Arama sonuçları: *

• Users: pckpt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Nk250 bakım fikirleri

Merhabalar önceden bakım yaptırdığım da 10-40 castrol yağ götürdüydüm onla birlikte kendi kullandıkları antifriz koydular motul c4 marka zincir yağı götürdüm yine bakım zamanı geldi fakat hangi marka yağı antfrizi yağ filtresi ve hava filtresi almalıyım ufak bi göz gezdirdim castrol 7100 10-40...
  2. P

Scryox v8 şarja taktım şarj yerinden tıklama gibi ses geliyor

mouseyi alalı 1hafta filan oldu ve ilk kez şarja taktım çok fazla bu sıralar pc başında olamıyorum valorant oynuyorum sürekli ve şarj yeri biraz sert giriyordu taktım şimdi kablonun giriş tarafını aşşağı doğru ittirdiğimde tıklama sesi geliyor şarj soketine zarar verir mi ? morumsu kırmızımsı...
  3. P

Scyrox v8 batarya optimizesi yapılmalımı?

Sitede V8 Update var ama bu Update dongle Update'i falan da yapıyor batarya optimizesi için. V6 ile V8 arasındaki tek fark boyutu başka hiçbir şey farklı değil. Bunu yapmam gerekli mi?
  4. P

Yeni alınan motor basılmazsa sağır kalır mı?

Merhaba bundan bir kaç ay önce 2025 model tvs jupiter 125 motor aldım şuan 805 km oldu ilk yağ bakımını 500 de yaptırdım 15-50 yağ koyuldu. çevremde sıfır pcx alıp da sağır kalan tanıdıklarım var yeniden para verip motor yaptırdı uzun yola çıkmadım hiç en fazla ana yolda 100 km gördüm arada bir...
  5. P

Rampage 600w psu cızırtı geliyor

Selam değerli insanlar her yaz sıcaklarında kasamda ekran kartından'mı psudanmı anlam veremediğim şekilde bi cızırtı sesi geliyor yazın sistem boştayken bir ses gelmiyor ama oyuna filan girdiğimde bir ses geliyor anlam veremedim ses kaydı var ama nasıl atacağım hakkında fikrim yok yardımcı...
  6. P

Kickboks mu muaythai mi?

Merhabalar kickboks ile muaythai arasındaki fark nedir? 1.80 boy 70kiloyum hangisini tercih etmeliyim oturduğum mahalle çok sıkıntılı hem kendimi savunmak hemde karşıdakini nakavt etmek istiyorum ntrenmanın sertliği önemli değil
  7. P

17 yaşında futbol oynayabilir miyim?

Merhabalar 1.78 boyunda 60kilo 1.75 1.5 uzağı görememe sorunum var mevkim defans veya kaleci iki mevkidede oynuyorum halısahalara gözlükle çıkmak zorunda kalıyorum kaliteli bir sporcu gözlüğü ve kontak lensle futbol okullarına gidebilir miyim eğitim sürecim çokmu zor olur? Bana nasıl başlamam...
  8. P

PS5 yanlışlıkla oyun satın aldım

Merhabalar biraz önce yanlışlıkla fc25 ve bı noname oyun aldım farketmeden hesabımdan çekildi oyunu kendi indirmeye başladığını farkettim %1 de indirmeyi iptal ettim hiç oynamadım iade alabilir miyim? iade banka hesabıma mı düşer yoksa PS cüzdanınamı düşer? Oyunu aldıktan sonra kayıtlı kartı...
  9. P

18 yaşında kredi kartı çıkarttırma , limit arttırma ve kredi çekebilirmiyim?

Merhabalar bir kaç hafta önce 18 yaşına girdim ve staj maaşıyla kredi kartı çıkarttırmak istiyorum limiti ortalama olsa bile yeterli olacaktır kredi kartı nasıl çıkarttırabilirim? kredi skorumu yükseltmem için ne yapmam lazım? bana kredi verirlermi? kredi kartını problem çıkartmadan hangi...
  10. P

Panel kullanırken yakalandığımı nasıl anlarım?

