Arama sonuçları: *

• Users: Heronox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

27 inç Qhd monitör önerisi

Uzun zamandır kullandığım olan monitörümün artık eskimesinden kaynaklı yeni bir monitöre geçeceğim. Bütçeyi aradağım özelliklerden dolayı esnek bir miktar belirlemeye karar verdim en düşük 10000 liradan başlayarak 20000 liraya çıkabilirim fakat buradaki önemli nüans ürünün en azından taksit...
  2. H

Öneri Lancool 207 Kasa İçin Fan Tavsiyeleri

Merhabalar geçen aylarda topladığım sistemimde lancool 207 kasasını tercih ettim. Kullanımımda kurulu olan fanlar iyi bir hava akışı sunuyor fakat bilgisayarın nispeten sisteme yük bindiren durumlarda kasanın arka tarafında egzoz fanı ve üst fanları olmamasından dolayı sıcak hava birikimi...
  3. H

Öneri 4000Tl Atx kasa önerisi

Yeni bir bilgisayar topladım,açıkta kurulu olarak kullanıyordum fakat artık masada yer kalmadığından dolayı kasa almak zorundayım. Kasanın genel özelliklerini tercihen ön ve üst panel kısımlarının mesh panel ve toz filtresi olmasını ve panelde çıkışların olabildiğince fazla olmasını type c veya...
  4. H

3-4 bin TL kafa üstü kulaklık önerisi"

Merhaba, uzun zamandır bilgisayar da rekabetçi oyunlarda rahatlıkla yer tayin edebileceğim ve mikrofonu iyi olan ve müzik dinlerken vs kaliteyi iyi yansıtabilecek bir kulaklık arıyorum. Önceden denemek için blacksarhk v2X almıştım fakat beğenmedim ve iadesini gerçekleştirdim. Kulaklığı...
  5. H

Youtube video açamama

Merhabalar yeni topladığım sistemimimde ekran kartı taktığımdan beri youtube videolarında ilk açıyorum fakat video başlatmak istediğimde video başlıyor 1sn devam ediyor sonra duruyor bu şekilde bir kaç kere oluyor ya açılıyor yada ben denemeyi bırakıp lanet olsun izlemiyorum diyene kadar devam...
  6. H

Hangi ekran kartını almalıyım

Forum sakinleri kendime 6 aydır bilgisayar parçalarını topluyordum ve son olarak ekran kartı kalmışken maalesef bütçem biraz kısıldı ve bu konuda sizden tavsiye isteyeceğim. Sistem: Anakart:x670e gaming plus İşlemci:9700x Ssd: Kc3000 Ram Kingston fury 6000mhz cl30 Güç kaynağı: Fsp 850gm vita...
  7. H

Öneri Hibrit mouse pad önerisi

Uzun zamandır plastik mouse pad kullanıyordum ve ellerim terledikçe mouse kontrol etmekte zorlanıyordum bu yüzden değiştirmeye karar verdim. İş ve fps oynarken rahatsız etmeyecek ortalama kalitede 1 yıl üzerinde idare edebilecek tercihen 40x45cm yüzey olarak hibrit yüzey olmaz ise kontrole uygun...
  8. H

850watt veya üzeri psu önerisi

Kaliteli ve uzun yıllar boyunca kullanabileceğim bir psu arıyorum. Bütçem 6000 tl çokda zorunda olmadıkça üstüne çıkmak istemiyorum. Kendimde biraz araştırmalarda bulundum fakat incelemelerine göz gezdirmediğim birkaç psu var bunlarıda değerlendirmenizi rica ediyor ve bu konuda sizlerden...
  9. H

Yardım Streaming servislerinde görüntü çamurlaşması

Xcloud sistemi üzerinden oyun oynarken normalde iyi bir performans alıyordum nadirende böyle sorunlarla karşılaşıyordum fakat uzun zaman sonra girmeye çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaştım bu sorunların yanında paket kaybı ve jitterlede karşılaşıyorum. Biliyorsunuz ki bu hizmet tr de...
  10. H

DA konu takip geçmişi

Donanım Arşivi forum içerisinde gezinirken bilgilendirici olduğunu düşündüğüm ve sonradan okumak için takibe aldığım konuları maalesefki nereden görebileceğimi bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  11. H

Tyt -Ayt kitaplarını nasıl satabilirim

2024 Yks sınavı için son 2 ay aldığım ve tekrar için çözmek istediğim kitapların bazılarına yetişememiştim ve elimde temiz olarak kaldılar. Hızlı bir biçimde bunları satmak istiyorum bunun için platform öneriniz var mıdır?
  12. H

Am5 Anakart tavsiyesi

Yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. Sistem için r5 7600 işlemcisini ve rtx5070ekran kartını düşünmekte ve bunlara uygun sonradan işlemci için yükseltilebilir 6000-7000 civarında anakart aramaktayım eğer f/p oranı çok iyi dediğiniz anakartlar varsa 7500 liraya kadar da çıkabilirim. Biraz...
  13. H

25000-27000 TL laptop önerileri

Ben rekabetçi oyunlar ve yarış oyunları için fiyat performans bir laptop arıyorum. Sizin önerileriniz nelerdir? https://www.hepsiburada.com/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr-intel-core-i5-12450hx-8gb-512gb-ssd-rtx-4050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00006JU7J0...
Geri