Arama sonuçları: *

• Users: 2xYam
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 2

Windows Etkinleştirmeme problemi

Merhaba bugün Pc’mi açtığımda “Windows’u Etkinleştir” yazısı çıktı ve 0xC004F074 hatasını verdi. 1 yıla yakın zamandır kullanıyorum ve ilk defa yaşandı. Geçen 25H2 güncellemesini yaptım ondan dolayı oldu sanırsam. Etkinleştirmeyi deniyorum ama olmuyor. Youtube’dan bi kaç çözümde denedim olmadı...
  2. 2

Yardım Razer Blackshark V2 Pro PLaystation Editionla normali arasında bir fark var mı?

Başlıktada dediğim gibi PS edition alınır mı? Pc için kullanıcam. Aradaki fiyat farkları...
  3. 2

Yardım Nintendo Emulator nasıl kurulur?

Merhaba Nintendo emulator kurmak istiyorum ama nasıl yapcağımı bulamadım. Yuzu tarzı emulatorlerin siteleri kapalı olduğundan İnternet Archivedan indirmek lazım galiba ama nasıl yapıcam anlamadım
  4. 2

30k tl sistem önerisi

30k tl bütçe var bana sadece kasa ve monitör lazim. monitör tercihim minimum 180 hz 1 ms ve ips panel olursa iyi olur ve taksit olarak yapıcam taksit ile 30k-40k arası olursa sıkıntı yok. yorumlarınızı bekliyorum
  5. 2

Oyunda alt+tab yapınca pc donuyor.

Selam Pc alalı 1 ay oldu. Bazen valorant veya Lol oynarken dc bakmak için alt+tab attığımda pc donuyo ve kalıyo. Bunun nedeni nedir? Arkadaki uygulamalar yapıyor olabilir mi diye düşündüm ama arkada çokta bi uygulama açık olmuyor. Genelde Spotify, Discord, Opera vb. Sistem bileşenlerim...
  6. 2

Thermalright sıvı soğutma aRgb renklerini nasıl düzenlerim?

Selam bende Thermalright Aqua Elite 360 V3 var. Nasıl renklerini ayarlayabiliceğimi anlamadım. Arkadaşımda Thermalright Frozen Warframe var onunki Msi Center üzerinden ayarlanıyor. Bende ise olmuyor.
  7. 2

🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180HZ 27inç 8500TL 🔥🔥🔥

https://www.trendyol.com/rampage/glacier-gl27r180q-27-180hz-1ms-auo-ips-qhd-2k-adaptivesync-rgb-pivot-beyaz-flat-oyuncu-monitoru-p-818212689?boutiqueId=61&merchantId=376529&utm_source=share Kendim kullanıyorum memnunum. Bu fiyata kaçmaz zaten.
  8. 2

Güvenilir Nintendo emulatör lazım

Güvenilir Yuzu, Ryujin gibi emulator lazım.
  9. 2

Monitör hoperlöründen ses gelmiyor

Sa yeni pc aldım ve monitörümün hoperlörünü kullanamıyorum. Çözüm ne olabilir? Monitörüm Rampage Glacier GL27R180Q.
  10. 2

Aldığım ekran kartını internette bulamıyorum.

Selam ben 4070 ti super aldım. Ama internette bulamıyorum kartı. Kartın üretici markası yok. Yani Asus, Msi gibi markalara sahip değil. Ekran kartı fotosu bu (sistemin içinde)
  11. 2

Msi anakart ram speed değişmiyor

Selam yeni pc aldım. Ramlerim 5600 mhz olmasına rağmen 4800 yazıyor. Msi anakartın içinde XMP kısmını enabled yaptım. Ama olmadı 5600. Nasıl hallederim?
  12. 2

Full beyaz kasaya büyük siyah ekran kartı çok absürt durur mu?

Selam ben 4070 super ekran kartı alıcam ama beyaz sistem yapmak istiyorum. Bu durumda beyaz ekran kartı olarak Asus Dual white 4070 super oc edition var. Ama aynı fiyatta Gigabyte Gaming 4070 super oc edition var. Biri 2 fanlı biri 3 fanlı hangisini tercih etmeliyim? Bütün kasada her şey beyaz...
  13. 2

7000 Tl’ye Samsung Odyysey G5 alınır mı?

Sa sizce bu fiyata alınır mı? Sorunlu diye biliyorum ama kapalı kutu bu fiyat baya iyi gibi.
  14. 2

Çözüldü✓ I7-12700K ile I5-13400F arasında hangisini almalıyım? Fiyat farkına değer mi?

Ekran kartım 4070 super. Başka alternatif aramıyorum sadece bu ikisi arasında hangisini almalıyım? I7 12700K 2600 tl daha pahalı. Yani fiyat farkına değer mi? (Tr’de yaşamıyorum)
  15. 2

Steelseries Arctis Nova 7 alınır mı?

Fena olmayan bi fiyattan Nova 7 buldum sizce alınır mı? Kapalı kutu 6k fiyatı. Akakçe’de en az 7k. Alternatif aramıyorum sadece fiyatına değer mi?
  16. 2

Redragon M916 Pro alınır mı?

1800 Tl’ye sizce nasıl? Özellikleri fotoğraf olarak attım. Azerbaycan’da yaşıyorum o yüzden alternatif aramıyorum şu an sadece fikir almak için soruyorum.
  17. 2

Magsafe PQ16 nasıldır?

Selam ben yeni 15 pro aldım. Orijinal kılıfta aldım Magsafe özelliği için. Magsafe powerbank alıcam ama Apple’ın orijinal powerbank’ı bi tık pahalı. Bu ürün (magsafe pq16) sorun çıkartmaz dimi? 15W magsafe şarj ediyor ve 10000mah şarj kapasitesi var. Telefona zarar vermiyecekse almayı...
  18. 2

4300 tl’ye Cloud 2 Wireless alınır mı?

Extra bir söze gerek yok bence. 4300 tl’ye Cloud 2 wireless alınır mı?
  19. 2

Bu sisteme PSU,SSD ve Anakart önerir misiniz?

Merhaba ben beyaz sistem topluyacağım. Azerbaycan’da yaşıyorum ve bir site üzerinden topluyacağım. Ama Psu, SSD ve Anakart seçemedim. Anakart önermeniz daha önemli. Ayrıca şunları belirteyim: ANAKART: Maximum 350 manat olmalı. DDR5 olmalı ve 6000 mhz desteklemeli. ARGB desteği olmalı. Intel i5...
  20. 2

Bu Rampage kasa nasıldır?

Merhaba ben beyaz sistem toplamayı düşünüyorumda bu kasa nasıldır? https://compstore.az/rampage-iceblade-pro-white-computer-case.html Site Azerbaycan sitesidir 175 manat kasanın fiyatı oda 3500 tl ediyor. Fiyatı iyi gibi. Eğer önermiyorsanız max 250 manata kadar bütçem var kasa için. Bu site...
Geri