Arama sonuçları: *

• Users: NOMAD21
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Letgodan anakart alınır mı?

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1717709099 Bunu buldum sizce alınır mı?
  2. N

500w kaliteli PSU önerileri

500 ila 600w arası PSU önerir misiniz?
  3. N

KYK yurduna PC götürülürmü?

Selam, ben mid tower, 24.5 monitör PC topladım KYK yurduna PC yı götürebilirmiyim yada götüreniz varmı?
  4. N

Ntoskrnl.exe mavi ekran hatası nasıl çözülür?

Selam, yukarda yazan hata yı nasıl çözebilirim? Youtube taki her türlü çözüm yolunu denedim her iki ram mimide test ettim sorun onlarda değil,Windows 11 kurduğumda furmark ve oyunlarda mavi ekran, Windows 10 geçince ise furmark ta artık mavi ekran almıyordum sadece oyunlarda oluyor, yani sorun...
  5. N

Otomatik onarıma hazırlanıyor bilgisayarınız düzgün başlatılamadı. Sorunları?!!

Yeni pc topladım bios güncelledim, Windows 11 kurdum , ekran kartını( rx580 8gb 2048sp) test ederken 5 dk test sonucu 70 derecelere geldi ve sistem bi an mavi ekran verdi pc bir kaç kez yeniden başlatıldı ve üstte verdiğim hatalar çıkmaya başladı sonra GRANNY gibi basit bi oyunda ekran kartı 68...
  6. N

Furmark testi yaparken hata çıktı

Furmark testi sırasında ekran kartı 86 dereceye çıkınca bu hata geldi şimdi PC ikide bir aynı hatayı gösteriyor, masaüstü ne girilmiyor
  7. N

Pc kasa vidalarında kaçaklar var

Selam, yeni topladığım pc nin bios una tam girecekken vidalarından biri parmağımın hassas kısmına değdi hafif te olsa ama parmağın hassas kısmıyla gayet hissedilebiliyor. Sonra baktımki tüm vidalarda var psu nun anahtarını kapattığımda sorun kalmıyor yani sanırım psu dan, prizle bi ilgisi yok...
  8. N

Pc de elektrik kaçağı var

Selam, yeni topladığım pc de temperli camın vidasıyla kasanın üst veya arka kapağına dokununca hafif ama hissedilebilir bi elektrik kaçağı hissettim, yapay zeka toprak sorunu olduğunu söylüyor, napabilirim?
  9. N

R5 2600 işlemcisi cpu z testinde kaç ghz ye ulaşmalı?

Selam, 2. Elden r5 2600 buldum, cpu z test fotosunda işlemci % 100 de 3.6 ghz ulaşıyordu yüksek performansta, satıcıya bu işlemcinin 4.2ghz olduğunu söyledim o fabrika çıkışlı böyle çıkıp sonradan oc ile 4.2 ghz ye çıktığını söyledi. Yani kandırılma gibi bi durumum varmı?
  10. N

Çözüldü✓ 2. Eldeki şuan en mantıklı işlemci?

Selam, 2. Elden 1000 lira seviyesinde rx 580 8gb 2048sp ile darboğaz yapmicak bi işlemci önerir misiniz?? (Param güvende ile) ( amd soğutucum var yani amd işlemcisi)
  11. N

Çözüldü✓ Ktc full hd 180 hz monitör

Merhabalar, donanım arşiv kanalında testlerini gördüm ama o zamanki fiyatı 3.600 şimdi ise 4.250 sizce hala mantıklı mı?
  12. N

Bazen taşımak için kompakt bi kasa önerisi

Selam bu kasayı buldum sizce nasıl, başka öneriniz varsa önünde 2 arkasında 1 egzos fani olan kasa ònerirmisiniz. İşlemci soğutucusu 148mm ekran kartı 2. Elden 2 fanlı rx 580. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rampage-lyra-rgb-fanli-micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1020473651.html
  13. N

Çözüldü✓ Bu psu sizce alınır mı??

Selam internette bu psu yu buldum fiyatı uygun ve kullanıcıları çok memnun sizce sistemim için almalımıyım yada gerekli korumayı sistemime sağlarmı? https://www.trendyol.com/archon/arc-650-650w-80-plus-bronze-power-supply-pc-guc-kaynagi-3-yil-garantili-p-735198459?boutiqueId=61&merchantId=117845
  14. N

650w 80+bronz sertifikalı psu önerisi

Selam, bütçem 1500 ila 2500 arası psu özellikleri belli birde sistemim için gerekli korumalarında olduğu bi psu ( akım koruması, voltaj koruması vs.) önerir misiniz?
  15. N

650w en az 80+ bronz sertifikalı psu önerisi

Selam, bütçem 1500 ila 2500 arası psu özellikleri belli birde sistemim için gerekli korumalarında olduğu bi psu ( akım koruması, voltaj koruması vs.) önerir misiniz??
  16. N

Çözüldü✓ F/P ve güvenilir ssd önerisi

Selam, bütçem 1000 ile 2000 arası, okuma hızı 2500, 3000 mb arası yazma hızı 2000, 2500 arası pcl e 3.0 m2 bir ssd önerebilir misiniz?.
  17. N

Bu ssd fiyat performans ürünü mü?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-512-gb-pm9a1-mzvl2512hcjq-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1060539138.html Bu ssd neden hem diğerlerine göre daha hızlı ve hemde neden fiyatı çok daha düşük, almaya uygun mu sizce?
  18. N

Çözüldü✓ F/p monitör ònerileri

Selam, 3300 ile 3800 arası full hd ips oyuncu monitörü önerir misiniz??
  19. N

Çözüldü✓ R5 5600=R5 5500 OC olabilirmi?

Selam f/p sistem topluyorum, ddr4 toplicam sistemin fiyatını biraz daha düşünebilmek için r5 5500 alıp oc yapmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa 5600 mü daha mantıklı?
  20. N

Bu kasa sizce nasıl?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-rampage-lyra-rgb-fanli-micro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1020473651.html Bu kasayı kompakt lığından dolayı alıyorum yurt için sizce mantıklı bi kasa mi yada başka öneriniz var mı? Bütçe: 1500 geçmese süper olur
Geri