Arama sonuçları: *

1. Joe Goldberg

Yardım Öğrenciyim konu çalışmak ve test çözmek içinb tablet önerisi

aklımda 3 tablet var açıkçası 1. si apple a16 bi tık fiyatı fazla 2. olarak samsung galaxy tab 10fe 3. olarakte huawei matepad 11.5 ben bu tabletleri ders çalışmak test çözmek için alıcam 3ünden hangisini önerirsiniz ben şahsi olarak apple isterim ama biraz pahalı sadece test ve ders çalışmak...
  2. Joe Goldberg

Epic games çöktümü tek bendemi böyle

arkadaşlar şuan epic gamese girdiğimde bağlantı hatası falan veriyor aynı durumu yaşayan varmıdır
  3. Joe Goldberg

Yardım Apple öğrenci indirimi sadece üni öğrecileri için mi geçerli

tablet almayı düşünüyorum ipad 11 öğrenci indirimi var fakat üni öğrecileri için mi tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bide ipad 11 iyi midir 4 5 yıl kullanmak için
  4. Joe Goldberg

Yardım Merhabalar 16k civarı tablet arıyorum ipad 11den fp olan tablet varmıdır

ders çalışmak için tablet arıyorum yks malum yardımcı olabilceğiniz bi tablet varmıdır 16k ipad 11. nesil iyi diyolar onun dışı o fiyatlara kaliteli yardımcı olursanız sevinirim
  5. Joe Goldberg

Yardım Resident evil hiç bilmeden 7 ve village oynasak hikayeyi kaçırırmıyız

merhabalar res 2 ve 3 ü gamepassden almayı düşünüyorum ama 7 ve village indirimde şuan steamde onları almayı düşünüyorum ilk baş 7 sonrada village oynasam hikayeden bir şey kaçırmış olurmuyum
  6. Joe Goldberg

Ders çalışmak için bi tablet arıyorum varmıdır öneririniz kalemi olursa iyi olur

ders çalışmak için tablet arıyorum bütçem 10k 15 k arası ipad olursa sevinirim çünkü apple ekosistem kurmayı hedefliyorum varmıdır bilginiz fp tablet
  7. Joe Goldberg

Yardım 5000 tl bütçem var ekran kartı lazım 2060 düşünüyorum amd olarak öneriniz varmı?

2. el 2060 düşünüyorum bildiğiniz bir ilan varmıdır pek 2. el ekran kartı satımını bilmiyorum sıcaklık mining gibi olaylar varmış yardımcı olabilirmisiniz veya 2060 yerine amd olarak daha iyi 5000 tl bandında ekran kartı varmıdır
  8. Joe Goldberg

MediaMarkt da 200 tl dualsense indirimi var sizce bu fiyata alınır mı?

Bu fiyata mı almalıyım yoksa bilkom garantisi olmadan 3k ya ithalatçı garantili mi almalıyım yoksa 4900 tl ye direkt bunu almalımıyım yardımcı olursanız sevinirim
  9. Joe Goldberg

Steam mi çöktü yine indirme yapamıyorum

arkadaşlar güncelleme yapamıyorum giriş yapamıyorum benlik mi bir sıkıntı yoksa steam mi çöktü
  10. Joe Goldberg

Yardım Duelsense ithalatçı garantili alırsam sahte çıkarmı

olmuş bilkom garantililer 5100 tl bizde ithalatçı garantili bakıyoz onlardada bazıalrında sahte diyolar almayın diyolarlar 3000 nede var ama güvenemiyosun varmı aldığınız bi satıcı güvenilir yardımcı olursanız sevinirim
  11. Joe Goldberg

Nethouse güvenli midir sony yetkili satıcısı deneyimleyen varmı

bilkom garantili şuan duelsense 4200 tl nethouse da yetkili satıcı olarak geçiyor hiç deneyiminiz varmıdır biliyomusunuz bu duelsensi almak istiyorum güvenilir mi diye bi konu açıyım dedim siteyi aşşağıya bıraktım...
  12. Joe Goldberg

Duelsense bilgisayara bağlayamıyorum

Merhabalar duelsensim var playstation da kullandığım bunu bilgisayara bağlamak istiyorum ancak bilgisaayarda bluetooth seçeneği yok anakarttan mı kaynaklıdır bilmiyorum anakartı söyliyim h310m v3 r2.0 bunu bağlamanın bir yöntemi varmıdır bilenler yardımcı olursa srvinirim bilgisayarım masaüstü...
  13. Joe Goldberg

FC 25 alınır mı? yoksa parayı FC 26yamı biriktirmeliyim

Merhabalar Fc 25 şuan indirimde 600 tl gibi bir fiyatı var ama 2 ay sonra sunucuları kapanıyor Fc 25 e gerek varmıdır yoksa Türkiye büyük kulüblerinin lisanslı olduğu Fc 26 yamı para biriktirmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
  14. Joe Goldberg

Filtre kahve makinesi önerisi varmıdır

filtre kahve makinesi önerisi olan varmıdır delileri var filtre kahvenin filtre kahve makinesinin yanında bide filtre kahve önerebilir misiniz? güzel beğendiğniz şuan aklımda prime day fırsatındayken şu var var bunun dışı önerisi olan yazarsa çok sevinirim...
  15. Joe Goldberg

Yardım Exitlag nedir biri bana analtabilirmi

discordda 1 aylık ücrestsiz exitlag hizmeti olduğunu öğrendim tam olarak nedir hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim eğer işime yaramazsa forumdaki birinede verebilirim
  16. Joe Goldberg

🔥İndirim BYNOGAME 200 TL BAKİYE BEDAVA SINIRLI SAYIDA

https://blog.bynogame.com/yandexten-200-tllik-bynogame-bakiyesi-hediye-2602 arkadaşlar bende bilgisayarda çalışmadı telefonda çalıştı bazılarında bilgisayardada çalışabilir bilmiyorum öncelikle kampanyaya göz at kısmına tıklıyoruz...
  17. Joe Goldberg

I5 9400f için hava soğtucu önerisi

işlemclik stok fan olmasına rağmen 85 90 dereceleri görüyo bir stok fan almayı düşünüyorum onun montajınıda yapabilirmiyim bilmiyorumda bir öneriniz varmıdır thermalright olur farklı markalar çok pahalı olmayanlardan bütçem en falza 1500 1600
  18. Joe Goldberg

Odam çok ısınıyor soğutucak bir şey lazım

odamda bi yandan playstation bi yanda bilgisayar aşırı oda sıcak oluyor camı açtığımdada daha fazla sıcak geliyor klimalar çok pahalı onun yerine kompakt küçük öneriniz varmıdır bazen reklamlarda karşıma çıkıyor hava soğutucularmı onun gibi bir öneriniz varmıdır
  19. Joe Goldberg

Playstationda dbd alırsam ps plussız oynayabilirmiyim?

playstationda dead by daylight 400 gibi bir fiyata düşmüş şimdi ben bunu alırsam playstation plusım yoksa oynayamazmıyım ona göre hiç almıyayacağım gereksiz olur çünkü ve bu ea fc25 dede geçerlimi
  20. Joe Goldberg

Amazon prime yeni hesaba 1 ay ücretsiz kampanyası bittimi

prime videoda bir dizi izlemem lazım 1 ay ücretsiz gibi bir şey vardı o bittimi şansıma şimdi para mı vericem
Geri