Arama sonuçları: *

• Users: cabbarrr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Xbox gamepad ölü bölgesi yüksekmi?

alalı daha 1 ay olan xbox 9. nesil gamepadimin aldığım gün %8 olan sol stick ölü bölgesi 1 ayda böyle olmuş normalmi?
  2. C

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sonrası microsoft interneti algılamıyor

Öncelikler herkese iyi günler dilerim ben şu an pek iyi değilim 15 dakika önce bios u güncelledim sonra microsoft güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pin iniz artık kullanılamıyor dedi pini değiştir e tıklıyorum e posta şifremi giriyorum ancak internet bağlantım olmasına rağmen yok...
  3. C

Cs2 de fpsim çok düştü

Ekran kartım rtx 4060 işlemcim Ryzen 5 5600 cs de normalde fps im 280 altına inmezdi ama son 1 haftadır 180 e düştüğü oluyor bios güncelledim chipset driveri kurdum windows 10 a döndüm yine düzelmedi ve baktığımda işlemci sıcaklığının 92 dereceye çıktığını gördüm ancak öncedende öyle olmasına...
  4. C

CS2 maç yükleme ekranında donuyor.

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var sinir krizi geçirmek üzereyim.Pc de cs de maça bağlanırken maç yüklenirkenki dolan bar ekranında kalıyor ve oyun çöküp duruyor 2 gün önce format attım 1 günlüğüne düzelmişti sonra yeniden olmaya başladı napıcam bilen varsa lütfen yardım etsin bunun...
  5. C

Havit h2002p 7.1 ayarı

az önce havit h2002p model kulaklığı sipariş ettim ancak aklıma takılan bir şey var 7.1 kullanmak için driver indirmek şart mı?
  6. C

Nvidia app driver hatası

Herkese iyi akşamlar yarım saat önce falan yeni gelen nvidia 572.47 güncellemesini nvidia app üzerinden indiriyordum ancak indirme %100 de takılı kaldı birkaç dakika bekledim sonra yeniden başlattım pc yi ama düzelmiyor %100 de takılı kaldı napıcam?
  7. C

10. Sınıfta okulda sınıfta kalır mıyım?

Öncelikle herkese iyi günler diyorum ve konuya giriyorum Aktif olarak 10.sınıf öğrencisiyim ve ilk dönemi 8 zayıfla bitirdim ancak mesele bu değil bir meslek lisesinde okuyorum ve makine bölümündeyim ancak çalışsamda sınavda kafamdaki bütün bilgiler kayboluyor ve meslek dersleri zor geliyor ve...
  8. C

Valorant ryzen5 5600 düşük fps sorunu

Herkese selamlar. Öncelikle başlıktada belirttiğim gibi valorantta bilgisayarı ilk aldığım zamanlar yani 1.5 yıl önce falan 500 fps sabit alıyordum ancak zamanla düşmeye başladı en fazla 350 ye düşüyordu ancak dün baktığımda fps in 180 lere düştüğünü gördüm işlemci ve ekran kartı kullanımını...
  9. C

Yeni alınan monitörde ölü piksel!

Öncelikle merhaba değerli forum üyeleri direkt konuya geçmek istiyorum cumartesi günü vatan bilgisayarın mağazasından lg 24gs60f gaming monitör aldım orada alırken test ettik ve monitörün bir sorunu yoktu ancak dün monitörü koyu temada kullanırken yeşil bir nokta gözüme belirdi ve ölü piksel...
Geri