Arama sonuçları: *

• Users: idas0320
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Ipad 9 ekran karardı

herkese merhabalar 3 yılık bir ipad9'a sahibim bir anda video izlerken ekran karardı ama ses geliyordu.Ben cihazı resetledim home +kapatma tuşundan bir daha açılmadı. tepki vermiyor kurtarma programıı indirdim,i tunes' bağladım ama hiç bir şekilde cihazı görmedi bilgisayar.Apple'ı aradım ücreti...
  2. I

1500 TL Mouse önerisi

merhabalar 1500 tl civarı mouse önerisi istiyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim , gaming amaçlı alacağım
  3. I

Bu siteme bu soğutucu olur mu

Merhabalar böyle bir sistemim var, bu soğutucuyu almam fayda eder mi ve bu soğutucu sistemime uygun mu. 14 Sene sonra pc aldım bilgim yok kusura bakmayın eğer mantıksız bir soruysa...
  4. I

Photoshop ile fotoğrafa kişi ekleme

Herkese merhabalar, bir abim var çalıstığım iş yerinde babası evlenmeden 3 ay önce aniden vefat etmiş, bu abimin çocukları var ellerinizden öper, babasının bir fotoğrafı ile ailesinin bir fotoğrafını birleştirip süpriz yapmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı, nasıl yaparım hiç bilmiyorum...
  5. I

20 yıllık harddisk kutusu

Merhabalar 20 yıl önceki bilgisayarımın harddiskindeki fotoğrafları videoları kurtarmak istiyorum ama bunu nasıl bilgisayara bağlayabilirim bilmiyorum.Rica etsem bilgisi olanlar yeşillendirebilir mi . 1726768105 up up
Geri