Arama sonuçları: *

• Users: seycim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Öneri Rampage CR25R300F (300Hz 25" FHD) Monitör Alınır Mı?

Acer 27" 144hz 2k monitörüm var, Donanım Arşivi'nde gördüm bu monitörü ve acaba 2. monitör yapsam mı diye düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Rampage diye önyargılı mı yaklaşmak lazım...
  2. S

Düşük GPU kullanım sorunu.

Bilgisayarı 2 sene önce satın alıp toplayıp kurduktan sonra kullanmaya başladığımdan beri bazen monitöre ekran gelmiyor, anakart üzerindeki uyarı ledlerinden BOOT ve DRAM ledleri yanıyordu. Bir süre sonra BOOT uyarı ledi kayboldu ve yerini yalnızca DRAM'e bıraktı. RAM'lerimde sanırım bir problem...
  3. S

144Hz monitörüm 3D Ayarları yapınca 60Hz'e Düşüyor?

nvidia denetim nasasından 3d ayarlarının yönetilmesi kısmından belirli ayarlamalar yaptım ve sonucunda 144hz olan monitörüm 60hz'e düşüyor. tekrar 144hz yapabilmek için ayarları sıfırlayarak eski haline döndürmem gerekiyor Ayrıca bu ayarları zaten genelden yapmadım, yalnızca bir uygulama...
  4. S

(KARŞILAŞTIRMA) DDR5 RAM Fiyat & MHz Karşılaştırması

DİKKAT! Bu RAM'ler yalnızca DDR5 destekleyen anakarta sahip masaüstü bilgisayarlar içindir. RAM almadan önce anakartınızın hangi RAM tipini desteklediğini araştırın. ÖNEMLİ! Karşılaştırmada RAM sayısı dikkate alınmamıştır. Listede yer alan aynı kapasiteye sahip RAM'lerin performansı değişkenlik...
  5. S

(KARŞILAŞTIRMA) En Ekonomik Harddiskler (SATA 3.0 PC)

DİKKAT! Bu harddiskler yalnızca SATA 3.0 destekleyen anakartlı masaüstü bilgisayarlar içindir. Harddisk almadan önce anakartınızın ara birimini kontrol etmeniz gerekir. Dönüş hızı, önbellek hızı, aktarım hızı, okuma hızı, yazma hızı gibi özellikler karşılaştırmada yer almamaktadır...
Geri