçimlerim

Merhablar, yakın zamanda masa almayı düşünüyorum. Toplam 350 TL bütçem var. Birkaç masa buldum sizinle paylaşmak istiyorum. Sizin de önerilerinizi bekliyorum. İsteklerim: Eninin en az 120 cm olması. Boyunun da en az 45 cm olması. Yüksekliği önemli değil. Dolaplı olursa çok daha iyi olur. 2 tane...
  7. Gergin Görünüşlü Adam

Forum için önerilerim

Merhabalar, forumu 4-5 gündür kullanıyorum aklıma birkaç özellik geldi aklıma geldikçe not aldım bunları yetkililere ulaştırmak istiyorum. Eğer önerilerim gerçekleştirilirse çok güzel olacağını düşünüyorum. Yaptığım öneriler sadece benim aklıma gelenler. Eminim ki yetkililer veya üyeler çok daha...
  8. Gergin Görünüşlü Adam

Steam yatırım yapılacak item

Selamlar, hesabımda 23 TL var ileride pahalanacak itemler arıyorum var mıdır öneriniz? Neye yatırım yapabilirim?
  9. Gergin Görünüşlü Adam

Steam kart kasmak için oyunlar

Selamlar, Steam'da oyun alıp kart düşürerek para kazanacağım oyun alıyorum. Neredeyse bütün kar edilebilen oyunları alıp kartlarını düşürdüm. Ancak daha fazla oyun kalmadı bu yüzden öneri için konu açayım dedim. Önerilerinizi bekliyorum.
  10. Gergin Görünüşlü Adam

2'ye ayrılan SSD'yi nasıl birleştiririm?

Bilgisayarcıya format attırmıştım. Format attıktan sonra toplamda 250 GB olan SSD'min 2'ye ayrıldığını gördüm. Bunları birleştirmenin bir yolu var mı?
  11. Gergin Görünüşlü Adam

HDMI DP arasında fiyat farkı var mı?

Selamlar. DP mi Yoksa HDMI mı? adlı konuda şöyle bir yorum yaptım: Başka birisi ise HDMI ve DP arasında görüntü kalitesi farkı var yazmıştı. Ben de bunu raporlayıp - yanlış hatırlamıyorsam - görüntü kalitesi farkı yok benzeri bir yazı yazdım. Bana böyle bir geri dönüt geldi. Bunu 15 dakika...
  12. Gergin Görünüşlü Adam

[Rehber] DDU ile sürücü kaldırma rehberi

DDU (Display Driver Uninstaller) ekran kartı driver sorunlarında yapılan güncellemeler sonrasında biriken atık sürücü dosyalarını ve kayıt defterini temizleyerek temiz kurulum yapmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...
  13. Gergin Görünüşlü Adam

Son zamanlarda yaşadığım FPS düşüklüğü

Selamlar, 1-2 gündür düşük FPS alıyorum. Eskiden GTA 5 yüksek ayarlarda 70-80 FPS alırken şimdi düşük ayarlarda 70-80 FPS alıyorum. Yine Valorant'ta ayarları hiç değiştirmedim en son 4-5 gün önce girmiştim şimdi 80 FPS üstüne çıkmıyor. Eskiden 150 FPS altına inmiyordu. Son günde olan olaylar...
Geri