Arama sonuçları: *

• Users: Boontyy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Boontyy

Google "Çocuk İstismarı Nedeniyle Hesap Kapatması" sorunu

Merhaba arkadaşlar. Yalan söylemeyeceğim, +18 bir klasörüm vardı ve uzun zamandır da sorun yoktu. Zaten izlemek ve indirmeyi herkes yapıyor, bende yaptım ve Google tarafı böyle bir şeyle hesabı 2025 yılına kadar askıya aldılar ve daha sonrası için sileceklerini belirttiler. Dün indirdiğim...
  2. Boontyy

Dosyaları USB yardımıyla Flash'a atmak bilgisayarda ki SSD değerini etkiler mi?

Merhaba, SSD okuma ve yazma değerleri yükselmesin diye çok büyük boyutlu dosyaları önce telefona indiriyor, ardından da telefondan flash belleğe atıyorum. Tabii bu sırada kopyalamayı bilgisayardan gerçekleştirdiğim için okuma ve yazma flash belleğe mi yazılıyor yoksa bilgisayarın SSD kısmına mı...
  3. Boontyy

Antalya'da 1000MB indirmeye sahip olan Cafeler

Merhaba, neredeyse 1000GB civarında bir download ve upload yapmam gerekiyor. O yüzden gidip 7 8 saat kalabileceğim, indirme ve yüklemesi hızlı bir cafe var mı bildiğiniz? İnternet kafe önermeyin lütfen, az önce bütün bilgisayarların internetini kullandığım ve pingi yükselttiğim bahanesiyle bir...
  4. Boontyy

Acil Yardım! Aynı Üniversitede hem açık öğretim hem de lisans okunur mu?

Merhaba, öncelikle İstanbul Üniversitesi açık öğretim olarak 2 senelik bir bölümde okuyor gözükmekteyim. Yine bu YKS seçim zamanında 4 yıllık bir bölüme kayıt yaptırmak istiyorum. Açıkta tıbbi sekreterlik okuyorum, şimdi ise ilahiyat yazacağım. Hem örgün hem de açık okunabiliyor diye biliyorum...
Geri