Arama sonuçları: *

• Users: Nxion3r
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Windows Format Atarken Hata 0x80070057

Merhabalar arkadaşlar 2 gündür sorun yaşıylrum bilgisayar bir anda kapandı ssd a data630 vardı windows yüklü yanında da M2 ssd kullanıyordum ssd adata bozulunca m2 ssd de açılmamaya başladı bende format atayım dedim ama ne m2ssd nede ada630 formatlanmıyor silmeye veya biçimlendirmeye çalışırken...
  2. N

Asus TUF Gaming F15 FX506LI Düşük Fps

Asus TUF Gaming F15 FX506LI-HN077-GAMING Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD GTX 1650 Ti Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar Hepsiburada üzerinden yeni satın aldım.Windows 10 yükledim ekran kartı ve güncellemelerini kurdum ama oyunlardaki fps düşük 144 hz olmasına ragmen en düşük ayarlarda...
  3. N

İş takip uygulaması nasıl yaparım

Merhab arkadaşlar bu tarz uygulamanın ismi nedir nasıl yapabilirim veya ne aratırsam codelist gibi yerlerde hazır halini bulup düzenleyebilirim yardımcı olur musunuz?
  4. N

C# Haber Otamasyonu Nasıl Yapabilirim

Nasıl yapabilirim c# bilen abilerim yardımcı olabilir mi?Ya da bilgi verirler mi
  5. N

C# iyi bilen yetkili abimiz var mıdır

irilen metinden istediğin harfin yerine istediğin harfi yerleştiren METOT(fonksiyonu) yazınız ? Static String YerDegistirme(string cumle, char degisecek, char degistirilecek) metodunu kullanınız ! Örneğin; ali ata bak cümlesindeki “a” harflerin yerini “e” ile degistirin dediğimde. Çıktı olarak...
  6. N

Kendisini aniden resetliyor

İtopyadan yeni bilgisayar aldım bazen chrome da gezerken bazende oyundayken kendini resetliyor Bilgisayar ısınmıyor hiç sıcaklık dereceleri 33 normalde oyunda 37 Derecelerde geziyor game booster 500w psu kullanmaktayım bilgisayar kendini resetlediginde monitör kapanıyor klavye mouse ışıkları...
  7. N

Yeni Aldığım Bilgisayar Aniden Kapanıyor

İtopyadan aldığım bilgisayar aniden kapanıyor arkadaşlar ilk 2 gündür böyle bir sorun yoktu oyunlar programlar indirdim ondan sonra başladı ısınma olmuyor test edip bakıyorum cok düşük Bilgisayar aniden reset atıyor ama kasanın ışıkları yanıyor o sırada hiç sönmüyor resetliyor kendini acılıyor...
  8. N

Csgo da Fps değişmiyor

1650 super ekran kartım var ryzen 5 1600 işlemci 8 gb ram internetden csgo fps testini izledigimde 300 500 arasında oynuyor bende 150 bazen 90 kadar düşüyor görüntü ayarlarını değiştiriyorum ama fps yine artmıyor düşmüyor da yükseltiyorum yine aynı çözünürlüğü değiştiriyorum yine aynı fps_max 0...
  9. N

Ekran kartı Driver Yüklenmiyor

Nvidia 1650 super ekran kartı var indirip kuruyorum şu hatayı alıyorum ; Windows sürücüsü bu sürümle uygun değil ne yapmam gerekli windows 10 kullanıyorum indirirken de öyle indiriyorum
  10. N

Yeni Bilgisayar klavye Mouse calışmıyor

İtopyadan aldıgım bilgisayar geldi arkadaşlar windows kurulumu yapıcam fakat klavye mouse calışmıyor ışıkları yanıyor ilk acılırken sonra gidiyor f2 yaparak giriyorum bios ekranına sorun yok ama windows ekranında calışmıyor ne yapmam lazım
  11. N

Driver Kurulum Nasıl Yapabilirim

Merhaba arkadaşlar,itopyadan bilgisayar sipariş ettim hazır bir toplama Bilgisayar sistem montaj istemedim.Bilgisayar elime ulaştığında windows kurulumunu yaptıktan sonra ethernet driverini nasıl kurucam internet olmadan yardımcı olabilicek bilgi vericek arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
  12. N

Laptop Hardiski Masaüstüne Takabilirmiyim ?

Elimde 500gb laptop hardiski var yeni toplama Bilgisayar aldım bunu ona takıp kullanabilirmiyim sıkıntı yaratır mı ? Birde itopyadan aldığım kasanın içinden sata kablosu gelicek mi ekstradan ? Alanlar var mı hiç
  13. N

Bilgisayara Hiç Güç Gelmiyor

Acer aspire 5750g Laptopum var biraz eski daha pil ömrü bitik sarja takılı değilken çalışmıyordu yani.Daha önceden arada bi aniden kapanıyordu bilgisayar en sonunda oyun oynarken komple kapandı ve hiç açılmadı bilgisayara elektrik de gelmiyordu fişe takınca ışık yanmıyordu yani sonrasında...
  14. N

İki Farklı Rami Kullanabilirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar Laptopum var 8gb ramim var ve 2gb ayriyetten ramim var 2 sini takip 10gb yapabilirmiyim zarar verir mi bilgisayara ?
Geri