Arama sonuçları: *

• Users: mr.Hooper
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yurtdışı İmei hakkında

Şu anda italya'dayım ağustosa kadar burada olacağım. iphone 11 kullanıyorum türkiyeden aldım. Türkiye'ye geri dönmeden önce buradan iphone alsam İmei kaydı yaptırmadan sanırım 1 yılda 120 gün kullanabiliyorum. bu gün sayısı takvim yılı için mi geçerli yoksa telefonun yurt içinde aktif edildiği...
  2. M

Erasmus Yurtdışından telefon getirme

Arkadaşlar ilk kez yurtdışına çıkacağım, şuan iphone 11 kullanıyorum. İtalyada 6 ay kalacağım. İtalya'da bir apple bayisinden telefonu alsam ve kullanmaya başlasam türkiyeye geldiğimde ne gibi sorunlarla karşılaşırım. Her türlü eğer alacaksam 1 telefon alacağım. Eski telefonumu verip indirimler...
  3. M

Laptop satacağım SSD HDD sıfırlama

Laptop satacağım SSD ve HDD yi sıfırlama nasıl yapılır. Bilgisayarimda windows11 ssd ye yüklü verilerimi bu bilgisayar kısmından sildim ve windows'u ayarlar üzerinden sıfırladım. Ama yine de emin olmak için farklı bir yöntem var mıdır? LLF yapabilabilirmis ama nasıl oluyor bilmiyorum. Gerek...
  4. M

Pili uzun giden gaming laptop önerisi

bütcem 35 max Şu anda excalibur g900 kullanıcısıyım bilgisayarımda 3060 95w i7 11600-H 16 ram 500ssd 1tb hdd var. Excalibur almayacaktım ama yaptım bir hata ve aldım maalesef. Bir süredir de idare ediyorum fakat cihaz kimi zaman nefes alırmışçasına fanını hızlandırıyor sonra aniden duruyor...
Geri