Arama sonuçları: *

1. T

Biglisayarım güncelleme sonrası mavi ekran yiyor

Arkadaşlar, Windows 11 güncelleme istedi. Ben de güncelleme için bilgisayarı yeniden başlattım fakat daha sonra benden "klavye düzeni seçin" diye bir seçenek geldi. Hiçbir şey seçemedim çünkü fare çalışmıyordu. Klavye çalışıyor ama sadece RGB çalışıyor; yön tuşları, Caps Lock, Enter ve benzeri...
  2. T

Tavsiye sistem önerisi

Arkadaşlar selam. Öncelikle şunu söylemeliyim ki meslek lisesindeyim ve aylık 6.631 TL maaş alacağım bu yüzden kasayı taksitle alacağım. Oynayacağım oyunlar genel olarak Resident Evil serisi, CS2, Doom serisi, Fortnite, GTA 5 diyebilirim. Onun dışında sayamadığım diğer ağır oyunlarım falan var...
  3. T

Instagram keşfetleri bozulmaya başladı neden?

Arkadaşlar şuan globalde sıkıntı varmış hatta bi kaç saattir instagrama girmeye korkuyorum kavga, vahşet görüntüleri veya cinsel videolar dolmaya başladı keşfetim. İlgilenmiyorum diyorum fakat çıkmaya devam ediyor sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
  4. T

Müslüman birinin Black Metal dinlemesi günah mı?

Açıkçası soru biraz size garip veya saçma gelebilir fakat black metal dinleyen kişiler rahat bir şekilde beni anlar diye düşünüyorum. Black metal genelde sanatik ve kaos içeren ağır metal türüdür. Çoğu grubun din karşıtı söylemleri de bulunmakta. Bu yüzden bu günah mıdır? (Düzgün ve anlayışlı...
  5. T

Renk körlüğü ve Eski Dikiş Siber Polis olmaya engel mi?

Arkadaşlar şimdiden diyeyim ben emniyette siber polis olmak istiyorum ve benim 5 yaşımdan kalma tam dirseğimde 7 cm'lik bir dikiş izi var, kolum kırılmıştı üstüne ben renk körüyüm yani renk tonlarında sıkıntılar yaşıyorum. Bazı kişiler siber polis olamazsın böyle diyor biliyorsanız lütfen söyler...
  6. T

Siber güvenlik olmak istiyorum nasıl olurum?

Aşağıda teker teker soruları sordum lütfen cevap verir misiniz? -Kaç puandır? -Özelde mi yoksa Devlette mi çalışayım -TYT ile mi yoksa AYT ile mi -Meslek lisesinde siber güvenlik bölümünde okuduğum için yardımcı olurlar mı? -Ek bir şey okumam gerek mi? (Bilgisayar mühendisliği gibi) -Hangi...
  7. T

AMD Ryzen 5 5600 ile RTX 4060 darboğaz yapar mı?

Tam bilgi vermek gerekirse İşlemci: AMD Ryzen™5 5600 Soket AM4 3.5GHz 32MB 65W 7nm İşlemci Ekran Kartı: ZOTAC GeForce RTX 4060 GAMING TWIN EDGE 8GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı Monitör: ViewSonic 165hz 1920x1080 Bunlar darboğaz yapar mı?
  8. T

AMD mi tercih edilmeli? Yoksa Nvidia mı?

Arkadaşlar deneyimlerinize ve bilgilerinize göre hangisi daha iyidir?
Geri