Arama sonuçları: *

• Users: SANCAKSS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri 5070ti 7800x3d li sisteme PSU önerisi

Hazır sistem aldım PSU değiştirmek istiyorum içinde gamepower 850w bronz PSU var 5k gibi bı bütçem var PSU önerilerinizi bekliyorum kasam gamepower warcry topglass beyaz kasa PSU öneriniz beyaz olursa daha iyi olur ama şart degil
  2. S

5070 ti no Signal hatası

Sistemimi yeni dizdim 2 haftadır sorun yoktu son iki gündür rastgele zamanlarda ekran görüntüsü gidiyor fanlar full hızda çalışmaya başlıyor ve ekran gelmiyor güç düğmesinden kasayı kapat aç yapmadan gelmiyor sistem Colorful 5070ti. 7800x3d. Colorful battle ax b650m v15
  3. S

Windows etkinleştirme yazısı

Windows etkinleştirme yazısının kaldırılmasının en güvenli ve kolay yolu
  4. S

Çözüldü✓ Acil yardım ram hızı arttirdim ekrana görüntü gelmiyor

Yeni aldığım sistemde patriot viper 6000mhz cl30 16*2 ram var ram hızı 4k civarıydı hızını arttırıyor dedim biostan ayarladım res attım ekrana görüntü gelmiyor şuan
  5. S

Yardım Bu PSU yeterlimi gamepowed

Yeni sistem aldım içinde 850w bronz PSU var bu PSU bu sisteme yetermi degistirmeli miyim eğer değiştirmeliyiz en elimdeki psuyu ikinci elden satabilirmiyim kaça gider Sistemim 5070ti 7800x3d
  6. S

Yardım Yeni sistemim geldi ekran kartını gormuyor

Yeni sistemim geldi ekran kartını taktım sistemi açtım açıldı ama Nvidia sürücüleri indirirken hata verdi dxdiagdan baktım ekran kartı gözükmüyor ekran kartının ışıklarında yaniyo ama kablolarını eksik bağladım acama
  7. S

F-p Akım korumalı priz önerisi

Yeni sistem aldım bide akım korumalı priz alıyım diyorum ama sınırlarını çok zorlandım fp olursa iyi olur
  8. S

MSI Steam cüzdan kodu hakkında

İnce hesaptan hazır sistem sipariş ettim içinde MSI parça sıvı soğutma var bununla Steam kodu hediyesi alabilirmiyim almam için ne yapmalıyım
  9. S

Elimdeki Ram i iade mi ediyim satilirmi

Kingston beast 16 *2 6000 ddr5 cl30 Rami 4000*2 sen 8k ya aldım daha kargo kutusu dahil açılmadı tek tek sistem toplamayı düşündüğüm için 11.11 de indirimden almıştım iade hakkım duruyo iade mi ediyim malum fiyatlar arttı satilirmi daha kutu kapalı duruyor
  10. S

Segotep beaced 360 7800x3d için yeterlimi

Segotep beaed 360 7800x3d için yeterlimi
  11. S

360mm sıvı soğutma öneri F-P

5070 ti + 7800xd li sistem topluyorum kasayı da bunu alıcagim https://pckolik.com.tr/urun/G99-V100RW-00?ref=akakce&v=1.26.8 Kasaya uyumlu işlemciyi sogutacak 360 mm Beyaz sıvı soğutucu önerilerinizi bekliyorum f-p olursa iyi olur
  12. S

Çözüldü✓ Bu kasa uygun mu Lian li v 100r

5070 ti 7800x3d li sistem kuruyorum MSI MAg pano kasa bakmıştım ama hem fiyat hem görünüş açısından lianli hoşuma gitti sizce nasıl uyum sorunu olurmu bu arada anakarta karar veremedim bütçe 10 k Birde bu site guvenilirmi sizce başka yerde stok yok [H3...
  13. S

Bilgisayar topluyorum yardim

5070 ti 7800x3di li fp ama ilerde upgrade de alabilecek bı sistem dizermisiniz gen M2 desteğinde olsun birde kasa beyaz akvaryum kasalardan olursa tadından yenmez tahmini bütçe 85 k yeter diye düşünüyorum yetmezsede fazla aşmazsa iyi olur
  14. S

Sistem toplama üstadları bı toplanırmısınız

5070 ti 7800x3di li fp ama ilerde upgrade de alabilecek bı sistem dizermisiniz gen M2 desteğinde olsun birde kasa beyaz akvaryum kasalardan olursa tadından yenmez tahmini bütçe 85 k yeter diye düşünüyorum yetmezsede fazla aşmazsa iyi olur
  15. S

Bu ram nasil fp olarak baya iyi gibi

16. S

Gaming gecesindeki Bu sistem nasil

https://www.incehesap.com/negatron-tavsiye-sistem-fiyati-58697/?hsu=2601819,2604492,2601825,2601828,2604645,2604699,2601840 Linkteki hazır sistemi beyaz kasa özelleştirmesi ve kioxira 2tb SSD ile gece 10 da indirimle almayı düşünüyorum soğutucu olarak öneriniz varmı ? Kasa power nasıl biliyor...
  17. S

65-70 k tavsiye hazır sistem

FPS ağırlıklı oynadığım için 7800x3d istiyorum ekran kartında Nvidia taraftarıyım ama şart da değil bide kasada beyaz seçeneği olursa iyi olur yardımlarınızı bekliyorum
  18. S

FC 26 oyundan atıyor

FC 26 on siparisden giriyorum şuan oyuna rivals oynarken bir anda oyundan atıyor hata da vermiyor Rush giriyorum sıkıntı olmuyor ama rivals -draft veya yeni gelen turnuva modunda maçın ortasında atıyor bazen ilk yarı bazen ikinci yarı daha bir maçı bitirtmedi genel bı hata mı oyun yeni sonuçta...
  19. S

FC 26 oyundan atma hatası

FC 26 on siparisden giriyorum şuan oyuna rivals oynarken bir anda oyundan atıyor hata da vermiyor Rush giriyorum sıkıntı olmuyor ama rivals -draft veya yeni gelen turnuva modunda maçın ortasında atıyor bazen ilk yarı bazen ikinci yarı daha bir maçı bitirtmedi genel bı hata mı oyun yeni sonuçta...
  20. S

FC 26 oyundan atma sorunu

Geri