Arama sonuçları: *

• Users: DarkSaber
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Odamı nasıl ısıtabilirim

Evde odam kombiye epey uzak kaldığı için kalorifer yetersiz kalıyor ve cidden odam buz kesmiş durumda odamı ısıtmak için ufo dışında modern başka bir yöntem var mı?
  2. D

Yardım I7-1355U ve i7-12700H işlemcileri arasında ne kadar ekran süresi farkı olur?

Beğendiğim iki tane laptop var işlemcileri dışında özellikleri arasında pek de fark yok tasarımları vs farklı. Prizde kullanma imkanım az olacak o yüzden şarjı uzun gitsin istiyorum acaba ikisi arasında dişe dokunur bi fark var mı eğer yoksa 12700H alıp geçeyim mi?
  3. D

Yardım Hoparlör Gurmelerinin Yardımı Lazım

Merhabalar , arkadaşlarla ortak bi hoparlör alalım dedik. Maç ve film izleme amaçlı. 2000 liraya kadar çıkalım diyoruz. İki tane model arasında kaldık baya. Bu arada grupta hoparlörlerden anlayan yokxD Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Veya başka öneriniz var mı?(2000₺’den fazla öneriler...
  4. D

Çözüldü✓ Laptopum Hangi SSD ile uyumlu?

Laptopum HP Pavilion 2GR77EA. Zamanında HDD vardı ve çok yavaş olduğu için HDD’yi söküp 2.5” Sata SSD taktırmıştım. Ama laptopumun daha da hızlı olmasını istiyorum. Ve galiba bu laptopta M2 SSD girişi var? Anakartım hangi hızlarda SSD’yi destekler nasıl öğrenebilirim? 2.5” Sata SSD den M2 SSD’ye...
  5. D

Çözüldü✓ Bu model Asus TUF F15 alınır mı?

30k bütçem var çok fazla da üstüne çıkma imkanım yok sizce bu laptop alınır mı ya da başka öneriniz var mı? https://app.hb.biz/zIyhaPuhWGHn
Geri