Arama sonuçları: *

• Users: Wamus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Dragon b450 anakart 3070 uyumu

amd 5 5600 ve 3070 içinde olucak 3070 ile bu anakart sorunsuz çalışır mı 1740345507 aciliyeti var be usta bide bu 600 watt psu 3070 i kaldırırmı
  2. W

Şimdi rtx 4060 lı sistem mi almalıyım ve ya 3080

30000 bütçem var monitör kulaklık vs dahil hazır sistem kapmanyalı gelme olasılığına göre 4060 lı sistem mi almalıyım performansı felan nasıl
  3. W

Yeni pc alıcam ne yapmalıyım

Bayadır uğraştığım ve sonunda yeni pc alacağım için detaya inmek zorunda kaldım hem fotoshop için hemde oyun oynamak için masaüstü alıcağım Ekran kartı olarak nvida belirledim bütcem ortalama 20 25 arası hangi ekran kartı işlemci ve ya hazır sistem almalıyım şuan fp bir hazır sistem bekliyorum
  4. W

2.El sistem alıcam ne yapmaliyim

satıcı ile makul fiyatta anlaştım rx590 var fiyatına göre güzel bi sistem yardımcı olabilcek varmı
  5. W

Çözüldü✓ Laptop alıcam çok kararsızım acil

25 bin bütçem var monster abra a7 v14 mantıklı geliyor ama çok kararsızım oyun arada oynarım genellikle ders için lazım
  6. W

Çözüldü✓ Leptopum wifi ye bağlanmıyor

laptopum pin uyarısı verdi eski sistemi kaydetmiştim ona geri döndüm ve bu hatayı alıyorum
  7. W

Çözüldü✓ Monitöre ekran gelmiyor

Çok eski bir kasa buldum tüplü monütor ile açılıyor taktım fişe felan başlatıyorum no signal check pc yazıyor ama bir türlü gelmiyor napmalıyım 1722201780 Bi soket taktım fotoğrafta sağ üstün en altındaki yere bip bip ses geldi
  8. W

7000 Bütçem var 2. el düşünüyorum

5 den başlayıp 7000 e kadar bütçem var nasıl bir sistem toplayabilirim idareten de olsa beni götürsün istiyorum
Geri