Arama sonuçları: *

• Users: Hamza Ural
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Hitman 3 oyun kaydedilmiyor

win 10 kullanıyorum hitman 3 indirdim gecen gun fakat oyun kaydedilemiyor hatası aldım oyuna girerken ondan sonra baska bir oyun daha denim dedim yeni bir oyun indirdim onda da aynı sekilde oyun kaydedilemiyor hatası verdi hicbir oyun kaydedilemiyor artık bu sorunu nasıl cozebilirim sanırım...
  2. H

Ac mirage acilmiyor (ubisoft connect)

Ubisoft connectten ac mirage aldim indirdim fakat ne yaptiysam acilmiyor ne yapabilirim
  3. H

2023 de cıkan modern warfare 3 eski serinin devamı mı

mw 1 remastered ve mw 2 remasteredı oynayıp bitirdim fakat 3 u bulamadım biturlu acaba su 2023de cıkan cok eleştirilen eski serinin devamı mı yoksa ayrı mı
  4. H

gamebooster monitor 1 ms ancak 5 ms çalışıyor

2 3 ay önce gamebooster monitor aldım 1 ms 165 hz ancak yapmış olduğum testte öğrendim ki monitor 5 ms çalışıyor nasıl 1 ms e düşürebilirim
  5. H

cod modern warfare 2 remastered işlemci ısınıyor

oyunu oynarken işlemci kullanımı gayet normal yüzde 30 larda ve sıcaklıklarım da max 75 derece sıkıntı yok ancak oyunda aralarda yükleme ekranı geliyor ve işlemciyi yüzde yüz kullanıyor ve sıcaklık 95 e kadar cıkıyor sonra yukleme ekranı bitince yavas yavas normale donuyor fakat yukleme ekranı...
  6. H

fan control uygulaması silinmiyor

ya gecen gun su lanet fan control uygulamasını indirdim silmek istiyorum fakat uyguluma calısmamasına ragmen uygulama calısıyor kapatıp tekrar deneyin diyor nasıl kurtulacagım bundan
  7. H

Gamepad hangisini almaliyim

500 tl max butcem var ve gamepad alacagim sizce orjinal xbox 360 kolu mu almaliyim yoksa cakma ds4 mu ps kollarinin bazi oyunlarda uyumluluk sorunu cikarttigi soyleniyor dogru mu sizce hangisini almam mantikli olur
  8. H

ryzen 5 5500 1900 mhz

arkadaşlar rdr 2 de msi afterburnerdan bkatıgım kadarıyla işlemci max 1972 mhz e ye cıkmıs ve sıcaklık max 78 e cıkmıs neden olabilir
  9. H

Hepsiburada kulaklik onerisi

Hepsiburadadn alabilecegim 600 tl butceli kulaklik onerebilirmisiniz
  10. H

işlemci sıcaklıgı yanlıs

ryzen 5 5500 işlemcim var msi afterburnerda 52 gosterirken ryzen masterda 45 gosteriyor hangisi dogrudur acaba
  11. H

vulkan ile directx arasındaki fark ne

ryzen 5 5500 işlemcim ghost recon breakpointe directx ile girdigimde 85 dereceye kaddar cıkyor hatta geciyor bazen fakat vulkan ile giridigimde 65 70 arası sebebi nedir
  12. H

ryzen 5 5500 max 2000mhz oluyor

far cry 5 oynarken msi afterburnerdan işlemci hızına baktım max 2002 mhz ye cıkmıs neden bukadar dusuk?
  13. H

İslemci fani cikartmadan temizlenir mi

Ryzen 5 5500 islemcim var oyunlarda 85 dereceye kadar ciktigi icin macun degisikligi yaptim ve sonra denedigimde sicakliklar ayniydi ve farkettimki islemci fani cok tozlu macunu yeni degidtirdifim icin fani cikarmak istemiyorum fan cikarilmadan temizlenir mi anakarta islemciye zarari olur mu ve...
  14. H

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 bu kadar isinmasi normal mi

Pcyi yaklasik 10 ay once aldim sicaklik degerlerini hic kontrol etmiyordum 1 hafta once cpu sicakligini ilk kez kontrol ettim ve farcry 5 oyununfa 85 derece oldugunu gordum sistem ryzen 5 5500 rtx 3060.bu degerleri fark edince macun degisimi yaptim fakat degerler ayni sizce normal mi.stok fan...
  15. H

ryzen 5 5500 ısınıyor

ryzen 5 5500 işlemcim ısınıyordu far cry 5 oyununda 85 dereceye kadar cıkıyordu macun degişikligi yaptım ve aynı sekilde 85 dereceye kadar cıkıyor aynı oyunda stok fan kullanıyorum sizce 85 derece hava sıcaklıgından dolayı normal midir işlemciye zararı olur mu
  16. H

ryzen 5 5500 işlemci prime 95 96 derece

merhaba gecenlerde ryzen 5 5500 işlemcimi oyun oynarken 85 dereceeye kadar cıktıgını gorudm ve bu yuzden prime 95 testine sokmak istedim testte max 96 dereceye kadar cıktı normal midir.fan stok.ve 85 dereceye kadar cıkan oyun far cry 5
  17. H

Çözüldü✓ R5 5500 islemci cok isiniyor

Merhaba sistem rtx 3060 r 5 5500 16 ram 10 ay once aldim ve stok fan kullaniyorum.Msi afterburnerdan sicaklik degerlerine baktim ve far cry 5 oyununda 85 dereceye kadar cikti pcyi aldigimdan beri macunu hic degistirmedim sizce normalmidr sicakliklar
  18. H

Çözüldü✓ ryzen 5 5500 oyun oynarken 85 derece goruyor

stok fan kullanıyorum ve oyunda 85 derece gordugu oldu sizce tehlikeli mi
  19. H

oyunu belirli bi süre oynadıktan sonra kasma başlıyor

sistem r5 5500 rtx 3060 16gbram a520m pro anakart farcry5 oynuyordum fps degerlerim 80 90 civarıydı 2 saat civarı gectikten sonra fps yüksek olmasına ragmen 1saniyede bir kucuk drop olmaya basladı baska bir oyuna girdim onda da aynı sey oluyordu kapa ac yaptım duzeldi ve bu durumu 2 3 defa...
Geri