Arama sonuçları: *

• Users: efebro314
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Yaptığım undervolt sorun yaratır mı?

Ekran kartım RX 590 GME boost MHz 1420 normalde kendisi MSI afterburnerda 1149 MHz de çalışıyordu ve bende 80 derecelerin üstüne çıkmasından dolayı undervolt yaptım yaptığım düzenleme konunun altında mevcut Test sonuçları 62 ortalama FPS 85 dereceden 63 ortalama FPS 77 dereceye kadar düştü...
  2. E

Yardım Ekran Kartı Fan Uğultu Sesi

RX 590 GME fanlar %40 dayken bu şekilde git gel yapan uğultu sesi oluyor, durdurunca gidiyor. Kartı ikinci el yeni aldım fakat güvenlik bantları hâlâ üstünde. Fanları çıkarıp bakım mı yapmam gerekli? 1722627852 Ses bu şekilde...
  3. E

Boş kasa almak mı yoksa sistemi yükseltmek mı daha mantıklı?

Merhaba beyler sistem topladım ama şöyle bir ikilemde kaldım elimde 1400 - 1500 lira para var topladığım sistemde 8 GB ram var ve 240 GB M2 SSD var Daha kasa almadım uzay montaj kullanıyorum. Sizce bunların yanına 1 TB harddisk ve 8 GB daha ram mi almak mantıklı yoksa boş kasa almak mı mantıklı...
  4. E

Çözüldü✓ Sahibinden İade Sorunu

İade kargolama süresi bitti. Bir gündür bu şekilde duruyo, daha önce iade yapan varsa yardımcı olabilir mi
  5. E

Çözüldü✓ Sahibinden İade Kargolanmazsa Sürec Nasıl İşler?

Sahibinden üzerinden ram sattım fakat alıcı iade etti. Şuanda cumartesi günü ve saat 23:56 kargolanması için 15 saat gözüküyor. Yarın kargolar kapalı yani süresi bitti. Sizlere sorum iade süreci iptal olucak ve param yatıcak mı yoksa +24 saat mevzusu burada da var mı?
  6. E

Çözüldü✓ Sahibinden Kargoya Verme Süresi

Sahibinden üzerinden işlemci aldım fakat satıcının kargoya verme süresi 6 günden başladı. İnternette 3 gün + 24 saat olarak geçiyor fakat bende neden bu şekilde?
  7. E

Çözüldü✓ RX 590 GME Ryzen 5 1600AF Toplama Sistem Nasıl?

Sistemimi yükseltmek için Rx 590 GME ekran kartı aldım. Kalan parçalar için bütçe ayırdım fakat almadan önce uyumlu mu veya daha iyi alternatifleri var mı merak ettim. Sistem şöyle: Sapphire RX590 GME 8GB Ryzen 5 1600AF MSI B450M-A PRO MAX Corsair cv550 550w 80 Plus Corsair Vengace 8GBx2...
Geri