Arama sonuçları: *

• Users: Uwinker
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

75k bütçe ile laptop önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 75k bütçem var. Almayı düşündüğüm laptop Linki bu. Bu ürün hakkında yorumlarınızı ve varsa başka önerilerinizi bekliyorum. Attığım linkte beni çeken şey 10 taksit vade farksız olması. Farklı önerisi olan varsa bekliyorum.
  2. U

Yardım Gamepad Oyunlarda Görünmüyor

Yıllardır kullandığım monster gamepad ( linki ) sorunsuz çalışıyordu. Dün Usb bağlantısını söküp bugün yeniden taktığımda gamepad oyunlarda görmemeye başladı. Sonra driverboost indirip driverları güncelledim. Değişen bir şey olamadığı gibi kulaklık ve hoparlörü aynı anda çalıştıramamaya başladım...
  3. U

Çözüldü✓ 2k Monitör Seçimi Yardım

2k ips panel 27inç bir monitör alacağım. Bu seçenekler arasında kaldım 8bin tl bandını çok aşmak istemiyorum. Site ve model önerilerine de açığım. Şimdilik bulduklarım bunlar hangisi daha iyidir? 1- Msi 2- Dell 3- Samsung 4- Gamepower 5- Viewsonic
  4. U

30k fiyatlı laptop önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi laptop alacağım. Kasım indirimlerinin yaklaştığının farkındayım ama 30k ile alınabilecek en iyi laptop speclerini görüp ona göre indirimlerde yolumu çizeceğim. 25-30k aralığında önerilerinizi bekliyorum.
  5. U

Klavye Önerisi ve Bilgilendirme İsteği

Yeni bir klavye almak istiyorum bütçem 2000tl civarı. Konu başlıklarını okumaya başladım ama asla anlamadığım bilmediğim terimler var. Rekabetçi oyun oynamıyorum. Klavye de her bastığım tuştan çat çut ses yapsın istemiyorum rgb aydınlatması olsun isterim güzel bir setim var.Mekanik klavye nedir...
  6. U

Gitarla Çalıp Söylenecek Şarkı Önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaş ortamında gitar çalarken söylenecek şarkı önerisi yaparsanız sevinirim sürekli aynı şeyler dönüyor artık sıkıldık.
  7. U

Rtx 4060Ti 25-30k fiyatla hazır sistem

Arkadaşlar bir süredir araştırma yapıyorum ve hazır toplanmış bir sistem alacağım. Bilgisayar piyasası çok dengesiz olduğu için sorma gereği duydum önerilerinizi bekliyorum. -DDR5 sistem almayı düşünmüyorum fiyat aralığını çok açıyor ve benim ihtiyacım olmayan bir teknoloji. -Araştırmam...
Geri