Merhaba karşı tarafa sahte ihbar atsak ve panellesek bilgilerini onun numarasına filan göndersek olay ve süreç nasıl işler. Polisler beni ararmı ifade için?
  11. P

Wraith Waizowl OGM Pro V2 vs Hitscan Hyperlight

Merhaba yukarda önerdiğim 2mouse arasında kaldım öncelikle sıfırdan anlatayım waizowl modelinde 0.125milisaniye arasında geri bildirim hızı diyor ayrıyetten siyah modelinde kutu içeriğinde dongle çıkıyormuş pembe beyaz modelinde kutu içeriğinden dongle çıkıyormu? hitscan modelinde 0.125mili...
  12. P

Bu sıvı soğutma nasıldır

Merhabalar sıvı soğutma ararken bunu gördüm fiyatı da çok uygun iyi mi? sizce hediye edicem arkadaşıma
  13. P

ASRock B650M PG Riptide vs asrock b650m pro rs

Merhaba ASRock B650M PG Riptide adlı bir anakart gördüm ve bunun asrock b650m pro rs ile farkı nedir özellik bakımından hangisi daha iyi pro rs modeli 8200₺ civarı pg riptide 6500₺ civarı hangisini önerirsiniz
  14. P

Ev için güvenlik kamerası tavsiyesi

Merhaba 2 katlı bahçeli teraslı ev için güvenlik kamerası taktırmaya kalksam kaça patlar ip mi CCTV mi almam lazım kablo çekip yapacağım internet bağlantım var 4 tane yeter diye düşünüyorum gece görüşü olan olabildiğince net gösterebilen uzaktan izleyebileceğim yüz tanımasına sahip olan ve sesli...
  15. P

7800x3d için am5 hangi anakarti tercih etmeliyim

Merhabalar 7800x3d işlemci için aklımda anakart önerisi var ve cevremdende önerdikleri anakartlari yazıyorum buraya hangisi daha iyi sizin seçiminize bıraktım sipariş vericem direkt 1-)b650m plus wifi 2-)b650m-e 3-)MSI b660m plus gaming 4-asrock b650 pro rs
  16. P

7800x3d işlemci için am5 anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar i5 12400f işlemciye sahibim ve monitörümün hz sinden dolayı bir çok oyunda fps sorunu yaşıyorum kasmalar donmalar droplar girmeye başladı ve 7800x3d işlemciye geçme kararı aldım şuan bende olan 600w psu var ve 3060 ekran kartına sahibim psu yeni almam gerekir mi anakart olarak...
  17. P

Arkadaşlarım la modlu server nasıl açarım?

Merhaba arkadaşlar arkadasımla 2kişiyiz 1.20.1 sürümünde güzel modlu sunucu açmak istiyoruz VDS mi almamız lazım sunucu hostingimi nasıl kurarız bilginiz varsa yardımcı olur musunuz hangi siteyi önerirsiniz sunucu almak için.
  18. P

MSI pro H610M E duel bios var mı

Yukarıda belirttiğim gibi Pro H610M-E DDR4 anakartim var. Ama BIOS atarken elektrik gitmesinden korkuyorum. BIOS atarken elektrik gitse ne olur entegreyi söküp tekrar mi proglamlamak lazım yoksa anakartta 2. anakart entegresi var mı? Oradan devam eder mi?
  19. P

H610m anakart i7 14700k uyumlu olur mu

Merhaba bende şu an 3060 i5 12400F var ama bir zaman sonra değiştirmek istiyorum kasa değişimi yaptım planım şu şekilde ilk önce işlemci alıp daha sonra ekran kartı almak ve en son PSU almak H610M DDR4 anakarta uyumsuzsa yeni bir anakart da almak istiyorum. Değer mi bu fiyatlara. 4070 Ti...
  20. P

H610M DDR4 anakart i7 14700K uyumlu olur mu?

Merhaba bende şu an 3060 i5 12400F var ama bir zaman sonra değiştirmek istiyorum kasa değişimi yaptım planım şu şekilde ilk önce işlemci alıp daha sonra ekran kartı almak ve en son PSU almak H610M DDR4 anakarta uyumsuzsa yeni bir anakart da almak istiyorum. Değer mi bu fiyatlara. 4070 Ti...
Geri