Arama sonuçları: *

• Users: baller
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

AMD Ryzen 5 7500F vs AMD Ryzen 7 7800X3D

Arkadaşlar bu işlemciyi çok övdüler bende Ryzen 5 7500F var sizce bu işlemciyi alsam performans açısından nasıl bir değişim olur
  2. B

FGG Madlions Vs Aula F87 Pro

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmem gerek. https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch...
  3. B

2K Tl ye klavye önerisi

Arkadaşlar aşırı ses çıkarmasına gerek yok ama num pad’i olsun istiyorum klavyenin 2 bin tl ye alınabilecek en iyisi hangisidir
  4. B

Yurt dışı telefonu zaman sınırı olmadan kullanma.

Arkadaşlar merhabalar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum imei box gibi cihazlar varmış sanırım bunlar işimi görür mü?
  5. B

CPU kullanımı %100 GPU kul %100

Merkabalar AC Valhalla indirdim yeni oynamaya başladım değerler böyle gözüküyor GPU sıcaklığı 78 C civarında GPU ise 56 C civarında normal mi?
  6. B

Bu sorunun sebebi nedir?

Arkadaşlar dizi izlerken, twitter da vs takılırken böyle pikselleşmeler oluyor neden olabilir?
  7. B

Bu pikselleşme neden olur arkadaşlar?

Arkadaşlar bu pikselleşme neden oluyor?
  8. B

mikrofon önerisine ihtiyacım var

Arkadaşlar bir mikrofondan gerçekten çok şey beklemiyorum sesim gitsin insanlar rahatsız olmasın yeter çok bir bütçe ayırmak istemiyorum naçizhane uygun bir kaç öneriniz var mı
  9. B

Cs2 düşük FPS sorunu

Arkadaşlar merhabalar AMD rx 7700 ekran kartım ve ryzen 5 7500f işlemcim var Valorantta 500 fps alıyorum ayarların hepsi varsayılanda. Fakat Cs de 200 fps alıyorum 240 hz monitörüm olduğu için bu durum canımı sıkıyor sebebi sistemsel mi cs2 kaynaklı mı? Çözebilir miyim?
  10. B

Cs2 60 fps sabit kalma sorunu

Amd rx 7700 ekran kartı Ryzwn 5 7500f işlemci sistemim var Yeni monitör aldım 60 fps sabit sorunu yaşıyorum Valorantta da yaşadım onu düzeltebildim ama cs2 düzeltemiyorum yardımcı olun lütfen.
  11. B

Cs2 60 fps takılı kalma sorunu.

Arkadaşlar 400 fps aldığım oyun şu an 60 fps sabit ne denediysem olmadı ne yapmam gerek?
  12. B

Yeni monitörde cs2 cross kayıyor.

https://files.fm/u/24fpagkmtt Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaştım sebebi neler olabilir.
  13. B

Sizce Ghosting var mı?

Ne düşünüyorsunuz?
  14. B

Arkadaşlar şu an monitör almak üzereyim son bir önerini arıyorum

Arkadaşlar 7-7.5 bin arası bir bütçem var monitör almak istiyorum ama karşıma sürekli ghosting problemi olduğu ortaya çıkıyor şu an en mantıklı gelen monitör Msı Mag 256F Daha iyisi olduğunu düşünen varsa onu alayım
  15. B

Yeni Bilgisayarda GPU Sıcaklığı Ne Olmalı?

1 ay önce sistem topladım yeni açılan bir bilgisayarda GPU seviyesinin 47 derece olması sizce çok mu?
  16. B

Dedeme telefon alıcam yardıma gelin

Arkadaşlar dedeme 10 bin tl bandında bir telefon bakıyorum telefonu j7 prim 16 gb ve yavaş olmasından şikayetçi yok mu 10 bin bandında iş görecek telefon?
  17. B

Beat Cop tarzı oyun önerisi

Arkadaşlar Beat cop oynayan var mı biliyorum ama gerek hikayesi gerek konusuyla çok severek oynadım. Bu tarz piksel oyunları seven arkadaşlar sağlam bir iki oyun önerebilir mi?
  18. B

Ucuz yollu mouse önerileri

F/P mouse önerilerinize açığım arkadaşlar.
  19. B

Monitöre güç gelmiyor

Arkadaşlar herkese merhaba yeni bilgisayar aldım ve kurulumunu gerçekleştirdim, monitörüme dönüştürücü kablosu akıp bağladım fakat herhangi bir şekilde monitöre görüntü gelmiyor. Sebebi ne olabilir.
  20. B

Bütçeme göre en iyi bilgisayarı arıyorum!

Selamlar arkadaşlar, daha önce de böyle bir başlık açmıştım fakat maddi bir kaç problem çıktı çok şükür hallettik elimde 25-30 bin arası bir bütçe var açıkçası 30 a yaklaşmayı çok istemiyorum. Daha önce bir arkadaş bu bilgisayarı atmıştı https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 şimdi nasıldır ne...
Geri